Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nedaz_Gamer

Neaktyvus

  • 42

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Lelia Dipsis tarp Medikai ir vėl turi naują vadovą   
    Sveikinu naująjį medikų firmos direkrorių!
  2. Haha
    Nedaz_Gamer sureagavo į Minde_Marshell tarp Unban Minde_Marshell   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Marshell
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Tadis_Paris
    • Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas (Ką žinau duona kroviau ) 
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/8mkov86
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/Aifnija
  3. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Povis_Sampx tarp [0.1.8.7] Naujas darbas be pakvietimo   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Povis_Sampx
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na siūlau į serverį įdėti naują darbą be pakvietimo, manau šis darbas sudomintų daugelį serverio žaidėjų, ir būtų šiokia tokia nauja veikla serveriui.
    Taigi šis darbas būtų susijas su augalininkyste pavadinimą darbo reikėtų sugalvoti, nes man nelabai kyla minčių  Tai viskas atrodytų taip šiame darbe, būtų auginamą įvairūs vaisių medžiai, daržvės laukuose. Žodžiu būtų medžių ant kurių augtų pvz obuoliai, slyvos, vyšnios ir t.t Tada žaidėjai turėtų priėję su Y raide spaudinėdami skinti vaisius, ten kas 5paspaudimus gautum po 1 obuoli ar pnš. Ir į dėtų į kažkokias tai dėžes į kurias tilptų ten pvz 10-15 obuolių surinkus reikiamą kiekį, žaidėjai eitų į interjerą kuris būtųs sumapintas. Ir tenais apdorotų vaisius t.y. juos nuplautų ir išimtų sėklas/kauliukus.[atrodytų taip prieini ten prie stalo, spaudinėji SPACE mygtuka ir raso isimamos seklos, pt nueini prie kito stalo spaudinėji SPACE ir rašo plaunami vaisia/daržovės]  Tuomet susikrautų į tr. priemonę dėžę ir vyktų juos priduoti. Dėl pridavimo minčių daug neturiu, bet siūlymas yra toks, kad padaryti kažką panašaus iškrovimą kaip ūkininkuose, arba vežti į picerininkų darbovietę, tokiu atveju picerininkai gautų ingridijentų gaminti picoms. 
    Taip pat viskas atrodytų su morkomis/bulvėmis ir kitomis daržovėmis kurios auga žemėje, ne ant medžių. Tiesiog priėjęs prie žemės ploto kuriame auga daržovės, spaudinėtų Y raidę ir rinktūsi daržoves, surinkus reikiamą kiekį dėžėje, eitų į interjerą jas apdoroti. Ir tuomet susikrovus į tr priemonę vežtų į pridavimo vietą. Jas parduoti ir užtai gautų atitinkamą atlygį.
    Dar vienas dalykas, kad kas kokias 5-10min reikėtų tas, daržoves palaistyti, bei nuskinti prinokusias pigtžoles. Jeigu to nepadaro per ten kokia 15min. Kuriam laikui toje vietoje bus gaunamas mažas kiekis derliaus, Dar būtų galima padaryti taip, kad ten galėtų spausti sultis iš vaisių, ir už tai gautų šiektiek didesnį atlygį.  Šiam darbui tikrai būtų galima prigalvoti įvairiausių idėjų, bet man kilo kolkas tik tokios mintys, ir ar tai būtų įmanoma įgyvendinti tokį darbą ar ne. 

