Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Lucas_Roigy

Narys

  • 85

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Lucas_Roigy sureagavo į Razer'Electro<3 tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Razer_Electro
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Mėnesis ir dvi dienos
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 
  2. Haha
    Lucas_Roigy sureagavo į Alfred_Carter tarp Peikiu Tnt_Edwax   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Alfred_Carter
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Tnt_Edwax
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Free mute. Mane įskundė serverio žaidėjas  slapyvardžiu Hash_Cocas už neatitinkama cenzūra ir aš negaliu su niekuom ginčytis, nes turėjau būti užtildytas, bet užtildymo anketa buvo užpildyta netvarkingai. Kadangi mano slapyvardis žaidime yra Alfred_Carter, o ne Alfred_Carte"L". Mano manymu administratorius turėjo atmesti papeikimą, dėl netvarkingai užpildytos užtildymo anketos.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://imgur.com/a/TmfH6Uk
  3. Liūdnas
    Lucas_Roigy sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Mechanikų kolektyvas surado naująjį vadovą,   
    VADOVO PAIEŠKA
    Kandidatūrų daug nesulaukiau, kiekviena iš jų turėjo savu niuansų bei privalumų. Malonu, kad tenka sulaukti tų pačių kandidatų, kurie nenuleidžia rankų bei deda pastangas pasiekti savo tikslui, gaila tik dėl vieno dalyko, kad iš jų sulaukiu mažai esminių pasikeitimų. Tęsiant apie šią kandidatūrą, teko sverti kiekvieno kandidato rizikas ir galimybes, viliuosi, kad pasvėriau teisingai bei ateityje pasirinkimu gailėtis neteks.

    KANDIDATAI
    Pirmasis - visų pirma noriu padėkoti už nesibaigiančias pastangas pasiekti posto serveryje, tačiau aš labai noriu, kad įrodytum ne tik savo sugebėjimus sudominti pateikta kandidatūra, tačiau taip pat savo sugebėjimus vadovavimui. Anksčiau patariau tą įrodyti savo veiksmais dirbant darbe, nepadėjo, todėl pasilieku prie paskutinės nuomonės, pirma siūlau bandyti siekti žemesnių, pavaduotojo pareigų ir įrodyti, kad tavimi nėra ko abejoti.
    Antrasis - kitas nenuleidžiantis rankų kandidatas, malonu, kad nepasiduodi ir toliau bandai iš karto griebti direktoriaus postą. Rinkausi tarp tavęs bei jau dabar naujojo vadovo, kuris tave vėlgi nurungė ne tik darbo patirtimi, bet ir savo pateiktais pasiūlymais ir darbuotojų užimtumu. Lauksiu tavęs ateityje, jei ne direktoriaus, tai bent bandančio siekti pavaduotojo posto.

    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Tavo nusimatytos sistemos gal ir skamba kiek kontraversiškai, tačiau iš principo jos išsiskyrė iš kitų kandidatų, tereikia tik kelių patobulinimų. Darbe esi gana ilgai, prabuvai kelių direktorių kadencijose, tad manau viską supranti ir su postu tvarkytis nebus sunku. Linkiu sėkmės vadovavime bei tikslų išpildyme!
    Naujasis mechanikų firmos vadovas - @Henris_Makarov!
  4. Haha
    Lucas_Roigy sureagavo į Hikaro_Masati tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Hikaro_Masati
    Jūsų atstovaujama firma: „Field Hospital“ firmos direktorius
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Asmuo rodantis pastangas medikų darbe, dėl to atsižvelgiau labai į tai. Vacekas yra buvęs medikų valdžios atstovas, dėl to noriu, kad padėtu man iškelti medikus į viršų. Šiuo metu Vaceko aktyvumas nežavi, kaip ir mano, bet žinau, kad asmuo gali būti aktyvus. Asmuo šiuo metu tikrai nepasižymi savo reputacija, bet kas buvo praeityje tegul ir lieka praeityje. Tikiu, kad suteikdamas šansą Vacekui jis ji išnaudos tinkamai ir bus viskas tvarkoje. Ši asmenybė man padeda, bei siūlo įvairias idėjas kaip pagyvinti firma, kad firma būtų aukštame stovyje. Padeda darbuotojams, atsako maloniai į užduotus klausimus. Firmoje dirba pas manęs nuo pirmu dienų ir iškarto pradėjo rodyti motyvacija, kad nori šių pareigu. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  5. Patinka
    Lucas_Roigy sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Titas_Titurnikas užblokavo Audi_Nespaudi   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
  6. Pasimetęs
    Lucas_Roigy sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Naujojo medikų vadovo rinkimų apžvalga,   
    MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Vos per keturias dienas buvo sulaukta 3 konkurencingų anketų, tad nieko daugiau nelaukęs nusprendžiau imtis darbo. Kiekvienas iš kandidatų turėjo savitumų bei trūkumų, kuriuos parodė jų kandidatūros. Šiuose rinkimuose kandidatus rinkausi atmetamuoju būdu, t.y. pasverdamas kiekvieno trūkumus, tik po to privalumus.
