Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mantas_Exotic

Narys

  • 134

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Mantas_Exotic

  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Nusiskundimo parašiusio žaidėjo slapyvardis V_P: Rokas_Eid
    Atsakymas į nusiskundimą: Asmeniškai vertinu taip kaip nepagarbą kitam žaidėjui kuris šalia buvo Tavęs. Vienas kitą įžeidinėjot. Būdamas teisėsaugos nariu žaidime, privalau laikytis nuostatų ir turėjau įtarti šiuo įtarimu. Ši sakinį, bendravimo dialogą vertinu taip, kad buvo galima įtarti. 
    Įrodymai: https://imgur.com/a/jqiN4A2 

     Prieš baudžiant manau reikėjo paklausti to kuriam buvo pasakyta tai ir tada spręsti. 1 darbuotojo Įspėjimas

  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Nusiskundimo parašiusio žaidėjo slapyvardis V_P: Edvinas_Traskutis
    Atsakymas į nusiskundimą: Pačio žaidėjo įrodymuose matomi pažeidimai- keiksmažodžiai. Keiksmažodis ,,*cenzūra*", tiesiog tai trumpiau rašyti, negu ,,b.l.e.t"
    Įrodymai: - 

  3. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Beveik du mėnesius.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Vos tik gavus direktorių, buvo labai smagu. Buvo pakankamai kolektyvo dalyvauti veiksmuose, susiburti DC platformoje. Einant laikui visi darbuotojai išsilakstė. Į firmą pritraukti žaidėjų, neįmanoma, buvo bandyta visaip. Norisi nestovėti vietoje ir pabandyti kažkokios kitos duonos. Nesinori laikyti firmos rankose, kai į darbą nieks neateina, pagrindis aktyvumas tik iš valdžios susidaro.. Gal atsiras toks žmogus pas kurį kažkas ateis įsidarbinti. Labiausiai dėkoju visiems kurie buvo su manimi(kas ilgiau, kas daugiau): @Zalia_Arbata@Tony_Express@Gytis_Sky@Ema_And@Alan_Hill@Francesko_Moreti@Demarcus_Norwood@Linas_Bumer@Aurimas_Makvynas@Justas_Geruma@Laurynas_Bond@Kevin_Salvatore@Dzeris_Nezinau@Legalus_Migrantas@Kle_Bonas@Gvidas_Johnsonas@Mantvis_Bmw@Dovis_Nesakysiu@Krumas_Kelkrastis@Will_Jordan

    Ačiū už pasitikėjimą, suteikimą tapti firmos valdžioje @Migelis_Zhebtuvelis

  4. Spoileris

    Mantas_Exotic - tazerio naudojimas ne pagal paskirtį, /patikra naudojimas neturint preteksto, blogas /ita. Norėjau priparkuoti savo Infernus į ECO aikštelę, esančią šalia PD. Į ją įvažiavau per kelkraštį, o ne įvažiavimą, kas ir užkliuvo Mantas_Exotic, tačiau aš ECO aikštelės nekirtau, nesiekiau sutrumpinti savo kelionės atstumo, tiesiog norėjau prisiparkuoti tr. priemonę. Pribėgus prie krovimo pick up, buvau nukrėstas tazerio ir gavau įtarimą už NON-RP. 

     

    Įrodymai kuriuose matosi tavo pažeidimas(pačio pateiktuose įrodymuose- akivaizdus pažeidimas. Nudaužei suoliuką, kirtai kampą, jog greičiau įvažiuoti į ECO aikštelę. Kai yra du įvažiavimai/išvažiavimai. Kam tada jie skirti?): https://streamable.com/unoc6u

     

    • Tazerį naudojau galvodamas, jog bėgi nuo manęs(spartus bėgimas su space mygtuku bei šokinėjimas).
    • /patikra naudojau, dėl to, jog įtarinėjau už NON RP. Todėl norėjau tikslintis ar turi teisės automobilio bei žiūrėjau ar visi kiti dalykai atitinka reikalavimus.
    • Dėl /ita naudojimo parašyta aukščiau.

     

    Paklausus ar nematai įvažiavimus, atgal gavau grubų atsakymą- nematau. Todėl, dėl to buvai baudžiamas, nes nesugebėjai kaip padorus žaidėjas atsakyti į klausimą. 

