Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

leaving...

Neaktyvus

  • 25

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi leaving... pranešimai

  1. Pakliutum į tokio situcija, kad registavęs į serverį ir pasirinkęs ne tą lytį galvotum gerai, kad galima pasikeisti. Dė ligų čia medikams daugiau būtų gerai, kad daugiau uždirbtų, o žaidėjams pinigus reikėtų leisti ant išsigydymo.
  2. Pirmą perskaityk normaliai, nes rašiau kad jeigu registruodamas netyčia ne tą pasirenki, kad būtų galimybė pasikeisti ir nereikėtų kurtis naujų vartotojų.
  3. Aš asmeniškai nematęs dar tokios sistemos su pardavimu, todėl ir pasiūliau.
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bobby_Stanfield • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmasis pasiūlymas - žaidėjų ligos (kitaip sakant susergimai) Paaiškinsiu trumpai ir aiškiai. Serveryje žaidžiantys žaidėjai susirgtų įvairiomis ligomis. Ligos: Sloga Bronhitas Vėžys Peršalimas Įsipareigojęs alhoholiu Visas šias ligas galėtų išgydyti medikai už tam tikrą pinigų kiekį arba įėjus į medikų interjerą nusipirkus aspirino buteliuką (aspirinas sumalšina kažkuriam laikui ligą) Įdėja pagyvintų žaidimą, būtų panašiau į realybę ir medikai
  5. Mažesnis atnaujinimas, kai seniau buvado. Bet svarbiausiai, kad jie yra dar toliau daromi. Sėkmės toliau atnaujinant!
  6. Man irgi taip yra buvus, kad neatidaro installerio paskui po laiko vėl bandžiau atidaryti ir atsidarė nesupratau kas buvo. Pabandyk iš čia parsisiusti - https://frie.se/ts3sb/ , gal atidaryk, o jeigu neatidarys tada bandyk kompiuterį restartuoti arba tik ts išjungti ir tada bandyk atidaryti.
  7. Labiausiai patiko Jessio repas ir waito freestailas, bet ir Olandas gerai pavarė.
  8. Sveikas Mantai, Malonu susipažinti su tavim! Sėkmės tau serveryje.
  9. Skrajojantis_Olandas - jis repuoja bijodamas, kad nesuklystų ir kt. Mc_Di - jis repuoja, freestailina, repuoja rusų kalba. Išvada toke, kad Olandai atsipalaiduok repuodamas, nejibok suklysti, deliok žodį prie žodžio kaip bazarintum su geriausiais real draugais.
  10. Sveika Juana! malonu susipažinti su tavim!
  11. Sveikas Jessy malonu susipažinti. P.S. waitas freestaileris daugiau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.