    KANDIDATAI
    Pirmasis – kandidatūra tvarkinga, numatytos sistemos bei pavadinimas firmai aiškūs. Galiausiai sudvejojau ar tikrai pasikeitei taip teigiamai, kaip teigei savo kandidatūroje, todėl žvilgsnį nukreipiau ties kitais kandidatais. Lieki mano akiratyje bei laukiu sekančiuose rinkimuose!
    Antrasis – iš tavo kandidatūros norėjosi kažko daugiau, pritrūko naujovių, bei dalelės savęs firmos sistemose. Be viso to pastarasis elgesys laikinose firmose skatina abejoti tavimi, nėra aišku ar tu būdamas vadovu sugebėsi išlikti pavyzdžiu darbuotojams, tai verčia žvilgsnį kreipti ties kitomis kandidatūromis.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Trečias kartas nemeluoja! Matau kandidato pastangas pasiekti šį postą. Kandidatas jau gerai susipažinęs su pavaduotojo postu, nors jame taip gerai, kaip norėjosi nesisekė, tačiau tikėkimės direktoriaus postas bus kitoks. Kandidato praeitis taip pat nežavi, todėl tikėkimės tai bus puiki proga tą susitvarkyti. Sėkmės įgyvendinant savo kiek išskirtines idėjas, tikiuosi tai padaryti sugebėsi, tikiuosi pasirinkimu nusivilti neteks. Sveikinimai!
    Naujasis medikų vadovas – @Hikaro_Masati!
  7. Patinka
    Lucas_Roigy sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos apžvalga,
    Kaip ir tikėjomės paskelbę šią atranką, jog daugybės kandidatų tikrai nesulauksime, ypač kuomet orai vis geresni už lango, ir žaidėjų skaičius vis mažėja. Tačiau, vienas iš buvusių direktorių komandos narių nusprendė grįžti į projektą ir pabandyti savę visiškai kitose pareigose. Kadangi šiuo asmeniu pasitikiu, ir tikiu jog sieks užsibrėžtų tikslų, nematau tikslo laukti papildomos konkurencijos šiam asmeniui, ypač kuomet yra noras ir motyvacija šioms pareigoms. Kiek to noro ir motyvacijos, parodys tik laikas ir pats prižiūrėtojas. Tikiuosi jog esi pasiruošęs darbui, bus daug ko išmokt, bet nepamirškim jog tai ką įgausi čia, liks su tavimi, o tai tikrai naudinga patirtis. Linkiu sėkmės naujam direktorių prižiūrėtojui @Emilisvn_Samp su pareigomis, tikiuosi išvysti tavo nusistatytus tikslus.
  8. Patinka
    Lucas_Roigy sureagavo į Rokas tarp Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    TAKSI DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Visi kandidatai dalyvavę taksi vadovo atrankoje buvo rimti ir verti apsvarstymų. Kadangi taksi firma turbūt viena neutraliausių firmų serveryje, tai ir naująjį vadovą rinkomės pagal tai, nes sėkmingiausi šios firmos vadovai buvo būtent neutralūs žaidėjai.
    KANDIDATAI
    Pirmas – nepasirinkome tavęs, nes nemanome, jog tau ši firma tiktų. Visų pirma dėl to, jog ši firma kaip ir minėjome, yra turbūt viena neutraliausių. Tai reiškia, jog čia daug veiksmo nebus. Šiai firmai reikalingas žaidėjas, kuris suskoncentruotų į vadovavimą. Taip pat trūko tavo aktyvumo. Ačiū už kandidatūrą, bei drąsinu save išsibandyti kitų vadovų atrankose.
    Antras – rinkomės tarp tavęs ir kito kandidato. Kaip ir minėjai esi neutralus, tad manome, kad taksi firmai tiktum kaip vadovas. Tačiau šį kartą nenorėjome rizikuoti, nes tavo aktyvumas kėlė daugiausiai klausimų. Dėl šios priežasties nusprendėme tave pasilaikyti sekančioms vadovų atrankoms. Tikiuosi, jog rankų nenuleisi ir sieksi savo tikslo toliau!
