Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Red_Mamba

Neaktyvus

  • 119

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Derek_Escobar tarp Peikiu Taxi direktoriu Derek_Escobar   
    Sveikas Aivarai, tikrai nesitikėjau jog parašysi man papeikimą, nors pats aiškiai žinai jog blogai darei. Kaip suprantu šitas papeikimas parašytas vien dėl to, jog buvai išmestas iš firmos, prie viso tavo išmetimo prisidėjo ne vien tik tai ką mini papeikimą, o dar keli aspektai. Visi įrodymai kuriuos surinkau, juos padėjo rinkti ir mano darbuotojai, pasakymas jog aš kažką papirkau, ko gero yra visiškai bevertis. Įrodymai iš mano pusės (ČIA), mano darbuotojų įrodymai (ČIA) (ČIA). Taigi prie viso tavo išmetimo iš firmos, prisidėjo ir keiksmai racijoje, kuriuos tu tikrai vartojai (ĮRODYMAI). Pasakymas jog aš tavęs nemėgstu irgi neturi jokio pagrindo, su visais darbuotojai stengiuosi bendrauti vienodai, pats kai išmečiau tave atėjai į (TeamSpeak3) programą, ir pradėjai mane vadint visai(turiu omenį apie egzotinius gyvūnus), pasiuntei į šiltuosius kraštus. Nieko nestabdom ir važiuojam toliau, šiandien prisijungęs gaunu tokius įrodymus (ĮRODYMAI), kaip pats į /sms rašai jog prašei, kad tavo brolis(Jei neklystu nick Lukas_Kobiann) kviestų taksi, ir dar net norėjai sumokėti mano darbuotojui, kad jis nesiųstu man įrodymu. Nieko blogo nenoriu rašyti apie tavę, bet kokio IQ žmogumi turi būti, kad rašytum tokį papeikimą. Pats aiškiai žinai, jog blogai darei, ir dabar bandai kažką daryti, vietoj tavęs, nusiraminčiau ir pažvelgčiau į šitą situacija kitu kampu, padarei daug klaidų, iš kurių gali daug ko pasimokyti, ir būti geresniu žmogumi.
    Pagarbiai taksi firmos direktorius • Derek_Escobar
    2019.08.23 13:31(Pirmas mano gautas papeikimas.)
  2. Haha
    Red_Mamba sureagavo į Aivaras_White tarp Peikiu Taxi direktoriu Derek_Escobar   
    Sveikas derekai nagi ir vel as irodziau kad pilna firmu savu zmoniu irodimus keliu kaip as specialiai rasiau kad mane prigautu neistikro stai irodimai https://imgur.com/a/faaUmG2  taigi eilini siki irodau kad ju firma ir kaikurie yra sutare manes nemego tad atlaisvinejo vieta 
  3. Haha
    Red_Mamba sureagavo į Aivaras_White tarp Peikiu Taxi direktoriu Derek_Escobar   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aivaras_White
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :  Derek_Escobar
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Taxi
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Uz tai kad ismete is darbo nors nieko nepadariau del ko buciau metamas
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Ismete uz tai kad as ale naudojau kvietimus kad man pasidaritu daugiau iskvietimu sake turi informacijos nesutardavau gerai su direktorium bet dirbti dirbdavau gerai ir aktiviai galbut norejo ismest pries atrankas nezinau nes ts irgi nenoriai bendraudavo bent jau su manim nezinau jis ar kelis zaidejus papirko ar ka padare kad man taip irodimus netikru prikure ir primelavo kasko cia ne nuo manes jau priklauso irodimus ikeliu o jus spreskit kuris teisus
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : https://imgur.com/a/nJ8Cp8k
  4. Ačiū
    Red_Mamba sureagavo į Rokas tarp [ XIX ] Tr. priemonės SULTAN aukcionas,   
    Tr. priemonės SULTAN aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€
    Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 17d.
    Greenside administracija
  5. Ačiū
    Red_Mamba sureagavo į Rokas tarp [ XII ] Tr. priemonės SULTAN aukcionas,   
    Tr. priemonės SULTAN aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€
    Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 17d.
    Greenside administracija
  6. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Gytiss_Angel tarp [0.1.8.6] Pasiūlymai serveriui.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Angel
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, manau reiktų pridėti miner'io darbą. Viskas būtų taip: Turime mašina (Bobcat arba Yosemite). Jos viduje yra kastuvas bei skaldiklis. : KIRTIKLIO paskirtis-Skaldo akmenis, kurie atsiranda kartas nuo karto. Suskaldžiu akmenį paemame jo viduje rastas medžiagas ir nunešame į mašiną. (Panašu į medkirčių darbą) KASTUVO paskirtis-Atsiranda žemės kupstai ir juos reikia iškasti. Iškasus taip pat randame tam tikras medžiagas ir jas nunešame į mašiną. Bazėje viską iškrauname. Tuomet nuėję į vidų ir viską surušiuojame., Pvz Anglis, geležis ir panašiai. Taip pat tai liečia furistus. Jie atvažiuoją į kasėjų baze. Joje pasikrauna medžiagas ir veža į GS gamyklą.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu daugiau veiklos serveryje.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): https://imgur.com/a/d6hCE
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Angel
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: . Žvejybos atnaujinimas-tinklai. Atsirastų vietos kuriose galima būtų užmesti tinklą užmetus tinklą praeina 15min ir per 5min jį reikia ištraukti kitaip jis sutrūks. Tinklus galėtų sunaikinti policininkai (taip pat už tai galėtų dėti ir gaudomumo lygį dėl brakoneriavimo.)
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau veiklos policininkams, bei žvejams.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Angel
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Restoranas-Dabar žaidėjai valgo tik iš picerininku ir kiosko. Tad kodėl nepridėjus restorano? 
    Mano idėja būtų pridėti restorana! 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau vietu pavalgyti, pridėtu realistiškumo.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): https://imgur.com/a/mlXL0
     