  5. Labas vakaras, tikrai ką matai /p pokalbių lange nebuvo kažkaip stengiamasi įžeisti ar kitaip pašiepti žaidėją. Tiesiog buvo diskutuojama apie jūsų amžių ir kad esate visiškai neatsakingi, kadangi per vieną valandą sulaukėme ~4 relogų, kas yra nenormalu iš jūsų pusės. Nors tai ir žaidimas, bet esmė išlieka ta pati. 


    Pirmoje nuotraukoje iš savo pusės nematau jokių keslų įžeisti jūs. Tiesiog buvo diskutuojama apie jūsų gimimo metus, daugiau nieko neįžvelgiu. Taip pat serveryje buvo prisijungęs administratorius, kuris manau būtų užtildęs mus dėl įžeidimų. 

     

    Dėl DISCORD platformos manau tai nesusiję su projektu, kadangi žinutė buvo adresuojama asmeniškai per asmeninės žinutės, o ne per GreenSide DC pokalbių kanalą. 

  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Exotic
    Peikiamo darbuotojo Vardas_Pavardė žaidime:  Justas_Paklausk (du užblokavimai), Jonas_Sky.
    Padarytas nusižengimas( plačiai aprašytas): Bendrųjų nuostatų nesilakymas už kuriuos gavo užblokavimus. Nebe pirmas kartas per porą valandų. Reikės daugiau įrodymu, galiu pateikti atskirai. 
    Įrodymai:

     

     

     

  7. 37 min prieš, Titas_Titurnikas rašė:

    o tai kai mane nutazinai buciau crash pvz gaves? lyg as buciau unjail gaves, ir savo 35 kulkas sg ? apie sita nemanau ar pagalvojai

     

    Nemanau, jog tai didelė problema, palyginus kai sunaikinai mano transportą už kurį turėjau sumokėti mechanikų firmai 20,000€. Nenoriu toliau diskutuoti šią temą. Nes esi tikrai neadekvatus žaidėjas ir abejoju tavo pischine buklė.

  8. Visa šita nesamonė prasidėjo, kai paskyriau pavaduotoju @Krumas_Kelkrastis, prie lagamino lokacijos pradėjote kartu rodyti nepagarbą su savo draugeliu man bei mano pavaduotojui. Ir buvo parašyta kažkas panašaus iš jūsų pusės "kad ilgai nepabūsi direktoriaus kėdėje ir laikykis sksksk". 

    Važiuodamas ramiai su Cheetah transporto priemonė link darbo bazės Tu atsitrenkei į galą su savo Landstarker transporto priemonė ir pradėjai šaudyti. Aš iškart suregavau ir nukrečiau tazeriu, bet daugiau iš manęs jokių veiksmų nebuvo, kadangi neturėjau darbinės transporto priemonės. Nuosavas transportas nebuvo naudotas kad tave nuvežti į kalėjimą. Tavo paties įrodymuose matosi pažeidimas(gresmė gyvybei bei nelegalus ginklai).

    Paskutinė para iš tavęs sulaukiama didelė provokacija, lyg demėsio trukūmas Tau būtų. Apačioje pateikiu vaizdinę medžiagą po kurių susilaikiau šio papeikimo:
     

    • Transporto priemonės sunaikinimas po šios situacijos: https://imgur.com/a/zwOFDC1
    • Visi situacija šio papeikimo čia ir mano tolimesni veiksmai per kuriuos nesimato mano pažeidimo, apart nukratimo(tavo įrodymuose), nieko toliau nedariau, nes nebuvo šalia transpoto bei neturėjau kolegų kurie man padėtų: https://streamable.com/ep8gcp
    • Nuo ko viskas prasidėjo, kai stovėjau ramiai rašydamas žaidėjui žinutę ir tyčia atsitrenkei į mano transporto priemonę sekiodamas mane ir provokuodamas, pašaudamas tazeriu tiesiog parašiau, jog apsiramintum, bet toliau prasidėjo tavo neadekvatus dalykai: https://streamable.com/l8hl8a

     

     

  9. Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Krumas_Kelkrastis
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šis žaidėjas yra aktyvus, tad puikiai tiktų man į pašonę. Šis žaidėjas daug laiko skyrė DPu, tad parodo, jog firma rupi. Žaidėjas turintys idėjų, tikekimės pavaduotojo kėdėje jas parodys. Dažnai būnantis DC, šnekantis ko tikrai reikia būnant valdžioje. Šis žaidėjas yra ramaus būdo, draugiškas. Tad manau, nesąmonių pridarys.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

  10. Iš tavo pačio video matosi, kad pirmi paleidot ugnį į mus, nors ir nebuvai uždėjęs stabdymo su H, o Paulius_Real ginklo net nebuvo išsitraukęs:" https://streamable.com/10e26y - Kolega paprašė pagalbos, aš padėjau. Jis tuo metu turėjo įrodymus kai klausiau. Video medžiagoje matosi tavo draugo šaudymai su nelegaliu ginklu bei girdisi įrašomas garsas už kuriuos buvo nubaustas šiandien. Bei matosi, jog bėgote abu. O kam bėgti? Manau nekalti žaidėjai stovi savo vietoje.

