Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.11.10 visose vietose

1. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Honor Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Laimis_Hifi Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Firmos darbuotojas, vienas iš efektyvesnių. Ramaus būdo asmenybė, jei prireiktų gali būti ir griežtas, žinoma bent aš manau, jog iš pradžių seksis pavaduotojo pareiguose sunkokai, nes pirmosios pareigos. Yra draugiškas, bendraujantis, mėgstantis pasikalbėti, padedantis kolegoms kai kyla klausimų, aktyvus. Žinoma per 7 mėnesius nemačiau nei pas vieną tiek ryžto ir dirbimo dėl s
    10 taškai
  2. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And Jūsų atstovaujama firma: Medikai. Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Demarcus_Norwood Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Tarp darbuotojų nematau tinkamo kandidato, kadangi neatitinka mano asmeninių kriterijų t.y. idėjų stoka, nepakankamai rodomas noras tapti valdžios atstovais ir t.t. Mano manymu, šis žaidėjas yra trūkstama antra medikų valdžios pusė, kadangi labiausiai papildo mano idėjas bei siekiamus tikslus. Taip pat jį iš kitų išskyrė būtini vadovo požymiai- griežtumas, loginis mąstymas. P
    7 taškai
  3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Kenkėjiškas elgesys • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/h2dn11 https://streamable.com/ksfxo4
    6 taškai
  4. Bunta_Fujiwara

5 taškai
  5. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  6. Medkirčių meet 🌳 📸 @King_Legend
    1 taškas
  7. Labas vakaras, kaip ir patys pastebėjote su užsitęsusia analize, jog susidomėjimas barais yra mažas. Teko pratęsti atranką, bet galiausiai pasirodė tinkamas kandidatas kuris nori išbandyti save vadovaujant šutvėj. Ateičiai norėčiau paskatinti žaidėjus nebijoti savęs išbandyti, pildyti, stengtis net jeigu ir nepavyks pirmąjį kartą iš viso to įgausite patirties. Pats vadovavimas šutvėj nėra sudėtingas, o naujose pareigose su laiku įsivažiuojama, o ir norinčių patekti į baikerių gretas tikrai atsiras, todėl jaudintis kad bare būsite vienas taip pat nereikia. Naujasis „Blueberry“ baro lyderis
    1 taškas
  8. Leiskite jums pristatyti •Greenside Verslininkai• Discord serverį, kuris kilo iš įdėjos. Įdėją, kurią turėjo ne kas kitas, o @David_Edyionii, kuris dabar yra žinomas kaip šio Discord serverio savininkas. O aš jam padėjau įgyvendinti šią nuostabią įdėją. Dabar leiskite jums papasakoti, visgi kas tai yra ? •Greenside Verslininkai• tai yra serveris ,,Discord'' platformoje, kur renkasi visi ,,Greenside" serverio verslininkai. Jame žaidėjai pardavinėja verslus, keičiasi produktais ir ieško su kuom galėtų sudaryti ilgalaikį kontraktą. O kontraktas yra pasirašomas tam, jog žaidėjai kurie
    1 taškas
  9. Herman_Cortez

o mano meiles vasara

o mano meiles vasara
    1 taškas
  10. spaudinėjant ir kraunant progress bar'ą ? Nu mazdaug taip, o duotu tai gyvybes ir šarvus O del seklu oagalvojau tai galetu padaryti marihuanos lauko nu ir kokaino principu kad paciam sekla pasidaryti Ir taip ar taip neprides nes rokas tingi tai padaryti, o jeigu tai as pasiuliau dar ir rokas gali pagalvoti, jeigu jau turi serva tai tegu bent juo rupinasi
    1 taškas
  11. Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai direktorius [Wheel&Repair] Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 36 dienos. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.