Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2025.02.27 visose vietose

1. Naujasis Taksistų direktorius! Rinkimuose sudalyvavo 3 žaidėjai iš kurių kiekvieno kandidatūra pasirodė verta dėmesio. Atsižvelgiant į žaidėjų skaičių, tai visai sėkmingi rinkimai tiek kokybiškai, tiek kiekybiškai. Kviečiu paskaityti aprašus apie kiekvieną kandidatą, o dalyvavę rinkimuose save identifikuoti gali pagal pateiktą lako žymą. KANDIDATAI 2025.02.19 01:45 - asmuo anksčiau daugeliui buvo žinomas kaip įsiveliantis į įvairias problemas, tačiau pastaruoju metu elgesys yra palinkęs į teigiamą pusę, asmuo dalyvauja rinkimuose į valdžią, įgauna vis daugiau patirties ir
    8 taškai
  2. Gerb.Adminstratoriau Mantai ,pirmas dalykas jis man ne draugas aš jo net nepažystu .Tai ka dabar aš parašysiu Pedi ir kasnors kitas dames kažkokias raidės ir ka vel mute gausiu ,jūs gal juokaujat aš gi neatsakingas už kitu žaidėju rašymus + Tai nėra taisyklėse parašyta jog aš negaliu tokio žodžio rašyti,kaip bus tokia taisyklė parašyta jog negalima trumpiniais rašyti tada taip sutinku aš kaltas ,o ne savo dabar atsiprašant taisyklės kuriat .Gero vaka ro
    2 taškai
  3. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  4. Gerb.Adminstratoriau Mantai ,pirmas dalykas jis man ne draugas aš jo net nepažystu .Tai ka dabar aš parašysiu Pedi ir kasnors kitas dames kažkokias raidės ir ka vel mute gausiu ,jūs gal juokaujat aš gi neatsakingas už kitu žaidėju rašymus + Tai nėra taisyklėse parašyta jog aš negaliu tokio žodžio rašyti,kaip bus tokia taisyklė parašyta jog negalima trumpiniais rašyti tada taip sutinku aš kaltas ,o ne savo dabar atsiprašant taisyklės kuriat .Gero vakaro
    1 taškas
  5. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.