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Pasirinkome tave, nes nenuleidai rankų po to, kai nebuvai išrinktas kitos firmos vadovu. Užsispyrimas ir siekis vadovo pareigų paliko mums įspūdį. Dėl šios priežasties buvai pagrindinis kandidatas užimti taksi vadovo pareigas mūsų žaidimų serveryje. Tavo užsibrėžti tikslai yra drąsūs, tad nekantraujame pamatyti, kaip šiuos tikslus pasieksi užimant taksi vadovo pareigas.
    Pasitikime naują Taksi firmos vadovą – Giedrius_Hells!
    (Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).
  9. Patinka
    Lucas_Roigy sureagavo į Hitautas tarp Buvę direktorių ir pavaduotojų komandos nariai,   
    Buvę direktorių ir pavaduotojų komandos nariai,
    (ankstesni įrašai nebuvo fiksuojami)
    [ ! ] Žali slapyvardžiai indikuoja jog direktorius vis dar vadovauja firmai ir turėjo pavaduotoją.
    Joe_Vega, pervežėjų direktorius nuo 2020.01.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.01.28. Cornall_Worden, medikų direktorius nuo 2019.12.20,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.02.08. Martin_Gossard, taksistų direktorius nuo 2019.10.30,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2020.02.15. Kimba_Marcius, taksistų pavaduotojas nuo 2020.02.05,
    paliko pareigas dėl direktoriaus nušalinimo 2020.02.15. Gruzinas_Tortilla, medikų direktorius nuo 2020.02.13,
    rotacija į direktorių prižiūrėtojo pavaduotojo pareigas 2020.02.29. Derek_Escobar, mechanikų direktorius nuo 2020.01.04,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.03.01. James_Switch, mechanikų pavaduotojas nuo 2020.02.17,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.03.01. Mase_Mase, pervežėjų direktorius nuo 2020.02.05,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.03.02. Onyx_Smoker, pervežėjų pavaduotojas nuo 2020.02.18,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.03.02. Nedaz_Nedaz, policininkų direktorius nuo 2020.01.03,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.03.06. Lukazzs_Lukazzs, policininkų pavaduotojas nuo 2020.01.18,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.03.02. Beniux_Subas, medikų direktorius nuo 2020.03.05,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.04.01. Andrius_Nike, medikų pavaduotojas nuo 2020.03.25,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.04.01. Tony_Express, policininkų direktorius nuo 2020.03.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.04.04. Everett_Sanchez, policininkų pavaduotojas nuo 2020.03.25,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.04.04. Kimba_Marcius, taksistų direktorius nuo 2020.02.21,
    buvo nušalintas dėl nekompetentingo elgesio 2020.04.23. Denis_Xander, pervežėjų direktorius nuo 2020.03.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.05.01. Martin_Gossard, pervežėjų pavaduotojas nuo 2020.03.31,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.05.01. Demarcus_Norwood, medikų direktorius nuo 2020.04.07,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.05.07. James_Switch, medikų pavaduotojas nuo 2020.05.02,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.05.07. Wizard_Airidas, mechanikų direktorius nuo 2020.03.06,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.06.01. Lelia_Dipsis, pervežėjų direktorė nuo 2020.05.07,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.06.08. Black_Hand, pervežėjų pavaduotojas nuo 2020.05.26,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.06.08. Marko_Moretti, pervežėjų direktorius nuo 2020.06.15,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2020.06.16. Donatas_Tusinukas, policininkų direktorius nuo 2020.04.16,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.06.17. Teddy_Wiliams, policininkų pavaduotojas nuo 2020.06.02,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2020.07.02. Everett_Sanchez, mechanikų direktorius nuo 2020.06.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.08.14. Matas_Halaks, mechanikų pavaduotojas nuo 2020.07.23,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.08.14, Justas_Jucius, pervežėjų direktorius nuo 2020.06.16,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.09.09. Mise_Ruke, pervežėjų pavaduotoja nuo 2020.06.26,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.07.16. Giedrius_Hells, pervežėjų pavaduotojas nuo 2020.07.22,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.08.25. Teddy_Wiliams, policininkų direktorius nuo 2020.07.02,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.09.17. Sendis_Mendis, policininkų pavaduotojas nuo 2020.09.06,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2020.09.17. Derek_Escobar, medikų direktorius nuo 2020.05.13,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.09.21. Zemaitis_Zmogus, medikų pavaduotojas nuo 2020.07.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.08.03. Get_Paid, medikų pavaduotojas nuo 2020.08.26,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.08.21. Arnas_Query, pervežėjų direktorius nuo 2020.09.20,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2020.11.17. Bad_Soul, pervežėjų pavaduotojas nuo 2020.10.23,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.11.12. Beniux_Subas, mechanikų direktorius nuo 2020.08.29,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.12.08. Minusinis_Ateivis, mechanikų pavaduotoja nuo 2020.11.01,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.12.08. Sendis_Mendis, policininkų direktorius nuo 2020.09.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.12.14. Ignelis_Gonzalez, policininkų pavaduotojas nuo 2020.11.06,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2020.12.14. Minde_Marshell, medikų direktorius nuo 2020.10.09,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2021.03.03. Gordon_Hells, medikų pavaduotojas nuo 2020.12.29,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2021.01.31. And_Miami, medikų pavaduotojas nuo 2021.02.21,
