Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Algis_Bond

Neaktyvus

  • 65

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Algis_Bond pranešimai

  1. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Algis_Bond Koks yra jūsų mėgstamiausias vaikystės filmukas?: Geniukas vudis
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Algis_Bond 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Malacy_Edwa 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas? Blogas /padmins naudojimas. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia. 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Algis_Bond 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Mantis_Kent 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas? Blogas /padmins naudojimas. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia. 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Algis_Bond 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Yoshy_Ami 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/T1mVnWD 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/fNes3mK
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Algis_Bond Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): NRG-500, Rida 1639.58km, 1/163ID abi retos, 0 daužtumo, apdrausta. Norima kaina už transportą: ~700.000€ derinima.
  6. Sveikučiai taigi pasirinkau tema vėl ,,Mergaitės" nuotraukos bus mišrios turbūt jums patiks! ❤️ Galite siūlyti man savo pasiūlymus ką būtų galima įmesti kažką dar gražaus rašome man į privačią žinute forume!
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Algis_Bond Suteikite daugiau informacijos apie perkamą aksesuarą (pavadinimas, ID, retumas): Ieškau 24ID skin jis neretas, wbdyg1. Siūloma kaina: Siūlyti kiek norite. Sutartinė. Perkamo aksesuaro nuotrauka (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): - https://imgur.com/a/PMmKCkk Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti) - Man praneškit į Žaidimą arba į forume pm parašykit dėkui.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Algis_Bond Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): ENB miestas. Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Neina įsrašyti, arba gal kažkas gali pasiūlyti geresnį ENB. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)):
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Algis_Bond Perkamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 100m 2lygio, šaka nesvarbi. Siūloma kaina: iki 2m. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Parašykit man į Serverį arba forume.
  10. Gero Penktadienio visiems!

     

  11. Sveiki, sugalvojau padaryti savo avatarų galerija. Pirmą kartą kai kažką darau panašaus, jeigu kažkam patiks pasistengsiu avatarus kelti dažniau. Jeigu patinką paspauskite už jums patinkantį avatarą mėlyną širdutę. 😌 Panelės! 😍
  12. Drift King čempionato registracija:Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Serious_BarygaKaip vertinate savo Drift sugebėjimus?: Gerai vertinu, visaip pasitaiko reikia man tik susikaupti, būna 9/10 10/10.Ar susipažinote su renginio taisyklėmi?: Taip.
  13. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bloody_Micheal 2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: nuo 2020. 3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Metus laiko. 4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Draugas paprašė, kad ateičiau į šitą serverį atėjau ir man labai patiko. 5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Man jis pradėjo nepatikt nes labai jau ten daug žmonių. 6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Atrodė truputį sunkoką bet viskas labai gerai ir įvykdžiau. 7
  14. Parsisiunčiau ir po video failą ir po to sukėliau į GTA folderį ir tada ir kitą, bet neveikia neįsivaizduoju kodėl.
  15. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Serious_BarygaKokio tipo yra ši modifikacija? ( Viskas matosi vedeo)Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Norėčiau tokio pat kaip ir video, bet nemoku įsirašyti galbūt kas galėtų padėti įsirašyti šitą ENB? Būčiau jums labai dėkingas;)Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): -
  16. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Serious_Baryga Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2019:04:23 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Šis Antras Serveris. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kažkaip taip atradau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nepatiko. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau tai nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau jau mediku,
  17. Jeigu išeis įsirašyt parašyk ir man.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.