    ,,Įžeidimo įtarimas, mano nuomone, taip pat yra svarstytinas, kadangi aš to neteigiau, sakinio gale yra klaustukas. Taip pat "disleksikas" nėra įžeidimas, tai yra liga, kurios požymius tą momentą atitikai, todėl ir užklausiau tavęs apie tai. Disleksija – tai specifinis „skaitymo“ sutrikimas. "- Aš nuspręsiu kas yra įžeidimas, o kas yra ne. Ir tu neesi daktaras, kad spręstum mano sveikatos buklę. Tu mane įžeidei- turiu atlikti tam skirtus dalykus(įtarti). Ir primenu, kad po viso to įžeidinėjai į /sms.  O dabar ieškai teisingumo.. Turėtum bėdos.

    Įrodymai apkarpyti dėl kitų asmenų saugumo ir kitos informacijos. Jeigu to reikės DP, juos pateiksiu atskirai.

    Daugiau nebeturiu ką atsakyti ir nebenoriu tęsti šios bereikšmės diskusijos. Kalti esate ir neigiate tai.

  11. Labas vakaras, Misteris_Erikas

    Nuo vakar dienos darėte nusižengimus už kuriuos turime bausti jūs kartu su Paulius_Real. Šiai akimirkai buvo gaudomas Paulius_Real už vakarykščius pažeidimus. Bet Tu su juo bendradarbiavai. Tikrai pastebėjai mane, todėl ir bėgai kas matosi tavo medžiagoje. Ir tuo pačiu šaudė tavo draugas Paulius_Real(šiandien į mane), tad priimant greitus sprendimus turėjau naikinti tavąjį transportą, kad nebūtų galimybės pabėgti nuo teisėsaugos, nes gaudžiau ne vienas aš. Tuo pačiu metu buvai ir nužudęs serverio žaidėją prie lagamino, tai irgi buvai gaudomas dėl šios priežasties(bei turėjai 5star, kas parodo, jog kažką nusikalstomo darei).

    Įrodymai:

    Čia buvot gaudomi, būtumėt tvarkingi/negaudomi- nebėgtumėte. Taip pat įrodymuose matosi atsišaudymas iš Paulius_Real ir bendras jūsų bėgimas nuo mūsų: https://streamable.com/10e26y ; https://streamable.com/nwatbe ( be abejo matosi ir frame limiter naudojimas iš tavo pusės, greitas plaukimas ) 

    Šiandieną nužudei žaidėją, dėl ko turėjau tuo pačiu pretekstą ir tave gaudyti, ne vien Paulius_Real: https://imgur.com/dbBggfU

    Kolega vakar dieną prašė pagalbos dėl jūsų: https://imgur.com/a/nhMBXdp

    Šiuose įrodymuose matomas bei girdimas šaudymo garsas ir gresmė gyvybei man iš tavo draugo bei tavo bendradarbiavimas su juo. Šiaip žmonės nevažinėja ant stogų ir dar su automatu(ak-47) po nesenai nužudyto žaidėjo. Ir po atsitrenkimo nebėgtumėte. Bei matoma, jog buvo draugas. Tavo transporto priemonės nesistengiau susprogdinti(sustojau šaudyti) nesimato ugnies, bėgdamas matomai į medį atsitrenkei kokį. gaudomas(įtarimai). https://streamable.com/y22lh5

    Įžeidimai: https://imgur.com/a/1s0m7Rn

    Už žmogžudystę draugas buvo išteisintas ir įtarimas perdėtas tau: https://imgur.com/a/eLAvaTd

    Parašant papeikimą, tęsiasi toliau nemandagus bendravimas serverio erdvėje: https://imgur.com/a/PFHJ31h


    Neįžvelgiu savo klaidų šiame papeikime, nes viską pradėjote jūs su savo draugu nuo vakar nakties. Ir vėl bandėte kartoti tą pačią situaciją šiandien, bet deja.. 

     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.