  7. Liūdnas
    Red_Mamba sureagavo į Gytiss_Angel tarp Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?   
    Motokrosas❤
  8. Haha
    Red_Mamba sureagavo į Paulus_Omega tarp Eventas iš 50k   
    Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Koral
     
    Kokį skaičių pasirinkote?: 71
     
    Kur padėsite pinigus: taupysiu ant verslo.
  9. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    Rezultatai,
    Tinkamų kandidatų nerasta.
    Apibendrinimas,
    Rimtesni kandidatai neaktyvus arba neberodo atitinkamo dėmesio projektui. Kita dalis aktyvesnių žaidėjų vis dar pildo anketas ir nerodo jokios motyvacijos ar noro susitepti rankų darbu mūsų projekte. Tikimės, jog artimiausiu metu atsiras žmonių, norinčių pateikti į komandą, kurie pateiks savo kandidatūras ir pateks į mūsų radarą.
    Greenside administracija,
    2018, sausio 13d.
  10. Liūdnas
    Red_Mamba sureagavo į Billy_Jack tarp Billy_Jack užblokavo Tautvys_Drifteris   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Tautvys_Drifteris
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Antidrunk, galimas WH [ jeigu sutinka tikrintis kompiuterį ir aš ten nieko nerandu - bus atblokuotas ( tam reikalui turi 30min ) ] ;
     
    Nusikaltelio CLEO failiukas buvo editintas 15min prieš patikrinimą, tai tiek.
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

     
     