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na manau serveryje atsirastų naujas darbas, atsirastų naujos veiklos, tikrai pritrauktų darbuotojų į šį darbą, Na, bet ar tai bus įgyvendinta? Didelis klaustukas.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): https://imgur.com/a/mthlw50 Na  transportas ir SKIN galėtų atrodyti taip. 
  4. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Tony_Twenty tarp [0.1.8.7] Naujas darbas be pakvietimo   
    Manau už, serveryje kartais trūksta veiklos, jei neesi darbe su pakvietimu, todėl manau būtų verta įdėti tokį darbą.
  5. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Lelia Dipsis tarp Prisistatau Lelia_Dipsis   
    • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lelia_Dipsis
    • Jūsų tikrasis vardas: Deimantė ( antras vardas, kuriuo mieliau prisistatau žaidime ) 
    • Jūsų amžius: 19 metų
    • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Taigi, sveiki. Šį kartą nusprendžiau visiškai nuo nulio parašyti savo prisistatymą, kad bent jau keletas žmonių galėtų susidaryti mano charakteristinį portretą. Kalbant apie mano charakterio bruožus, esu komunikabili, lengvai randu bendrą kalbą su "įvairaus plauko" žmonėmis.  Stengiuosi išvengti konfliktų, rasti kompromisą bei draugiškai spręsti įvairias problemas. Esu draugiška, tad nevengiu bendrauti su kitais tiek serveryje, tiek TeamSpeak'e.
    Kaip minusą galėčiau nurodyti savo "lengvą užsidegimą". Neretai kitiems peržengus ribas galiu užsidegti kaip degtukas bei labai supykti. Žinoma, nevengiu "paprikolinti" ir kartais visiškai nusišnekėti. Kas liečia pomėgius, esu gan meniškos sielos žmogus.
    Realiame gyvenime, už sampo ribų, studijuoju bei dirbu. Studijuoju fotografiją bei video, taip pat papildomai mokausi italų kalbos.Laisvalaikiu nevengiu padainuot, ko aišku, nemoku, bet mėgstu. Dar domiuosi daaaaug įvairiausių dalykų, kas yra susiję su menais, poezija bei rašymu.
    Tarpkitko, būtų smagu pabendrauti su žmonėmis, kurie taip pat yra prie meno
    • Nuotrauka(privaloma): https://imgur.com/a/fAK7rlE
     
     
  6. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Mantys_Alone tarp Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.   
    Dar vakar kalbėjau su draugu, kad koks tikslas yra ieškoti su programomis, jei vis vien gausi užblokavimą, niekur nepasislėpsi su tais čytais. O šiaip pats event'as nelabai patiko, labai sunku ieškoti ir daug laiko reikia išleisti vien event'ui, įsivaizduokit grįžta iš darbo žmogus kokią 18:00, atsiprausia, pavalgo ir panašiai, ir prisijungi kokią 20:00 valandą ir turi keletą valandų laisvo laiko, nes ryt vėl į darbą iš ryto. Ne kažką jo? Na, bet aiškumais suprantu, kad atnaujinimą reikia ruošti ir t.t.. Bet kas labiausiai patiko - laidotuvės, šiek tiek atperka tas kančias. Tikiuosi, kad nebebus tų čyterių ir galėsime smagų vakarą pasidaryti ir gauti helovino raktus! Ir dar labiausiai tikiuosi, kad Rokas ir Aivaras kaip kalėdų seneliai atneš dovanų kalėdų rytą visų taip lauktą ir kantrybės kainavusį - atnaujinimą!
  7. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Cloud_Mane tarp CLOUD WINTER MODPACK 2019   
    Vaizdo įrašas
                                                                                                           Modifikacijų atsisiuntimas
                                                          
                                                                                                            Modifikacijų įsirašymas bei ENB fixai
                                                                                                       
     
  8. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Justas_Camel tarp lucciarts • grafikos paslaugos   
    • jūsų slapyvardis žaidime Jackie_Sweet.
    • darbas, kurio norite Parašo.
    • darbo dydis
    • paveikslėlis, iš kurio turi būt atliktas darbas
    • tekstas Jackie Sweet
    • firma, kuriai paduosite pinigus už darbą (policija, medikai, taksi, mechanikai, pervežėjai) Medikai.
    • papildoma informacija apie darbą Jeigu iš seniau, prisimeni animacini filmą „La Troškinys“ ir šitą dalį: TAD NUSTEBINK MANE ! 
     