    paliko pareigas dėl direktoriaus nušalinimo 2021.03.03 Black_Hand, pervežėjų direktorius nuo 2020.11.23,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.03.08. Emilisvn_Samp, taksistų direktorius nuo 2020.04.29,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.03.16. Minde_Marshell, taksistų pavaduotojas nuo 2020.06.01,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.07.11. Adam_Frank, taksistų pavaduotojas nuo 2020.09.01,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2020.11.13. Dwayne_Jahseh, mechanikų direktorius nuo 2020.12.15,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.03.21. Santo_Baronne, mechanikų pavaduotojas nuo 2021.01.15,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.03.02. Teddy_Wiliams, mechanikų pavaduotojas nuo 2021.03.06,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2021.03.21. Gruzinas_Tortilla, policininkų direktorius nuo 2020.12.20,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.04.10. Laurynas_Leigon, policininkų pavaduotojas nuo 2021.01.16,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.04.10. Teddy_Wiliams, mechanikų direktorius nuo 2021.03.21,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.05.09. Dovydas_Weed, mechanikų pavaduotojas nuo 2021.04.18,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2021.05.09. Wizard_Airidas, pervežėjų direktorius nuo 2021.03.14,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.05.23. Tnt_Edwax, pervežėjų pavaduotojas nuo 2021.04.02,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.05.23. Minusinis_Ateivis, taksistų direktorė nuo 2021.03.21,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.05.25. Justas_Jucius, taksistų pavaduotojas nuo 2021.04.18,
    paliko pareigas dėl direktorės atsistatydinimo 2021.05.25. Vacekas_Kozlovzkis, medikų direktorius nuo 2021.03.14,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.06.02. Lukis_Zip, medikų pavaduotojas nuo 2021.04.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.05.03. Nojus_Sliuzas, medikų pavaduotojas nuo 2021.05.10,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2021.06.02. Pablito_Duonkepys, policininkų direktorius nuo 2021.04.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.06.04. Dwayne_Jahseh, policininkų direktorius nuo 2021.06.13,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.07.08. Mantys_Alone, policininkų pavaduotojas nuo 2021.06.20,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.07.08. Nojus_Sliuzas, medikų direktorius nuo 2021.06.02,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.07.14. Fyfi_Niukas, medikų pavaduotojas nuo 2021.06.21,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.07.14. Emilisvn_Samp, pervežėjų direktorius nuo 2021.06.01,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.08.22. Dwayne_Jahseh, pervežėjų pavaduotojas nuo 2021.07.27,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.08.22. Dovydas_Weed, mechanikų direktorius nuo 2021.05.09,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.08.31. Gabi_Jole, mechanikų pavaduotoja nuo 2021.05.24,
    rotacija į direktorės pareigas 2021.08.31. Tomy_Marrelo, taksistų direktorius nuo 2021.06.01,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.08.31. Tuka_Mora, taksistų pavaduotoja nuo 2021.06.20,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.07.15. Tautvidas_Krisci, taksistų pavaduotojas nuo 2021.08.11,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.08.31. Safari_Mesh, policininkų direktorius nuo 2021.07.16,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.09.02. Pablito_Duonkepys, policininkų pavaduotojas nuo 2021.08.08,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.09.02. Nojus_Sliuzas, taksistų direktoriu nuo 2021.09.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.10.22. Safari_Mesh, taksistų pavaduotojas nuo 2021.10.05,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.10.22. Gabi_Jole, mechanikų direktorė nuo 2021.08.31,
    rotacija į direktorių prižiūrėtojos pareigas 2021.10.27. Dovas_Aleksandra, pervežėjų direktorius nuo 2021.09.03,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.11.03. Linuxas_Ltu, pervežėjų pavaduotojas nuo 2021.10.01,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.11.03. Denis_Xander, policininkų direktorius nuo 2021.09.15,
     paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.11.17. Blue_Face, policininkų pavaduotojas nuo 2021.09.22,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.11.04. Arnas_Hazer, policininkų pavaduotojas nuo 2021.11.08,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.11.17. Camo_Bear, taksistų direktorė nuo 2021.10.27,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.11.22. Fyfi_Niukas, medikų direktorius nuo 2021.07.21,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021/11.22. Vacekas_Kozlovzkis, medikų pavaduotojas 2021.09.30,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2021.11.22. Linuxas_Ltu, pervežėjų direktorius nuo 2021.11.10,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2021.12.12. Adrian_Moreno, pervežėjų pavaduotojas nuo 2021.12.02,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2021.12.12. Arnas_Hazer, taksistų direktorius nuo 2021.12.01,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2021.12.15. Safari_Mesh, policininkų direktorius nuo 2021.11.25, 
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.01.08. Teddy_Wiliams, policininkų pavaduotojas nuo 2021.12.23,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.01.08. Jessy_Corres, taksistų direktorius nuo 2021.12.28, 
    buvo nušalintas dėl nekompetentingo elgesio / firmos fondo pasisavinimo 2022.01.10. Jizzy_Black, mechanikų direktorius nuo 2021.11.10, 
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.01.13. Adrian_Moreno pervežėjų direktorius nuo 2021.12.22,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.02.05. Haku_Rinha taksistų direktorius nuo 2022.01.12,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.02.19. Vacekas_Kozlovzkis medikų direktorius nuo 2021.11.22,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2022.03.08. Hikaro_Masati medikų pavaduotojas nuo 2022.01.14,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2022.02.27. Gruzinas_Tortilla policijos direktorius nuo 2022.01.23,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.03.13. Bob_Winters policijos pavaduotojas nuo 2022.01.25,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.03.13. Airis_Huf mechanikų direktorius nuo 2022.01.24,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.04.25. Charlie_Gambino mechanikų pavaduotojas nuo 2022.02.16,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.03.21. Joris_Ping mechanikų pavaduotojas 2022.03.28,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2022.04.25. Ignelis_Gonzalez pervežėjų direktorius nuo 2022.02.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.03.22. Dragon_Punch taksistų direktorius nuo 2022.03.04,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.03.30. Domantas_Sultanas medikų direktorius nuo 2022.03.19,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.04.27. Lebronas_Jamesas policininkų direktorius nuo 2022.04.10,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.05.28 Laurynas_Leigon policininkų pavaduotojas nuo 2022.04.24,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.05.14. Emilijus_Escobar policininkų pavaduotojas nuo 2022.05.22,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.05.28. Modestas_Wolf pervežėjų direktorius nuo 2022.04.13,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.05.25. Joris_Ping mechanikų direktorius nuo 2022.04.25,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2022.06.13. Lucas_Roigy taksistų direktorius nuo 2022.04.14,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.06.14. Tiesiog_Mantas taksistų pavaduotojas nuo 2022.05.17,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.06.14. Martynas_Belas medikų direktorius nuo 2022.06.10,
    buvo nušalintas dėl neaktyvumo 2022.06.29. Pea_Pupa mechanikų pavaduotojas nuo 2022.07.04,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.07.26. Daniel_Howell pervežėjų direktorius nuo 2022.06.02,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.08.02. Yagami_Light, pervežėjų pavaduotojas nuo 2022.06.11,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2022.08.02. Giedrius_Hells taksistų direktorius nuo 2022.06.20,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.08.06. Alfred_Carter taksistų pavaduotojas nuo 2022.07.04,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.08.06. Hikaro_Masati medikų direktorius nuo 2022.07.03,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.08.09. Vacekas_Kozlovzkis medikų pavaduotojas nuo 2022.07.12,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.08.09. Yagami_Light pervežėjų direktorius nuo 2022.08.02,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.09.04. Emilijus_Escobar policininkų direktorius nuo 2022.07.03,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.09.24. Kle_Bonas policininkų pavaduotojas nuo 2022.07.06,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.09.24. Henris_Makarov mechanikų direktorius nuo 2022.08.25,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.10.05. Uhl_Uhl pervežėjų direktorius nuo 2022.09.12,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.10.12. Lil_Pranas pervežėjų pavaduotojas nuo 2022.10.01,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.10.12. Martin_Gossard policininkų direktorius nuo 2022.09.30.