     
  11. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Anthony_Marcello tarp Kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu ?   
    Vis dažniau matau kaip žaidėjai, o ypač nauji žaidėjai prašosi pagalbos, klausia kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu. Kad viskas būtų aišku ir vienoje vietoje sukursiu šią temą. Jei ką pamiršau paminėti, ar pamatėte klaidą susisiekit su manimi forumo asmenine žinute.
    Darbas su direktoriaus pakvietimu, kas tai ? Tai darbas kurį norint dirbti reikia direktoriaus pakvietimo.
    Šiuose darbuose privaloma laikytis direktoriaus nustatytų taisyklių. Direktorius turi pilną teisė jus išmesti jei to nedarysite. Pagrindiniai pliusai darbuose su direktoriaus pakvietimu tai yra atrinktas kolektyvas, visi darbuotojai vieningi, kokybiškesnis ir įdomesnis žaidimas ir beabėjo gundantis atlyginimas.
    Noriu į darbą su direktoriaus pakvietimu, ką daryti, kad patekčiau ? Visų pirma jums reikės sulaukti pasirinkto darbo atrankos forume arba žaidime. Jei atranka vyks forume, jums reikės užpildyti anketą pagal pateiktą šabloną tačiau prieš tai turėsit išmokti visą darbo informaciją. Anketą turėsit užpildyti ne atmestinai, o rišliais sakiniais ir aiškiai išdėstytomis mintimis. Anketoje turi atspindėti jūsų motyvacija ir noras patekti į darbą. Kuo anketa bus geresnė, tuo daugiau šansų, jog pateksite į darbą. Jei atranka vyks žaidime, direktorius, arba direktoriaus paskirtas darbuotojas apklaus jus keliais klausimais žaidime, greičiausiai tai bus pagrindinės taisyklės, minimali darbo informacija ir kita. Perėjus vieną iš šių etapų jūsų lauks apklausa teamspeak programoje ( Pateiksiu parsisiuntimo nuorodą apačioje ). Apklausa teamspeak programoje praktiškai nieko nesiskiria nuo atrankos žaidime, jūsų paklaus pagrindinių taisyklių susijusiu su darbu, ką galima daryti ir kas draudžiama. Patekus per atranką direktorius jums nurodys tolimesnius veiksmus.
    Ko nederėtų daryti / ką derėtų daryti Vykstant atrankai teamspeak programoje į užduodamus klausimus derėtų atsakyti aiškiai ir trumpai. Tokie žodžiai kaip "palauk, leisk pagalvot", ar " tuoj, reikia prisimint " mažina jūsų šansą patekti į darbą.
    Atrankoje forume nederėtų dėti jokių veidukų, smailų ar panašiai, tai taip pat mažina šansus patekti į darbą.
    Prieš pildant į darbą derėtų pagalvoti ir apsispręsti, ar šis darbas jums ir ar sugebėsit išdirbti minimumą ( dažniausiai 7 dienas ). Jei to nepadarysit greičiausiai pateksit į juodajį sąrašą, arba į neterminuotą juodajį sąrašą iš kurio teks išsipirkti ir užsitrauksit blogą reputaciją.
     
    Teamspeak programos atsisiuntimas
     
  12. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Ricardas_Pirmasis tarp Anonimo istorija   
    Labas. Galbūt kam ir esu pažįstamas, galbūt ne. Per tą laiką, kol žaidžiau čia buvau pažįstamas Hot_Anonymous slapyvardžiu. Nėra veiklos pastarosiom dienom, tai sugalvojau papasakoti savo istoriją šiame projekte.
    Viskas prasidėjo dar 2014m gruodį, kai atsidarė forumas. Užsiregistravęs pamačiau labai daug pažįstamų veidu, su kai kuriais iš bendrauju net iki šiol real life. Startavo serveris, pirmi įspūdžiai, pirmos gaujos, pirmasis veiksmas. Tuomet, dar nebuvau toks gaujų žmogus, labiau lipau prie neutralių firmų. Kiek pamenu, tai tuometu egzistavo tokios gaujos kaip La Raza Nation, Tie Geresni, Cammora, Mužykai. Veiksmas tomis dienomis būdavo awesome, kad jūs, dabartiniai žaidėjai bei gaujiniai manau net neįsivaizduojat  Grobimai su visais ginklais, jokių lempinių taisyklių, jokių verkimų tiek iš PD, tiek iš gaujų pusės. Viskas kas likę iš video, galit pasižiūrėt šitoj temoj:
    Pirmasis direktorius
    Blemba, datos tiksliai neatsimenu, tik atsimenu, kad namo važiuodamas sulaukiau žinutės iš @Jeremy_Warning., kad jis palieka pareigas ir siūlo perleisti jas man. Tada, laimės buvo pilnos kelnės, Perėjau Marko apklausą, tapau tuo direktorium, išbuvau lygiai mėnesį ir palikau. Pasigailėjau, kad prisiemiau tas pareigas, nes tuo metu buvo vasara ir mažiausia ko norėdavosi tai sedėt prie pc. Nu bet p*, atsedėdavau. 
    Įdomiausi momentai GreenSide
    Ko gero vieni iš įdomiausių, juokingiausių momentų buvo pas Gruziną gaujoj  Tada dar praktiškai nežinodavau kaip reikia cbuginti, o Capelis su Nortenos spausdavo mus kak nada. Prie genialių Gruzino taktikų (grobimo metu sumastyti filmuoti gaujos video) neprisidėdavau, o tiesiog atsijungdavau arba įjungdavau p* režimą. Sekantys momentai ko gero būtų siknaveidziu era pas Mister_Crime. Dirbdamas pas badboy'u susipažinau su nerealiais žmonėm, su kuriais tebebendrauju (arba ne), pvz: Velnelis, Adomaitis, Verone, Mantas_Jameson. Legendiniai vakarai su šiais niekšais, tiek prižvengdavom. Na ir, vieni iš paskutinių tokių best momentų buvo Surenos/Nortenos su Velneliu, Dvl, Nagatsuka, Mindaugeliu, Lauriu ir kitais vaikais. Yra dar pora videkų išlikę iš tų laikų. 
     
