Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Hitautas

Legenda

  • 869

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 71

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Hitautas

  1. LzlRyDh.png

    Lapkritis – naujokų mėnesis!
    Pats geriausias metas tapti mūsų bendruomenės dalimi!

    Visą lapkričio mėnesį nauji (iki 100.000EXP patirties taškų) serverio žaidėjai gaus dvigubai didesnę algą važinėjant darbiniu transportu ir dvigubai greičiau kaups savo patirtį žaidimų serveryje! Nepraleisk progos ir prisijunk prie mūsų!

    Parama serverio žaidėjams taip pat buvo padidinta. Visą rugsėjį dar paramos negavusiems serverio žaidėjams bus suteikiama 50.000€ žaidimų serverio valiutos ir 1.000EXP patirties taškų, bei 7d. nemokamas 1 lygio „Premium“ žaidėjo statusas.

    Naujokų mėnuo prasideda nuo lapkričio 1-osios dienos.

    „Greenside“ administracija
    2022, spalio 30d.

  2. Atrankos apibendrinimas,
    Atrankos metu sulaukėme net 33 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 10 žaidėjų iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos, tarp jų 2 buvusius „ADMIN“ žaidėjų komandos narius. Tai darydami norime apdrausti komandą patirtimi, pasitikėjimu ir kompetencija dirbi pagal kodeksą. Riziką limituojame iki patirties neturinčių kitų 2 žaidėjų, sekančiose atrankose šį skaičių stengsimės didinti. Apart priežasčių dėl kurių nebuvote mūsų radare, neturiu daugiau ko pridėti. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl pageidaujame priskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote mūsų top dešimtuke.

    Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų

    • Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte;
    • Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas;
    • Silpnai pateikta rašytina kandidatūra;
    • Kompetencijos stoka.

    Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti

    • Ugnius_Dead;
    • Justas_Jucius;
    • Tony_Express;
    • Adrian_Moreno.

    [ ! ] Prašome susisiekti su manimi (Hitautas#0181) discord programėlės būdu.

  3. PcUacAG.png

    Jeigu jūsų transportą sunaikino čyteris, pasirūpinsime jog jums už jo nuodėmes nereikėtų kentėti. Perskaitykite žemiau esančią informaciją ir pateikite prašymą.

    [ ! ] Prieš pildant, įsitikinkite jog čyteris buvo užblokuotas ir užpildyta apeliacija yra tvarkinga arba patvirtinta komandos nario.
    [ ! ] Prieš pildant, įsitikinkite jog turite svarius įrodymus jog jūsų transportas buvo sunaikintas (chat'e esantis pranešimas, vizualiai matomas sunaikinimas su čytais).
    [ ! ] Jūsų pranešimą paredaguos ir po juo paliks sprendimą šiuo metu einantys firmos vadovai (direktorius arba pavaduotojas) ir tik tuomet kai remontas bus patvirtintas, galėsite nemokamai susitvarkyti transportą.
    [ ! ] Susitvarkę transportą, nepamirškite susisiekti su firmos vadovais jog jums grąžintų pinigus už remontą (mechanikas atiduos tai ką jis gavo į rankas, likusią dalį atiduos firmos vadovai).
    [ ! ] Jeigu jūsų sunaikintas transportas negali būti sutvarkytas mechaniko pagalba (laivas/motociklas), prašome pranešime paminėti @Edvinas arba @Rokas, tokiu atvėju, pagalbą suteiksime asmeniškai.

     

    Prašome atsakyti į žemiau nurodytus klausimus
    - Patvirtintos užblokavimo apeliacijos nuoroda:
    - Įrodymai jog jūsų transportas buvo sunaikintas čyterio:

  4. Nesigilinant per daug į pačią sistemą, pastebiu labai paprastą problemą, jog „laikini patobulinimai“ taps prieinamu kiekvienam žaidėjui ir transportai turintys greičio patobulinimus kurie yra gauti tradiciniu būdu, paprasčiausiai praras vertę kartu su tune dėžėmis (neskaitant pačių tune detalių/spalvų ir t.t.), jeigu tai nenutiks, prieisim prie to jog „laikini patobulinimai“ taps niekam neprieinami arba paprasčiausiai nenaudojami kadangi finansiškai labiau apsimokės dėti tune dėžes (dėl trukmės/kainos ir t.t.). Iš mano pusės atrodo jog tai būtų nereikalingas laiko švaistymas kuris sulauktų daugiau nepasitenkinimo tam atėjus į serverį nei džiaugsmo^^. Tavo pasiūlymo aprašymas labai smulkus, todėl net nežinau ką įsivaizduoti jog ši sistema funkcionuotų tinkamai, gal galima detalumo?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.