Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nedelis'Crazy

Neaktyvus

  • 74

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Nedelis'Crazy pranešimai

  1. * Ne už tokią Lietuva jie kovojo.. Dabar, kekvienas Lietuvis ir težiūri kaip gauti naudos, apipisinėja, ižpisdėja visi. Jau Lietuvoje, nebegyvenu jau kaip 6 metus, ir tuo didžiuojuosi, nes Lietuva yra degradavus, vien dėl ilgo liežuvės Grybauskaitės. Tad naxui, prezidentę ir visą Lietuvos seimą.
  2. Puikios modifikacijos, dėkoju kad pasidalinai. Naudoju pasilenkimą, bei python. Dar kartą dėkoju tau už šias modifikacijas.
  3. Koks dar auto cbugas ? Juokingi esat, biški kritot ir sunku tiesa pripažinti. Jokiu neleistinu programu nenaudoju, tad free ban.
  4. Prieš. Gaunat nemokamas liemenes, šarvus, ginklus. Iš enflrcerio irgi gaunat šarvų,hp, ginklų. Ir viso šito jums neužtenka ? Ne kekvienas gaujinis moka c-bugą, toliau.. Jus turit pranašumą šaudant iš toli, tai ir šaudykit o gaujiniai turi arčiau prieiti kad su dgl, ar sg pramestu malkų GSPD, tad didelis prieš.
  5. 1. Jūsų norima modifikacija: Modikaciją kuri kai šaudai susilenkia [ped], reikia kad šaudant su AK, ar MK kad susilenktu. Ir ginklų garsų [dgl,mk,ak,sg] 2. Modifikacijos apibūdinimas: paprasta, viską paaiškinau viršuje, svarbu kad nesibugintu 3. Ar turite brolį/sesę?: teip 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedelis_Crazy
  6. 1. Jūsų norima modifikacija: Ginklų modifikciją [bus nurodyta video], ir kraujo modo, ir taikinuko pliusiuko, ir dar tu kulkų kur rodo kai šauna ten pro šoną pralekia. 2. Modifikacijos apibūdinimas: 3. Ar turite brolį/sesę?: Jap 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedelis_Crazy
  7. Ištrink turimas modifikacijas. Jeigu nepadėjo, manau kad reikėtu perašyti GTA, gali būti visokių problemu, dėl šių priežasčių ir nepaleidžia.
  8. "Kapelis nudurė, tuoj visus nudurs čia" - juokingesnių žodžių nesu girdėjas. Bėja, parduodi savo knife ?
  9. normalna, numesk į pm servo eipi (ip) dzankuja
  10. zjbs, numestum gun packą ir taikinuką ? Video, modifikacijos viskas puiku, cbugas geras - pakankamai
  11. Tai kad tu greičiau rip seniuk, rašyti nemoki - "neįdomū, įdomū, senį" Kieta bandai primesti, bet gaudaisi kaip internetinė žiurkė, sou sadddd..
  12. Gailą tokių kaip tavęs. Sąvinasi kitų avatarus ir prašosi laikų? - laikų auka, o avatarai tiesiog graudus baisu žiūrėti, skonio išvis neturi..
  13. Puikus video. Gaila tokių žmonių kurie daug patyrę ir sunku paskolinti kelis centukuas, šaunuolis, įdėjos tikrai puikios!
  14. toks jausmas kad Velnelis lyderis, gerai uzjudejot
  15. Dominuoji, dabar čj nebepaimčiau tavęs kažkada susitiksim prasimest, aok ?
  16. Gal esi prisidirbęs kažka ten su modais, aš dažniausiai persirašau į kitą diską ir wuolia viskas veikia.
  17. Nu tai pratrink ką nors dėl savo ENB.. Arba siųskis kitą GTA..
  18. Susitvarkiau. Dėkoju Modestas_Mlg už pagalbą.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.