Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jamal_Cartel

Neaktyvus

  • 17

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Jamal_Cartel

  • Gimtadienis 1999.06.24

Paskutiniai profilio lankytojai

1.139 profilio peržiūros
  1. Sveikas Arnoldai, malonu, labai keista jog tavo hobis žaisti samp'ą, nu gal ateityje atsiras tikri normalūs hobiai, sekmės žaidime.
  2. Sveikas, malonu susipažinti, matau esi pozityvus žmogus, nes lygiuojasi į save. Šiaip labai įdomu, kad domiesi fotografija turbūt šiek tiek linkęs esi prie meno, na sekmės žaidime !
  3. Labas, įdomu kodėl nusprendei žaisti samp'ą ? Malonu susipažinti sekmės žaidime bei gyvenime. Susirask vaikiną,kad tave ištrauktu iš samp pasaulio
  4. Neprasidėk baisiai su azartiniais žaidimais, o tai po to prašysi pašalpos :D, malonu susipažint atrodai linksmas bičas, sekmės žaidime.
  5. Nelabai, pabandyk efektus bent uždėt gražesnius ar kažką, nuotraukos sumažintos ir tiek. Jeigu gerai dirbi su ps, tai stenkis pats nupiešti avatarus manau bus tikrai orginalu ir gražu aišku tam reikės idėti daugiau darbo.
  6. Pirma problema, pabandyk pašalinti žiemos mod'ą, ten tikriausiai prisriptinta yra žvaigdžių daug ant vakarinio klimato, antra problema, pabandyk jeigu meta dideli fps dropą parašyk /fpslimit 90 turėtu pagerėti situacija.
  7. Manau nereikalingas dalykas. O kam? Juk tam ir nustatytas greitis jog jo neviršytum miestelio normose, manau čia viskas tvarkoi. 90-130 pilnai užtenka.
  8. Per didelis vidus elektronikos parduotuvėje per daug vietos manau niekam tiek daug nereikia, kažko jame trūksta, o skelbimu kontoros išvaizda atrodo labiau kaip koks bendrabutis, per didelis pastatas, bet šiaip įdomiai įrengtas vidus.
  9. Sveikas, malonu susipažinti ! Kaip ten Norvegijoj gyvenas? Nesinori grįžti į Lietuvą? Tikriausiai nelabai ten geresnis pragyvenimo lygis ir gali sau daugiau ko leist. Smagu jog domiesi automobiliais. Gero žaidimo ! iki greito.
  10. Labas ! Malonu susipažinti, įdomi prisistatymo anketa. Žinoma kažkur man buvai seniau girdėtas asmuo, kaip pasižymintis gera reputacija. Sekmės tau žaidime ir gyvenime iki susitikimo žaidime !
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Cartel • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje norint pasiekti didesnį kiekį darbo XP turime važinėti su automobiliu ar kita transporto priemone kas tai tikrai darosi nuobodu. Atlikdami savo darbo pareigas mes negauname už tai daugiau darbo XP pvz:. taksi darbuotojas nuvežęs klijentą kur jam reikia prie darbo patirties automatiškai plius 1 arba 2 darbo XP. Kitas pvz:. mechanikas išlipęs suremontuoti ar pakrauti automobilį už tai negauna papildomo XP prie darbo, o galėtu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjams būtų įdom

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.