  9. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Bunta_Fujiwara tarp Prašome atblokuoti Bunta_Fujiwara   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bunta_Fujiwara
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas (Rokas)
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/y1LLgKa
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/qfx1KJz
     
    Dabar bleha įrodot kad aš "čytinau", vaizdinę medžiagą kad tai dariau. Ok, suradau visus 24 moliūgųs per 1h, jeigu per tiek sugebėjau padaryt tai jau 99 proc. reiškia kad garantuotai aš čytinau? Esu pasidaręs fotkes iš Velykų evento, beveik visos tos Velykinių kiaušinių vietos sutapo su Helovyno evento vietomis, jeigu labai norite tų nuotraukų "administratoriai", galiu atsiūst. Jeigu turiu velykų kiaušinių nuotraukas tai nereiškia, jog čytinu. Tos pačios vietos reiškia, jog Rokas tingėjo sukurti naujas 168 vietas naujiems moliūgams surasti, kad praeitų eventų vietos nesikartotų su senomis. tai reiškia,, kad Rokui yra beveik visiškai P**ui ant serverio, net nekalbu apie Aivarą, kuris prisijungia gal 5 kartus PER METUS. Šiems serverio veikėjams yra visiškai nusispjaut ant darbo serverio ir žmonių labui, svarbiausia, jog visokie šeštokai už tėvų pietų pinigus pirktų visokius vipus ir adminus. Update jau kaip metai nėra. Sakė kad 80proc padaryta, bet ties ta vieta ir užstrigo. Galbūt ištiks toks pat likimas kaip ir su Half Life Episode 3 - niekada jo nebeišleis. Bent jau "Bumeryno" serverio savininkas stengiasi dėl serverio, dažnai vyksta update, nors ir maži, bet tai rodo, jog žmogus prie serverio dirba. Tai nežinau kaip su jūsų šūdo malimu kažką pasieksit serverio labui. Galit šitą postą trint, galit netrint, bet šios žinutės ignoravimas ir trynimas  rodys tai, kad jums yra nusispjaut ant žmonių nuomonės panašiai kaip SSRS ant visuomenės.
  10. Liūdnas
    Nedaz_Gamer sureagavo į Ignas_Eox tarp Unban Ignas_Eox   
    ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jonas_Burkys
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Reklamavimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
     
  11. Ačiū
    Nedaz_Gamer sureagavo į Egidijus_Keza tarp Prašau užtildyti Lukazzs_Lukazzs   
    Žaidėjas sėkmingai užtildytas.
  12. Ačiū
    Nedaz_Gamer sureagavo į Florencijos_Zvejys tarp Florencijos_Zvejys užblokavo Kristis_Rac   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Florencijos_Zvejys
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kristis_Rac
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Kenkejiskas elgesys pries mane, ir kitus serverio zaidejus, buvo perspetas priziuretoju.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  13. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Edvis Gaming tarp Išrinktas naujasis Pervežėjų firmos vadovas   
    Atranka buvo kai kiek užsitęsusi, kaip tikriausiai visi ir supratote dėl nepakankamo potencialių kandidatų kiekio. Pildžiusiųjų kiekis buvo pakankamas, tačiau tinkamų, vienetai. Analizė nebus itin ilga ir neišvysime keletos žaidėjų slapyvardžių analizės, nes kaip ir minėjau, tinkamų - vienetai. Trumpai kalbant apie kitų anketas norėčiau tiesiog paminėti, jog kai pildote, pasidomėkite apie savo reputaciją serveryje iš aplinkinių, pažįstamų, o ne pulkit stačia galva teikti laiško mums. Suprantu, jog pasitikėti savimi yra gerai, bet ne taip stipriai kaip kad kai kurie. Pirmiausia reikia užsitarnauti mūsų ar aplinkinių pasitikėjimą, gerą žodį, ar bent būti neutraliais, o ne priešingai. Žinoma, džiugu ir tai, jog pildo vis daugiau naujų, nematytų veidų, kas tikrai yra šaunu.
    Na, o dabar eikime prie reikalo - Gordon_Hells. Šis vaikinukas yra tikras užsispyrimo ir savo užsibrėžtų tikslų siekėjas. Lukas gyvas pavyzdis, jog pasiekti tai ko geidi nebūtinai būna įmanoma iš pirmų kelių kartų, o tenka įdėti daug įkyraus ir nuobodybe tapusio darbo, kad sulaukti rezultatų. Luko laiškas nėra vienas iš stipriausių, žinoma gal ir buvo tikėtasi sulaukti nepriekaištingo laiško, nes visgi, pildyta yra ne vieną kartą į šį postą, turėtum turėti žinių bagažą ties šia sritimi, tačiau yra kaip yra ir atitikai daugumą mūsų iškeltų reikalavimų. Kalbant detaliau, labiausiai į akis krito ne itin tvarkinga gramatika, skyryba, šiokie tokie minčių šuoliai ar rišlumo nebuvimas sakiniuose. Visa tai šiek tiek trukdė mėgautis laiško skaitymu, tačiau tai nėra tokia milžiniška problema, jog būtum atmetamas. Idėjos taip pat nebuvo stiprioji tavo pusė, tačiau dėl to itin pergyventi nereikėtų, visada geriau turėti porą unikalių idėjų, nei dešimtis nuvalkiotų, ko ir tikimės, Lukai, jog tavo vadovavime nestigs unikalumo, profesionalumo bei užsispyrimo, ko tikrai netrūko iki šiol.
    Naujasis Pervežėjų firmos direktorius - Gordon_Hells.
    Taip pat nepamirškite, jog renkami direktoriai į kitas firmas, nes galbūt, tai gali būti tavo šansas!
     