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.11.27. Ignas_Eox policininkų pavaduotojas nuo 2022.10.02,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.10.22. Domantas_Epic policininkų pavaduotojas nuo 2022.10.25,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2022.11.27. Razer_Electro mechanikų direktorius nuo 2022.10.12,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.11.14. Laimex_Teams mechanikų pavaduotojas nuo 2022.10.29,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.11.14. Street_Nmz pervežėjų direktorius nuo 2022.10.12,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.11.22. David_Edyionii pervežėjų pavaduotojas nuo 2022.10.28,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.11.22. Domantas_Epic policininkų direktorius nuo 2022.11.27,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.12.16. Dovis_Santos policininkų pavaduotojas nuo 2022.11.28,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.12.16. Taduse_Jrg medikų direktorius nuo 2022.08.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2022.12.28. Laukinis_Simonas medikų pavaduotojas nuo 2022.08.31,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2022.12.28. Dwayne_Jahseh mechanikų direktorius nuo 2022.11.20,
    rotacija į direktorių prižiūrėtojo pavaduotojo pareigas 2022.12.28. Mantys_Alone mechanikų pavaduotojas nuo 2022.12.04,
    paliko pareigas dėl direktoriaus rotacijos 2022.12.28. Gvidaz_Bond pervežėjų direktorius nuo 2022.12.01.
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.02.07. Boss_Like pervežėjų pavaduotojas nuo 2022.12.11,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2022.12.31. Charles_Leclerc pervežėjų pavaduotojas nuo 2023.01.05,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2023.02.07. Dainida_Prn taksistų direktorė nuo 2022.08.14,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.01.14. Salvatore_Bufalino taksistų pavaduotojas nuo 2022.10.29,
    paliko pareigas dėl direktorės atsistatydinimo 2023.01.14. Vincas_Zzz mechanikų direktorius nuo 2023.01.06,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2023.01.15. Deiwis_Enter mechanikų pavaduotojas nuo 2023.01.13,
    paliko pareigas dėl direktoriaus nušalinimo 2023.01.15. Arnas_Hazer policininkų direktorius nuo 2023.01.10,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.02.01. Arnas_Query policininkų pavaduotojas nuo 2023.01.22,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.02.01. Taduse_Jrg mechanikų direktorius nuo 2023.01.15,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2023.02.17. Laukinis_Simonas mechanikų pavaduotojas nuo 2023.01.22,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.02.08. Charlie_Gambino mechanikų pavaduotojas nuo 2023.02.13,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.02.17. Bitee_Maja medikų direktorė nuo 2023.01.06,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.09.15. Tomukas_Tomas medikų pavaduotojas nuo 2023.01.26,
    nušalintas nuo pareigų firmos vadovo sprendimu 2023.03.08. Uncle_Drew medikų pavaduotojas nuo 2023.05.02,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.06.22. James_Vercceti policininkų direktorius nuo 2023.02.16,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.03.13. Rokas_Eid policininkų pavaduotojas nuo 2023.03.03,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.03.13. Charles_Leclerc pervežėjų direktorius nuo 2023.02.07.
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.04.09. Tomas_Honor pervežėjų pavaduotojas nuo 2023.02.20,
    rotacija į direktoriaus pareigas 2023.04.09. Vacekas_Kozlovzkis policininkų direktorius nuo 2023.03.26.
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.05.30. Nojus_Sliuzas policininkų pavaduotojas nuo 2023.04.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.05.16.Ch Arnas_Torreto mechanikų direktorius nuo 2023.02.26,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2023.09.23. Greg_Solberg mechanikų pavaduotojas nuo 2023.04.09,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.05.28. Migelis_Zhebtuvelis taksistų direktorius nuo 2023.01.22,
    paliko dėl rotacijos į DP nario pareigas 2023.09.24 Tautvydas_Udravich taksistų pavaduotojas nuo 2023.02.20,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.06.20. Ekem_Slamstas taksistų pavaduotojas nuo 2023.06.21,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.09.24. Laukinis_Simonas policininkų direktorius nuo 2023.06.12.
    buvo nušalintas nuo pareigų 2023.07.07. Vasco_Salvadore policininkų pavaduotojas nuo 2023.06.28,
    buvo nušalintas nuo pareigų 2023.07.07. James_Vercceti medikų direktorius nuo 2023.09.23.