    Kad ir kaip būtų liūdna, Velneliui niekad nepasiseka išlaikyti gaujos mėnesio. Pastoviai atsitinka kažkas tokio, dėl kurio jis pareigas apleidžia. Nortenos - neišimtis. 
    Krasnoff Crime Org. 
    Einant prie galo (daug ką praleidau, jeigu kažkam įdomu - pareikškit norą ties kurią vieta parašyt daugiau ir jūsų norai bus išpildyti). Susikūrus naujai gaujų sistemai, Žinojom su Velneliu, kad kursim gaują, tik norėjom prasižaist, nes buvom grįžę po pertraukų (aš po rcon, lol). Pačią pirmą dieną po atnaujinimo olandas įkūrė gaują ir pavadino Russian Brigada (nu b*, wtf)? Nu nieko, vėliau pataisė į LSV. Nuėjom pas jį, viskas buvo kaip ir ok. Išbuvom savaitę, prasidėjo prikolai. Pradėjom klijuot gaujos pagrindą, rinkt žmones. Po savaitės planavimų įkūrėm gaują, susikrovėm manatkes ir leavinom lsv. Pirmosiomis dienomis, buvo išties įdomu, kadangi (kaip nekeista) buvo 3 padorios gaujos - Krasnoff/Lsv/duffo gauja (pavadinimo nebepamenu). Sunešiojom abi gaujas, žinoma, ne visiškai, bet spaudimas iš mūsų tikrai jautėsi kitoms dvejoms pusėms. Duffas uždarė savo gaują ir su visais nuejo pas Olanda. Pirmosiomis dienomis buvo tikrai sunku, bet ir tai sugebėdavom pasipriešint, kol legendiniai dekanidzes lsv pradėjo šaudyt 7/7 non-cbug, p**t relogus vidury veiksmo, kad nemirtų. Prasidėjo ban party, banindavom net ir už viena/dvi kreivas kulkas ir sulaukdavom begalę atmazų dėl to. Pasižiūrėjus dabar amnestijų temą - visi tie atmazai nuplaukia, kadangi visi prisipažinimai ant padėkliuko. Išbaninę kažkur apie 12-13 lsv (tuo tarpu jie mūsų gal 2-3 ir tai ne už čytinimą. Kai pilnai perėmėm zonas į savo puses, Olandas pradėjo muilintis nuo veiksmų (šašlykų su teta kept) ir kt. Viskas buvo kaip ir zjbs, tik, retardas gp pareigose, pas kurį Olandas sedėdavo po kiekvieno veiksmo ir verkšlendavo dėl mūsų. 
    Visa gs istorija pasibaigė tuom, kad buvo pradėti baninti gaujiniai už menkiausia suda, ir kadangi, gs (vis dar cj) tvarkos priziuretojai tokie profesionalai savo srityje, kad iš turimos vaizdo medžiagos nesugebėdavo atskirti kur čytinimas, o kur ne. Tokiu būdų praradom ir savo pora gaujinių, o visos kitos mūsų banned būdavo atmestos. Pradejau čytint, viskas pasidarė giliai p*. Būdamas gaujoj, pasiekiau tai ko siekiau visą žaidimą - patekti į komandą. Pamenu, dar kai siekiau patekt į serverio komandą, buvau net pasirašęs būsimas komandos narys (lol). Tačiau tik vienetai žino (-jo) kodėl aš norėjau į tą komandą.  Suboominau benečio sk, tas apsiverkė Rokui, įrašė man visur kur tik įmanoma taip užbaigdamas mano žaidimą gs serveryje
    Kam reikės - tas supras. https://i.imgur.com/4iIDQFz.png
    Įpusėjus vasarai, buvo planų sugrįžt čia ir vėl kurt gaują ir visą kitą tralele, bet.. tai nebėra tas pats serveris, kuris buvo prieš 1-2 metus. Taip, kad, jeigu kažkam įdomu - aš niekada nebepradėsiu normaliai žaist šiame serveryje. Niekada nesakiau ir nesakysiu, kad šis serveris yra blogas. Blogi yra tik prižiūrėtojai, ir šiaip amžius nebe tas  Šis serveris yra, buvo ir bus vienas iš geriausių Lietuvoje. 
     
