Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

jeremis malboro

Neaktyvus

  • 84

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė jeremis malboro

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Jeremy_Malboro (frm. jeremis malboro)

     

    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Mafijos_Senelis

     

    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free bano nebuvo, keikiausi, tačiau manau už keiksmus permently nieks nebanina.

     

    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :

    http://www.part.lt/perziura/454e5244de58434fa4186051c2017111186.png

  2. Na sveika tauta, čia tokia probremėlė iškilo. Ištrynus fps unlocką iš GTA direktorijos, žaidime, paspaudus dešnia pelės mygtuka (nusitaikyti) negaliu judėti į abu šonus ( tai a ir d mygtukai). Galbūt kažkas buvote susiduręs su tokia problema.  Modai - Ped.ifp nenaudoju o ir šeip, pats GTA beveik clear, keli skinai ir viskas, tačiau judėti negaliu su betkokiu skinu.
     

  3. @Skrajojantis_Olandas neblogai čia parašęs, nuostalgija sukyla prisiminus tuos laikus kai su Velneliu vadovavot Nortenoms. O veiksmai kokie būdavo prieš PD/SURENAS, smagu prisiminti gerus lakus... :)

    Seniau belekas budavo, nerašysiu čia tu visu savo istorijų ir pnš. galiu pasakyt tik tiek, kad greenside atejau dėl gaujų, gs žaidžiau/pusiau žaidžiu 3 metus ir per pirmus pusantrų/galbūt 2 metus nebuvau dirbęs jokiame darbe apart Nortenos [30k patirties]/Surenos [5k patirties].  Kai gs dar buvo toks koks buvo, su Nortenomis ir Surenomis, manau kaip ir daugelis kitų nematėme tikslo eiti žaisti kur nors kitur. Sakau, dar tada buvo man 13-14 metu net iš lauko kartais grįždavau į vakarini sandely. O veiksmo būdavo visada - Nesvarbu ar budavo 14:00h ar 22:00. Dienomis - Vagonai. Vakare - Sandelys. Naktinetojams - Flakonai arba šeip dm serve. 

    Sakiau nerašysiu istorijų, bet čia taip biški gavos. 

    Galiu pasakyt tik tiek, jeigu prieš 2-3 metus nebūtų buvę cbugo, dabar gs sedėtu turbūt su 40-50 žaidėjų.

  4. Mano nuomone greensaidas buvo geriausias serveris Lietuvoje kol buvo cbugas. Tai buvo antras Lietuviškas servas su cbugu atsirades po lv, atsiradus gs, lv žaidėju skaičius krito nuo 100 iki 30-40. Nes daugelis žaidėju perėjo žaisti čia vien dėl gerų gaujų sistemų, gerai kibančių kulkų ir kt. Ir jau 2017 metais greenside žaidėju kiekis vidutiniškai dienomis laikydavosi 150, savaitgaliai ir po 180-200. Išėmus cbugą, galime matyti šiek tiek atsigavusi lv - 70 žaidėju ir pamažėjusi GS žaidėju kiekį, vidutiniškai 100.

    Mano nuomone apie dabartinius gaujų veiksmus. Pirmas tris dienas įdomu, poto jau tas pats per ta patį, pasidoro nuobodu sedėt tuose zonose. 
    Su cbugu būdavo kitaip, nemeluosiu būdavo griždavau iš lauko vien, kad pasikapot 20x20 zonose, budavo turbūt įdomiausi vakarai SAMP istorijoje, kai buvo Nortenos/Surenos, veliau Krasnofai/LSV/Puentes X3/Mogiliovos/ 95 Comptonai ir kt. 

    Dabar - nieko susikuria 2-3 gaujos ir kaip durniukai laksto toj zonoj, saudo su tuo deaglu raitydamiesi ant žemės.

    Administracija sako, jog mes nepateikiame jokių rimtų argumentų, tačiau pačiu žodžiuose nematau argumentų dėl ko cbugo serveryje nebereik. Argumentas, jog visi sueina į vieną gaują irgi labai juokingas, nes pvz : Velnelis,Olandas, buvo pastoviai vienoj gaujoj kai budavo Nortenos, tačiau atsiradus kitai sistemai jie tarpusavyje kariavo. ;)

    Mano nuomone serverio administracija turėtu labiau išsiklausyti į žaidėjų norus, o ne vadinti juos šiukšlemis, nes būtent tie žmones,kurie žaidė/žaidžia nuo 2015 metų išgarsino servery būtent su gaujomis, gaujų video, cbugas pritraukė daugiausiai žmoniu. Su tokiu požiūriu toli nenueisit.

