Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.05.09 visose vietose

1. Sveikas Šarūnai, kaip matau bandai kerštauti, už tai jog buvo parašytas darbo papeikimas tau, ir gavai įspėjimą, pirmiausia noriu padėkoti kad skiri man savo laiko ir dėmesio, nors prašiau palikt mane ramybej, ir atstot nuo manes, o toliau tai noriu padėkot už pirmą papeikimą, būnant pavaduotoju, nors būnant direktoriumi nesulaukiau, taigi tavo papeikimas mano manymų tiktu labiau paprastam darbuotojui, nes kaip tu pats sakei žinai visus dp nuostatus bausdamas už fakerp, tarp nuostatu nieko nėra minima apie darbo apranga, tuo labiau, kad aš tiesiog išvažiavau parvežti darbuotojo iš kaleimo, kur
    4 taškai
  2. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/cYrKWyF • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/cYrKWyF
    1 taškas
  3. [Kaina] (Derinama) [Parduodamo tr. informacija] [Parduodamo transporto nuotraukos] Mašina yra įdėta į S.K., galite tiesiog ją nusipirkti serveryje. Taip pat domina keitimas į kažką unikalaus. Pasiūlymus galite rašyti komentaruose. Discord- sharas78
    1 taškas
  4. Taksistų kolektyvas siūlo jums sudalyvauti ekskursijoje, vyks įdomiausi žaidimai! Registracija jau prieinama.
    1 taškas
  5. Firmos analizė. Džiugu matyti, jog sulaukei netgi du kandidatus į taksistų kolektyva. Taksistų firmoje kaip ir trūksta keletą darbuotojų, tai nieko nelaukdamas norėčiau jus pakviesti prisijungti prie taksistų kolektyvo! Sekmės darbuose! „Patekusiųjų sarašas“ @Ieva_Kornelija - prašau užpildyti darbo sutartį bei susiekti su manimi discord kukse1, Dovydu dovydas3283 @Ani_Bubu - prašau užpildyti darbo sutartį bei susisiekti su manimi discord kukse1, Dovydu dovydas3283
    1 taškas
  6. Tautvidas_Krisci

Prisijunk ir tu!

Prisijunk ir tu!
    1 taškas
  7. ko toks ramus penktadienis forumo būsenose?
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokas_Eid • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): 🔽 • Norima kaina už transportą: Kainos sutartinės. • Parduodamo transporto nuotraukas:🔽 • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti žaidime/forume.
    1 taškas
  9. Mantvis_Bmw

Dodam judesio kaaa 🤪

Dodam judesio kaaa 🤪
    1 taškas
  10. Saras_Tema

1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.