Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.02.18 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kapitonas_Obolukas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: @Laurynas_Leigon • Už ką buvote užblokuotas?: už cytinima • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:https://streamable.com/oz9ywb • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/EvBvD1y https://imgur.com/7CwqyBH Komentaras: aš norėčiau pasakyti, kad čia buvą free ban nes aš nieką nenaudoju nieką neturiu ir tai kad aš bučiau naudaves ta aima per dm eventa ne per heatshot eventą jug buvau pasiekes per gs daug jau su 400k xp kam man toki acc
    4 taškai
  2. Laurynas_Leigon

🗿

🗿
    3 taškai
  3. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/oz9ywb • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    2 taškai
  4. Red Road Logistics Pradedančiųjų įvadas į pervežėjų firmą Temos paskirtis - Šioje temoje norėsiu papasakoti kas vyksta Pervežėjų firmos darbo viduje, kas su kuo yra valgoma ir kaip greičiau suprasti visą šitą velniavą kas po paraliais tie pervežėjai kokią funkcija atlieka ir kaip ją atlieka. Trumpai tariant visa informacija. Patekęs iš atrankos? Jei esi patekęs/patekusi iš atrankos forume arba žaidime pirmiausia turi turėti 7000 žaidimo patirties ir C kategorijos teisęs. Pirmiausiai prisijunk į pervežėjų firmos naudojamą >>DISCORD<< serverį, be šio prisijungi
    2 taškai
  5. 02-12 iki 02-18 darbuotojų atlyginimai Zalia_Arbata - 108,610€ Arminas_Grigas - 151,300€ Uva_Zuha - 53,960€ Onyx_Blade - 40,000€ Jonas_Sky - 30,000€ Gytis_Sky - 10,000€ Iš viso išdalinta: 393,870€ Priedų niekas negavo. Pildančiųjų statistika
    1 taškas
  6. Zalia_Arbata

1 taškas
  7. Suprantu, kad toks pareigūno stabdymas galėjo pasirodyti įžūlus ir paprastomis situacijomis reikėtų stabdyti nusikaltėlius, padarant kuo mažiau žalos. Tačiau, vertinant šią situaciją, galima susidaryti įspūdį, jog pažeidimus kartu su savo draugu atliekate pakartotinai, tad galų gale pasitelkiamos griežtos stabdymo ir sulaikymo priemonės. Dėl įžeidimų, manau, kad įtarimas pagrįstas, juolab, kad žaidėjai serveryje baudžiami už dar švelnesnius žodžius. Direktoriaus pažeidimo neįžvelgiu. Tema rakinama.
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic, Policija Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ginklų naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /ita naudojimas. Važinėjau su draugu prie everesto, prieš tai buvau nužudęs žmogų, turėjau 5is ieškomumo lygius, o mano draugas taip pat buvo paieškomas iš seniau. Netikėtai prisistatė Mantas_Exotic su „Premier“, nutrenkė mus, stabdymo (H) neuždėjo. Mano draugas - Paulius_Real nukrito nuo stogo ir nubėgo, o aš nuvažiavau į kitą pusę. Pareigūnas pradėjo šaudyti į mano mašiną ir ją susprogdino, nors
    1 taškas
  9. Don_Borito

1 taškas
  10. Kas yra barai? Daugiau informacijos apie barus čia. Sveiki, esu dėkingas Titui už pabuvojimą „Blueberry“ šutvės galva. Galbūt rekordinio laiko tikrai neišbuvo, bet įrodė jog baruose galima ne tik smagiai praleisti laiką, o ir užsidirbti. Atrankoje lauksiu visokio plauko žmogeliukų norinčių save išbandyti šiose pareigos. INFORMACIJA Kandidatūras galima pateikti iki 2024.02.21 19:00. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Kandidatas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrė
    1 taškas
  11. 08-14 iki 08-20 darbuotojų atlyginimai Jack_Stallon - 98,370€ Saras_Tema - 52,580€ Walter_Heisenberg - 105,520€ Haris_Opelis - 307,500€ Tadas_Mezon - 46,700€ Tommy_Watson - 395,300€ Iš viso išdalinta: 1,005,970€ Priedus gavo Už kontraktus - 10 - Tommy_Watson | Haris_Opelis Už mažuosius - 100 - Tadas_Mezon Už mažuosius - 200 - Tommy_Watson | Haris_Opelis Pildančiųjų statistika
    1 taškas
  12. 08-07 iki 08-13 darbuotojų atlyginimai Jack_Stallon - 50710€ Saras_Tema - 133995€ Walter_Heisenberg - 66870€ Tomis_Britas - 173820€ Knee_Grow - 17100€ James_Terrence - 41810€ Iš viso išdalinta: 484305€ Priedus gavo Už kontraktus - 10 - Tomis_Britas Už mažuosius - 100 - Saras_Tema | James_Terrence Pildančiųjų statistika
    1 taškas
  13. 07-31 iki 08-06 darbuotojų atlyginimai Charlie_Gambino - 70320€ Jack_Stallon - 60370€ Saras_Tema - 35250€ Leo_Ellis - 77350€ Vincas_Zzz - 51680€ Walter_Heisenberg - 225590€ Tomis_Britas - 253640€ Iš viso išdalinta: 774200€ Pildančiųjų statistika
    1 taškas
  14. 07-24 iki 07-30 darbuotojų atlyginimai Charlie_Gambino - 57080€ Herman_Cortez - 25540€ James_Vercceti - 27820€ Jack_Stallon - 27190€ Titas_Titurnikas - 22980€ Leo_Ellis - 114490€ Iš viso išdalinta: 275100€ Pildančiųjų statistika
    1 taškas
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas nuotraukuose. Parduodamo transporto nuotraukas: Norima kaina už transportą: 400k Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas nuotraukuose. Parduodamo transporto nuotraukas: Norima kaina už transportą: 500k Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informaci
    1 taškas
  16. Rokas

UNBAN Kapitonas_Obolukas

Neatblokuotas. Tema rakinama.
    0 taškai
  17. Iš tavo pačio video matosi, kad pirmi paleidot ugnį į mus, nors ir nebuvai uždėjęs stabdymo su H, o Paulius_Real ginklo net nebuvo išsitraukęs: https://streamable.com/10e26y „Čia buvot gaudomi, būtumėt tvarkingi/negaudomi- nebėgtumėte.“ Tavo komentaras visiškai neatitinka bėgimo nuo teisėsaugos nuostatos sąvokos - 2.1.2.0. Policijos departamento pareigūnas gali bausti žaidėją šiuo įtarimu, kai: žaidėjas informuojamas stabdymo žinute (H raide) ir nesustoja; žaidėjas panaudojęs komandą buvo informuotas, kad yra sekamas (nuo to laiko praėjus 30 sekundžių) ir nesustoja; yra užfiksuotas akivaizd
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.