    buvo nušalintas nuo pareigų 2023.10.02. Gvidaz_Bond mechanikų direktorius nuo 2023.10.01,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.11.05. Strong_Blue mechanikų pavaduotojas nuo 2023.10.10,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.11.05. Lil_Pranas policijos direktorius nuo 2023.09.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.11.17. Benito_Cartel policininkų pavaduotojas nuo 2023.10.12,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.11.17. Ema_And medikų direktorė nuo 2023.10.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.11.28. Demarcus_Norwood medikų pavaduotojas nuo 2023.11.10,
    paliko pareigas dėl direktorės atsistatydinimo 2023.11.28. Charles_Leclerc taksistų direktorius nuo 2023.10.03,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.12.26. Vincas_Zzz taksistų pavaduotojas nuo 2023.10.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.12.12. Gytis_Sky taksistų pavaduotojas nuo 2023.12.12,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2023.12.26. Gaby_Blu policijos direktorė nuo 2023.11.26,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.12.29 Claudas_Baryga policijos pavaduotojas nuo 2023.11.26,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2023.12.15. Aurimas_Makvynas policijos pavaduotojas nuo 2023.12.19,
    paliko pareigas dėl rotacijos į direktoriaus pareigas 2023.12.29. Jake_Willson mechanikų direktorius nuo 2023.11.13,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.01.04. Charlie_Gambino mechanikų pavaduotojas nuo 2023.11.25,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.01.03. Aurimas_Makvynas policininkų direktorius nuo 2023.12.29,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.01.17 Zalia_Arbata policininkų pavaduotojas nuo 2024.01.08,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2024.01.17. Tautvydas_Udravich medikų direktorius nuo 2023.12.11,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.02.11 Heca_Rim medikų pavaduotojas nuo 2024.01.18,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2024.02.11. Boss_Like mechanikų direktorius nuo 2024.01.13,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.03.01 Tule_Blck mechanikų pavaduotojas nuo 2024.01.15,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.02.12. Mantas_Exotic policininkų direktorius nuo 2024.01.27.
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.03.24. Aurimas_Makvynas policininkų pavaduotojas nuo 2024.01.29,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.02.16. Ema_And policininkų pavaduotoja nuo 2024.02.16,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.03.07. Krumas_Kelkrastis policininkų pavaduotojas nuo 2024.03.09,
    paliko pareigas dėl direktoriaus atsistatydinimo 2024.03.24. Maxim_Kinderis taksistų direktorius nuo 2024.01.05,
    nušalintas nuo pareigų 2024.02.27. Saras_Tema taksistų pavaduotojas nuo 2024.01.17,
    paliko pareigas dėl asmeninių priežasčių 2024.02.27. Tony_Express taksistų direktorius nuo 2024.03.06,
    nušalintas nuo pareigų 2024.04.17. Rolandas_Capito taksistų pavaduotojas nuo 2024.04.02,
    paliko pareigas dėl direktoriaus nušalinimo 2024.04.17.
  10. Ačiū
    Lucas_Roigy gavo reakcijąMitu_Griovejas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  11. Liūdnas
    Lucas_Roigy gavo reakcijąRokas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  12. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąAurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  13. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąGiedrius_Hells tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  14. Liūdnas
    Lucas_Roigy gavo reakcijąVyrgis_Siukslaitis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  15. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąJack_Stallon tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  16. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąRokas_Eid tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  17. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąEmilijus_Escobar tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  18. Liūdnas
    Lucas_Roigy gavo reakcijąTitas_Titurnikas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  19. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąTiesiog_Mantas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Taksi firma „Yellow Cruise“. Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Pagrindinė priežastis yra metų laikas - vasara. Pradedu pastebėti, jog vis mažiau atrandu laiko prisėsti ir pažaisti. Prisijungiu, atžaidžiu minimumą ir išjungiu. Manau jog reikėtų vietą užleisti daugiau motyvacijos turinčiam žaidėjui. Noriu padėkoti visiems savo darbuotojams, kuriems teko pas mane dirbti (visi vienaip ar kitaip buvote šaunūs), firmos pavaduotojui - Mantui bei projekto administracijai (už suteiktą šansą pasisemti patirties pareigose). Ačiū!
  20. Liūdnas
    Lucas_Roigy sureagavo į Rokas tarp Titas_Titurnikas užblokavo Joris_Ping   
    Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  21. Pasimetęs
    Lucas_Roigy sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Titas_Titurnikas užblokavo Joris_Ping   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
  22. Pasimetęs
    Lucas_Roigy sureagavo į Rokas tarp Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga,   
    MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Pirmas mūsų pasirinkimas nepasiteisino, tad bandome dar kartą. Labai džiugu, jog medikų vadovo pareigos yra patrauklios ir kas kartą sulaukiame tikrai ganėtinai daug kandidatūrų. Iš dalies tai yra labai keistai, nes lyginant kitą neutralų darbą, kaip kad pervežėjai, situacija yra kardinaliai kitokia. Ačiū kandidatams už kandidatūras, o dabar analizė!