  14. Ačiū
    Nedaz_Gamer sureagavo į Mafijos Senelis tarp Prašau užtildyti Passatas_Turbo   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.
  15. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Lelia Dipsis tarp Lelia_Dipsis užtildė Andrius_Slaptas   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lelia_Dipsis
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Andrius_Slaptas
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/R4YwmvL
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/R4YwmvL
  16. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Rokas tarp Projekto komandos nariai,   
    Projekto komandos nariai,
    Prižiūrėtojų taryba
    Aivaras_Vercetti
    Mafijos_Tevas
    Tnt_Edwax
    Pagalbininkai
    Emilisvn_Samp
    Prižiūrėtojai
    Salvatore_Bufalino,
    Tvarkos ir eventų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.05.02
    Įspėjimų neturi.
    Migelis_Zhebtuvelis,
    Direktorių prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.09.24
    Įspėjimų neturi.
    Laurynas_Leigon,
    Barų prižiūrėtojas
    Projekto komandos narys nuo 2023.10.23
    Įspėjimų neturi.
  17. Ačiū
    Nedaz_Gamer sureagavo į Lelia Dipsis tarp Lelia_Dipsis užtildė Andrius_Slaptas   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lelia_Dipsis
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Andrius_Slaptas
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/5TYcJYB
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/5TYcJYB
  18. Haha
    Nedaz_Gamer sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užtildė Clem_Klem   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Laurynas_Leigon
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Clem_Klem
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /padmins naudojimas.
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/1ZYFt2W
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/1ZYFt2W
  19. Patinka
    Nedaz_Gamer sureagavo į Jeff_Boyka tarp • Boyka • - Modifikacijos.   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeff_Boyka
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Tai bus ginklų, ped, gatvių map kvadratinis mapas, TAB, efektų, žolių, hd skinų, kelių, dangaus, texturų, timecyc, rudenio lapų, gyvybių ir šarvų skaičiukai,  taikinukas ir pinigai be nuliuku modifikacijos.
    Komentaras apie modifikaciją (nebūtina): Jeigu reikės pagalbos dėl įrašymo galite parašyti man į foruma, bet manau ir taip viskas aišku. (Viskas užims 596.78 MB).
    Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas):

    Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: Čia
  20. Ačiū
    Nedaz_Gamer gavo reakcijąJeff_Boyka tarp Prisistatau Jeff_Boyka   
    Sveikas, Jeff_Boyka, malonu susipažinti, sekmės Tau
  21. Ačiū
    Nedaz_Gamer sureagavo į Mafijos Senelis tarp Prašau užtildyti Laurynas_Gira.   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.