     

    Atsiranda daug balsuojančiu prieš, tačiau jų komentaru ir argumentu dėl ko cbugas nereikalginas nematau, nes jų tiesiog nėra. Vieninteliai du turbūt būtų, nemoku, arba kompas per silpas. Atsakysiu taip, pats pradėjau žaist 2016 antra mėnėsį ir cbugo nemokėjau vpš, pamenu į Nortenos neprieme Velnelis, nes grybas buvau :D bet kažkaip po menesio, šiek tiek išmokau ir jau galėjau pilnavertiškai dalyvaut gaujų veiksmuose, visada yra galimybė išmokt, o ne verkt. O tiem kieno kompai per silpni, eikit žaist minecraft ir cs 1.6 jeigu jau tokie kompai grabai.

     

    Esme tame, kad admnistracija yra tiek užketėjusi ties šiuo klausimu, kad neturėdami rimtu argumentu senesnius serverio žaidėjus išvadina šiukšlėmis. Žemas lygis.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  5. Serverio pasiūlymų skilties anketa:


    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy Malboro
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano nuomone zonas reiktu padaryt random budu šaudymo stiliu zonų metu. Vienoje zonoje būtų leistinas cbugas, kitoje jau draudžiamas. Panašiai kaip ir su zonos stilimiu [Top Holdas/Last Hitas] Tai būtų papildoma lentele. Cbugas leistinas / Cbugas draudžiamas
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairintu gaujų veiksmą, butu daug įdomiau, nes daugelis ilgisi cbugo :) Tačiau mūsų administracija yra visiškai prieš, todėl mana šis 50/50 variantas tenkina visų žmonių poreikius.

     

    Serverio pasiūlymų skilties anketa:


    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy Malboro
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dm šiuo metu dm arenoje yra 10 arenu, ko pasekioje retai būna 2-3 žmonės. Manuo nuomone reikėtu padaryt 5dm arenas, kuriose būtų galimas cbugas ir palikti 5 arenas, kuriose būtų draudžiamas cbugo vartojimas.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Velgi paivairintu žaidima, DM arenoje ir vėl atsirastu lankytoju.

  6. Žinoma už, tačiau jau kiek kartu visi sakė,kad negražins nei cbugo nei senos gaujų sistemos.

    55 minutes ago, KenshinYona said:

    aš už, bet Rokas negrąžins, nes tai jam pinigų jokių neatneš + nebėra normalių žmonių kurie galėtu valdyti gaujas nu ir aišku KA ČIA REBEKA VEIKIA, A, A?????

    Gražinus sena sistemą manau atsirastu tikrai žmonių kurie galėtu valdyt.

  7. 11 minutes ago, Jarek_Fushion said:

    Tai, kad ne tau vienam rodo, jog aš susprogdinau, nors nieko nedariau. Dirbu pervežėju, bendradarbiams irgi sprogo mašinos, ir rodė jog aš, nors man pačiam dingo darbinė mašina... Buvau pervežėjų bazėje, ir visiems rodė jog aš sunaikinau, nors aš nebūčiau net spėjęs per 2 sekundes visų mašinas susprogdinti. Izdivalkes kažkas daro ir tiek, jei nori pasijunk serveryje sumokėsiu už atsatymą, Dar tavo pačio nuotraukoje matosi, jog viskas įvyko 18:39, bet pateikei nuotrauką jog tavo transportas užrakintas 18:40.

    Sakau nei aš nenoriu problemu, nei tu turbūt, todėl sakau jei čia jau labai padarė kažkas tau nuostolių mano vardu galiu sumokėti už atstatymą

    Nu seni nebeatmazink , pirma nuotrauka sunaikinai 18:38:53. Pateikiau nuotrauka ,kad buvo uzrakinta priestai 18:39:18. Taip pat sone matos kaip kitam zmogui NRG sunaikinai, tai ka zinau. Vaziavai per kelia , pristabdei , po 5 sek *cenzūra* ir masinos neber. Ir nuvaziavai i fūrų bazę.

    Man uz atsatyma saibu nereik , nesijaudink, man reik maziau tokiu kaip tu serve.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.