    Daug ką praleidau rašydamas, bet svarbiausius etapaus paminėjau. Jeigu kažkas kažkam įdomu - rašykit, pridėsiu, papildysiu. Kada vėl užeis noras, nebus ką veikt - papildysiu.
    Žmonės, kurie verti mano pagarbos, bei su kuriais esu turėjęs reikalų šitame projekte:
    NAGATSUKA/MINDE FINAS123
    Velnelis_Camel, Mantas_Verone, Mantas_Jameson, Mister_Crime, Jeremy_Warning, Jeremy_Miller, Jack_Ferdinando. Dvl_Gang, Remyga, Džimas, Lauris, Santosas, Capelis, , Markeris, Paška, Nagatsuka, Žukas, Marko_Escobar, Nico_Morreti, Robke_Petrasiunai, Vytautas_Sustauskas, Rokis_Roxas, Smoke_Piktas,

     
     
  13. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Dominykas_Weed tarp Dominykas_Weed užblokavo Simis_Greenside [4]   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dominykas_Weed
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Simis_Greenside
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  14. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Forever_Young tarp GreenSide Automobilis 2017,   
    Pateikti tik vieną nuotrauką.  - OK  
    LABAI AČIŪ JUMS. <3 @Domis_Razz @Kornelija_Nrg @Henry_Setaga @Alex_Drift @Rebeka_Sander @Martynas_Zzm @Jagger_Jackz @Tautvys_Drifteris @Lukazzs_Lukazzs @Bob_Winters
     
    Anketos šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Forever_Young
    2. Jūsų nuotrauka: 
    Kelios pagrindinės ir kitos iš kasdieninio gyvenimo:


     
    Kasdieninis "B4TM4N" gyvenimėlis. (ČIA NE KONKRSUI, O ŠIAIP KAD GRAŽIAU POSTAS ATRODYTU  )  Pateikti tik vieną nuotrauką.  - OK (DĖL ŠITO BUVAU PRIVERSTAS ATSKIRTI NUOTRAUKAS. X( )








     
  15. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Jake Xarim Is Number One tarp GIVEAWAY NRG-500 !!   
    Heya,heyo tai va nebuvo kas veikti, nėra noro žaisti serve <hah> tai turiu daug shit mašinų ir kito stuff, tai atiduosiu vieną NRG-500 jums ''free'' !
     
    • First dalykas, tai nugalėjotas bus renkamas random.org svetainės būdų, so nerašykit ''draugui duosi'' ir kt. Galbūt ir filmuosiu :>
    • Norint dalyvauti šiame ''giveaway'' reikės parašyti tik savo vardą pavardę pagal anketą kurią rasite apačioje.
    • Neklausinėti kada bus išrinkta ar duok man ir kt. shit, rinksiu kada bus pakankamai žaidėjų iš ko rinkti, bet ilgiausiai savaitę..
    • NRG-500 išvaizda ir informacija bus apačioje, todėl kaip įteiksiu ir filmuosiu ar pasidarysiu įrodymus, kad nesakytų nedaviau ar kt.
     
    Anketa
    Vardas_Pavardė serveryje :
    Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? :
    Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim]  (Nebūtina atsakyti) :
     
    Informacija apie NRG-500 ir kita..