    KANDIDATAI
    Pirmas – buvai vienas iš kandidatų, kurį rimtai svarstėme. Dėliojomės pliusus ir minusus, tačiau apsisprendėme pasirinkti kitą kandidatą, kuris mūsų nuomone šiuo metu turi dauigau pliusų. Ačiū už kandidatūrą, aktyviai žaisk serveryje, gerink savo reputaciją ir tikiu, kad sekantį kartą pasirinksime tave.
    Trečias – galime pagirti už tikrai tvarkingą kadidatūrą, kurią skaityti buvo malonu. Tačiau tavo firmos idėjos mūsų neįtikino. Manome, jog per daug susikoncentravęs esi į firmos sistemas, kurios reikalauja vien tik darbuotojų aktyvumo. Mūsų nuomone, reikėtų daugiau koncentruotis į darbuotojų darbo efektyvumą, nes tokioje firmoje kaip medikai, ypač svarbu, kad darbuotojai jaustųsi gerai. Minučių buginimas darbuotojo nemotyvuoja ir jis tikrai nebus laimingas. Ačiū už kandidatūrą, stebėsime tave ir tikiuosi susimatysime kitose vadovų atrankose.
    Ketvirtas – kadidatūra tokia pat pavyzdinga kaip ir tu būdamas mūsų žaidimų serverio žaidėju. Tikime, jog pasirinkę tave nesuklystumėme ir turbūt būtum saugiausias pasirinkimas šioje atrankoje. Tačiau mes norime šviežio kraujo ir norime suteikti šansą pabandyti tapti vadovais ir kitiems žaidėjams. Ypač esamoje projekto situacijoje manome, jog alkanesni žaidėjai yra naudingesni projektui. Ačiū už kandidatūrą, tikiuosi ją išvysti ir kitose atrankose.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Matome, jog turi pakankamai noro ir idėjų, bei svarbiausia – esi ganėtinai alkanas. Iš pateiktos kandidatūros galime spręsti, jog turi savo nuomonę ir laikaisi jos. Taip pat esi ganėtinai aktyvus žaidėjas. Suprantame tavo padarytas praeities klaidas ir turimas ydas. Gerai įsivertinę rizikas nusprendėme suteikti šansą tau, nes mums smalsu pamatyti tavo darbo rezultatus. Pasinaudok šiuo šansu ir įrodyk visiems kritikams, kurie abejoja tavimi ir tavo sugebėjimais!
    Pasitikime naują Medikų firmos vadovą – Martynas_Belas!
    (Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).
  23. Patinka
    Lucas_Roigy sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lebronas_Jamesas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija direktorius 
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 48
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Manau kiekvienam direktoriui labiau rūpi asmeninis gyvenimas nei žaidimo pareigos, taip pat ir man, vasara visai ne už kalnų, o prie sampo sėdėti vis norisi mažiau ir mažiau, motyvacijos tikrai netrūksta, bet noro tikrai nebeliko daug žaisti šį žaidimą, noriu tarti AČIŪ @Hitautas@Rokas @Gabi_Jole, dėkingas jum, kad davėt pasėdėt vadovo poste tikiuosi Roko, prašymą išpildžiau ir tinkamai apšildem barus.
    Taip pat ačiū savo pavaduotojam @Laurynas_Leigon ir bratūhai @Emilijus_Escobar dėkui chebrantai, kad padėjot man kai jūsų pagalbos reikėjo. Didelis dėkui baro lyderiams @Boris_Mageris@Mitu_Griovejas ir @Claudas_Baryga (pasitempkit  chebra zonose). Taip pat ačiū savo geram kolektyvui, su kuriuo dominavom kontrabandose ir neleisdavom bariniam laimėt kontru, gal būt ateityje dar susitikimsi. Peace out 
  24. Patinka
    Lucas_Roigy sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lebronas_Jamesas
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Emilijus_Escobar
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Ramus berniukas, žino kaip reikia dirbti policijoje, visada kalba „Teamspeak“ tikrai išmano policijos darbą, nesivelia į konfliktus ir tikiuosi, kad man padės susitvarkyti su firma bei tikiuosi, kad gavęs šias pareigas manęs nenuvils.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  25. Patinka
    Lucas_Roigy gavo reakcijąClaudas_Baryga tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lucas_Roigy
    Jūsų atstovaujama firma: Taksi firma „Yellow Cruise“
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Tiesiog_Mantas
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Esu įsitikinęs, jog darbuotojas puikiai išmano taksi darbą. Turi sukaupęs nemažą patirtį pačiame darbe. Asmuo kupinas įdėjų, iškalbos bei firmoje pasižymi savo aktyvumu. Tikiu, jog firmoje atliks ne tik pavaduotojo vaidmenį, bet ir pagyvins pačią darbo atmosferą.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.