Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.04.14 in Pranešimai

1. PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI, RINKIMŲ APŽVALGA Mano manymu, pervežėjų firma yra viena patraukliausiu vadovavimui, nes firma nuolat neša pelną, o darbuotojai yra dažniausiai laimingi, nes čia užsidirbti gražaus pinigėlio tikrai galima. Bet visą šį mano teiginį paneigia ši atranka į vadovo pareigas. Teko ilgokai palaukti, kol atrankoje atsiras kandidatų, kuriuos būtų galima aptarti. Bet ši diena atėjo ir nieko nelaukus trumpai apžvelkime kiekvieną iš kandidatų. KANDIDATAI Pirmasis - kaip ir pats minėjai, pateikti kokybišką kandidatūrą tau yra sudėtinga. Tačiau tikrai tavyje m
    2 taškai
  2. Kelis retesnius transportus jau esu pardavęs, tačiau šie yra verti ne ką mažiau dėmesio nei jau parduoti. Visos kainos yra minimaliai derinamos, susisiekti dėl jų galite žaidime arba Gruzinas#1505. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „Turismo“ su „Mega“ ratais. Norima kaina 1 milijonas. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 1ID „Sultan“ pilnos „X-Flow“ komplektacijos su „Mega“ ratais. Norima kaina
    2 taškai
  3. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  4. RINKIMŲ APŽVALGA Labai trumpai, einame prie vis mažiau pasirinkimų ieškat vadovų prižiūrėti firmas, automatiškai kartu su tokiais pokyčiais, turime keisti standartus pasirenkant naują vadovą. Šią firmą duodame žaidėjui kuris man einant direktorių prižiūrėtojo pareigas rodė potencialą tačiau dėl naujoko statuso nedrysau rizikuoti. Esi po pertraukos, tikiuosi pasižymėsi firmoje ir atsineši kupiną motyvacijos bagažą. KANDIDATAI Pirmasis kandidatas - labai trumpai, didžiulė aktyvumo stoka. Vadovas turi būti aktyvus žaidime jog galėtų pilnai susitelkti į firmos vadovavimą. Antrasis kandida
    1 taškas
  5. POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI, RINKIMŲ APŽVALGA Atranka užsitęsė dėl tos pačios priežasties, kaip ir kitos atrankos – dėl nepakankamo kandidatų skaičiaus. Pasitarę su kolegomis nusprendėme nieko nelaukdami rinktis iš to ką turime. Tokio sprendimo pagrindinė priežastis yra ta, jog šiuo metu firmos su laikinais vadovais tinkamai nefunkcionuoja, o žaidėjų norinčiu įsidarbinti yra pakankamai. Kad barai neliūdėtų, pristatome Jums naująjį policijos departamento vadovą! KANDIDATAI Pirmasis – pateikta kandidatūra pavyzdinga. Viskas išdėstyta aiškiai ir paminėti svar
    1 taškas
  6. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai. 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Įrodymai.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.