     
    [ Jei negaila paspauskite ''patinka'' tuomet galimybė bus sukūrti daugiau giveaway ! ]
     
     
     
     
  16. Patinka
    Red_Mamba gavo reakciją✖×✘~Δlαηėlis✘×✖ tarp "Istorinė veika" 6minučiu editas iš veiklos.   
    Wow, tikrai viskas gražiai gavosi, gaila neina paspaust Patinka. Šaunuolis! 
  17. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Billy_Jack tarp "Istorinė Veikla" mechanikai/furistai/policija/taksistai/medikai bendra veikla 2017/08/27   
    Nuostabi veikla! Ačiū Foreveriui, kad jis apsiėmė ir įdėjo tiek daug pastangų, jog ši veikla įvyktų..
    p.s. pagaliau įvyko 100 dienų organizuotas paradas per miestelius <3
  18. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Marko_Escobar tarp "Istorinė Veikla" mechanikai/furistai/policija/taksistai/medikai bendra veikla 2017/08/27   
    Ir aš užfiksavau vieną kitą gražų epizodą.



  19. Patinka
    Red_Mamba gavo reakcijąForever_Young tarp "Istorinė Veikla" mechanikai/furistai/policija/taksistai/medikai bendra veikla 2017/08/27   
    Opa <333 Va čia tai veikla buvo. Dar kart noriu padėkoti šios puikios veiklos organizatoriams. Lauksiu daugiau tokių veiklų. Šaunuoliai! 
  20. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Forever_Young tarp "Istorinė Veikla" mechanikai/furistai/policija/taksistai/medikai bendra veikla 2017/08/27   
    "ISTORINĖ VEIKLA"

    Laba diena, norėčiau pasidžiaugti įvykusia veikla kuri buvo labai didelė, ačiū visiems kurie dalyvavo ir ačiū visiems kurie padėjo ir pačiam savininkui kuris skyrė laiko mums. Malonu dėl jūsų visu, tiesa - buvo sunku vesti veikla 75 žmonėm bet tai nesukelė sunkumo mums smagiai praleisti laiką. Ačiū - jus esat geriausi mechanikai/taksistai/furistai/policija

    Su mumis buvo: @Rokas @Marko_Escobar @Jeremy_Redwood @Billy_Jack @Santo_Baronne @Falanji @Henry_Setaga @Mafijos Senelis @Arnas_Haiva @San_Xenon @Rebeka_Sander @Donatas_Tusinukas @Paulius_Micro @Dave_Destiny @Nedaz_Nedaz @CrossedLee @San_Pan @Red_Mamba @Omis_Zekas @Green_Hunter @Enjoy_Kenas @Haku_Rinha @Jimmy_Morison @Tautvys_Drifteris @Edvis_Picca @Zvonink_Man @Bob_Winters @Matas_Zymantas @Jack_Chburek @Lukazzs_Lukazzs @Tarzanas_Kaka @Falcone_M @Mallboro_Bond @Carl_Extazy @Arminas_Bit @Gvidas_Zemaitis @Antanas_Vairuotojas @Denzel_Lunatic @Gerutis_Life @Aivaras_Gun @Tevas_Tusas @Anton_Cartel @Justas_Jucius @Walker_King @Nicky_Target @Tony_Legreec @Dovis_Nesakysiu @Dany Winston @Mantys_Samperiss @Mantas_Svastikas @Lukas_Herojinas @Emke_Bmw @Scott_Gemini @Domis_Razz  ( ko nepažymėjau - sorry )  <<<<<- ačiū jums visiems.
    O čia momentai iš mūsų veiklos:




    |

    |




































    |





     
  21. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Billy_Jack tarp Billy_Jack užblokavo Nedokas_Twin   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Nedokas_Twin
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Apgavystės
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms


     
     
     
  22. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Billy_Jack tarp UNBAN Nedokas_Twin   
  23. Patinka
    Red_Mamba gavo reakcijąStasiukas_Durant tarp Parduodu full tune sultaną.   
    270k
     
  24. Patinka
    Red_Mamba sureagavo į Billy_Jack tarp GSPD direktoriaus rinkimai: ar žmogus geba mokytis iš klaidų?   
    Sveikinu prisijungus prie literatų klubo! [ koks čia paukštis, Andriau ? ]
  25. Patinka
    Red_Mamba gavo reakcijąMinde_Johnson tarp ApprovedPlay antroji sa-mp pamoka naujokams, GreenSide.lt SA-MP serveryje!   
    Šaunuolis, labai smagu serveryje turėti tokių gabių asmenybių. Vaizdo įrašas tiesiog nuostabus! Viskas atlikta labai gerai (įgarsinimas, muzikos fonas). Matosi, kad įdėjai labai daug darbo. Už pastangas spaudžiu ŽALIĄ! Nenustok kurti. Sėkmės.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.