Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2023.12.22 in Pranešimai

1. Titas_Titurnikas

Peikiu Gaby_Blu

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Titas Titurnikas Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: @Gaby_Blu (Gaby_Blu) "Lithuanian Criminal Police Bureau" Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Cia taip galima su darbine apranga + darbiniai ginklai, bet nuosava tr. priemone taip dirbti? O kur darbine tr. priemone jei taip naudojate darbininius ginklus ir apranga? Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: čia
    5 taškai
  2. Direktorei labai trūksta atidumo, jau neseniai buvome kalbėję dėl neatidžios klaidos, šį kartą skiriamas vienas įspėjimas, kuris, tikimasi, kad padės susiimti. Tema rakinama.
    4 taškai
  3. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/gu3mdeLHfWia
    2 taškai
  4. Kevin_Yang

Last Dance

galejai bent pabandyt pabarskint klaviatura
    2 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider • Suteikite daugiau informacijos apie perkamus aksesuarus (pavadinimas, ID, retumas): Bandana ant galvos 11 • Siūloma kaina: 100k
    2 taškai
  6. Labai panašu į provokacijas ir nusistatymą. Atsižvelgus į situaciją, direktorė užsiėmė saviveikla ir šalia jos buvo atliekami nusikaltimai, civilis tokiu atveju turėtų kviesti policiją, bet pareigūnei kviesti kolegas, kai ji pati yra prie pat nusikaltimo ir jaučiasi pajėgi apsiginti, manau yra nereikalinga. Tačiau kitą kartą, kai nevairuojama darbinė tr. priemonė reikėtų būti persirengus į civilio išvaizdą. Manau, kad toks pažeidimas nėra vertas vadovo įspėjimo. Tema rakinama.
    1 taškas
  7. Labasvakaras, atsiprašau jog taip vėluoju atsakyti į papeikimą. Taigi pradėkime apie šį incidentą: nežinau kodėl tu taip esi užsisėdęs ant manęs, net jau darosi juokinga. Juokinga tame, jog pats išprovokuoji ir vėliau verki. Šioje situacijoje buvo negerai, jog aš buvau su darbinę uniformą, bet ar yra parašyta, jog negaliu turėti ginklų saviginai? Ar reikėjo naudoti neleistinus ginklus ? Nes būtent per tokius asmenis, turiu būti apsiginklavusi, kadangi vien /mapp išjungimas nepadeda, nes jūs visuomet mane ar nušaunat ar provokuojat. Nes kai užsiemu laisvalaikiui jūs naudojates progą ir šaudot
    1 taškas
  8. "Nes esmė tame, jog porą minučių prieš tavo suėmimą, tavo informacijos lentelėje buvo dar matyti, jog buvai MG baro narys." Tai kad palikau bara antros kontrabandos gale, o buvau sugautas po 3 kontrabandos dar praejus laikui, tai kaip gali buti "porą minučių prieš tavo suėmimą, tavo informacijos lentelėje buvo dar matyti, jog buvai MG baro narys". O irodymai apie nario palikima manau visiskai yra ne i tema. Antra kontrabanda prasidejo apie 18:22, palikau bara 19:02, mane pagavot 21:49, kazkaip nesueina galai ka jus parasete.
    1 taškas
  9. Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Gaby_Blu Jūsų atstovaujama firma: Policijos Departamentas Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Aurimas_Makvynas Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Kaip žinote, esu užimtas asmuo realiame gyvenime ir nevisuomet spėju prisijungti į veiksmus. Dabar kurį laiko neturėjome pavaduotojo, kadangi man buvo pernelyg sunku apsispręsti, jog kuris iš 2 darbuotojų yra labiau vertas šių pareigų. Tad leidau nuspręsti savo darbuotojams. Visi išrinko Aurimą. Dauguma žino, jog jis turi patirties su vadovavimu ir yra bu
    1 taškas
  10. Rokas

Naujokų metas!

Naujokų metas! Pats geriausias metas tapti mūsų bendruomenės dalimi! Nauji (iki 100.000EXP patirties taškų) serverio žaidėjai gaus dvigubai didesnę algą važinėjant darbiniu transportu ir dvigubai greičiau kaups savo patirtį žaidimų serveryje! Nepraleisk progos ir prisijunk prie mūsų! Parama serverio žaidėjams taip pat buvo padidinta. Paramos negavusiems serverio žaidėjams bus suteikiama 20.000€ žaidimų serverio valiutos ir 1000EXP patirties taškų, bei 7d. nemokamas 1 lygio „Premium“ žaidėjo statusas. „Greenside“ administracija 2023, gegužės 7d.
    1 taškas
  11. Tr. priemonės HOTRING B aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 1d. (gruodžio 23 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės nuotraukos: Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 7.000.000€. Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.