Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Dainius_Del

Neaktyvus

  • 120

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Dainius_Del

  • Gimtadienis 2002.07.12

Paskutiniai profilio lankytojai

1.607 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Dainius_Del. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Don_Semion. 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: @Mafijos Senelis
  2. Anketa: Jusų V_P serveryje: Dainius_Del Jūsų laimingasis skaičius nuo 1 iki 100: 3 Ką veiksite su laimėtais pinigais?: Taupysiu automobiliui ir tune dėžėms. Ar norite dar daugiau panašaus tipo GIVEAWAY? Žinoma ir kuo daugiau
  3. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Dainius_Del. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Dany_Winston. 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
  4. Radau saitą kuriame yra paaiškinimas kas nutiko. Pasiskaityk viską ir atkartok, turėtų padėti. Linkas
  5. Per mano mobilujį viskas puikiai veikia, gal pamegink perkrauti telefoną, ištrinti browser'io data ir paleisti browser'į iš naujo.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Dainius_Del 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Scott_Gemini 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  7. Mašinos Rezervuotos. Turiu Cheetah transportą. Norečiau už jį: 150k, Turiu Turismo transportą. Norėčiau už jį: 140k, Turiu Slamvan transportą. Norėčiau už jį: 135k.
  8. Mašinos Rezervuotos. Turiu Cheetah transportą. Norečiau už jį: 150k, Turiu Turismo transportą. Norėčiau už jį: 140k, Turiu Slamvan transportą. Norėčiau už jį: 135k.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dainius_Del 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Rida ~370km, daužtumas 2 kartai. tune dėžių tikrai negailėjau ant mašinos ant jos išleidau apie 500k. Man su ja nelabai sekėsi, tad atiduosiu ją kažkam kitam. Bagažinė tuščia 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Brokeris įv
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dainius_Del 2. Tai automobilis/motociklas/laivas ?: Automobiliai (6vnt.) ir Motociklas (1vnt.) 3. Transporto priemonės nuotraukos/informacija: Bullet: NRG-500: Cheetah: Infernus: Turismo: Slamvan: Sultan:
  11. Pradžia: Sveiki visi, šioje pamokoje parodysiu kaip reikia nuspalvinti savo parašytą tekstą serveryje, pavyzdžiui skelbient skelbimą SK (skelbimų kontoroje). Įžanga: Pastebėjau keliasdešimt žaidėjų serveryje skelbia skelbimus įvairiausiomis spalvomis, pats sužinojau kaip tai daroma visai neseniai, tačiau nusprendžiau pasidalinti su visais, nes asmeniškai man buvo įdomu sužinoti kaip tai daroma. Taigi tai yra labai paprastas darbas kurį gali atlikti visiškai betkuris žmogus. Kadangi viską pasakiau galime judėti prie pačios pamokėlės. Pamoka: Pagrindinis dalykas kurį žmonės daro spalvindami sa
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Dainius_Del 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Forze_Docc 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Dainius_Del 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Auris_Bmaq 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.