Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Cesar_Salvatore

Neaktyvus

  • 121

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į Dioba_Launch tarp Parduodami du full xflow sultan   
    galiu pasiult 400k, jei domina susisiek.
  2. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Rokas tarp Mums jau 9-eri!   
    Mums jau 9-eri!
    2015 metų, sausio 24 dieną, 18:34:50 (GMT+2), žaidimų serveryje užsiregistravo pirmas žaidėjas Beat_Legrant. Po 9-erių metų, vis dar esame čia ir mūsų jau kiek daugiau nei 100 tūkst.
    Šio projekto istoriją pradėjome rašyti nuo tuščio popieriaus lapo dar 2014 metais. Tuo metu mūsų komandą sudarė tik du žmonės, kurie iki šiol yra pagrindiniai šios istorijos autoriai – @Aivaras ir @Rokas . Nuo pat pirmos dienos stengėmės kurti kokybišką produktą, kurį tobuliname iki šių dienų. Džiugu, jog visos mūsų pastangos nenuėjo veltui, nes tai mums leidžia likti unikaliais 2024 metais su 2004 metų leidimo žaidimu.
    Kartais pamastome, kur yra šio žaidimo ribos. Kuo daugiau mąstome, tuo geriau suprantame, kad kol kas šis žaidimas ribų neturi. Kiekvienas iš mūsų tas ribas gali nusibrėžti skirtingai. Vieni jaučiasi tas ribas jau peržengę ir keliasi į kitas platformas. Kiti, tarp kurių ir mes, vis dar mylime šį žaidimą ir nesiruošiame jo palikti. Bet tuo pačiu metu nesižavėti naujomis platformomis būtų daugiau nei keista.


    Kokie buvo praėję metai ir ko laukti toliau?
    Praėjusius metus galime vertinti skirtingai. Iš mūsų, kaip projekto savininkų pusės, jie buvo labiau orientuoti į projekto administravimą. Surengėme tikrai nemažai įdomios veiklos žaidėjams. Sekančiais metais pasistengsime išlaikyti tempą ir surengti ne ką mažiau konkursų ir įvairių renginių. Pasitempti turėsime ties serverio atnaujinimais, nes idėjų tikrai dar turime, kurias norime įgyvendinti.
    2023 metais vykę konkursai:
    „Žvejok! 2023“,
    „Meme konkursas“,
    „World Cup 2023 spėlionė“,
    „Akcija Aukok Milijoną“.
    2023 metais vykę renginiai:
    „Lenktynių čempionatas, 1 sezonas“,
    „Klausimanijos turnyras“, 
    „Lenktynių čempionatas, 2 sezonas“,
    „Adventas 2023“.

     
    Paminėkime 9-ąjį projekto gimtadienį kartu!
    Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 9-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 27d. 16:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.
    Specialus „Happy Birthday“ paketas. Daugiau informacijos serveryje parašius komandą /paslaugos .
    Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.
    9-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.
    Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

    Jau 9-erius metus kartu su Jumis!
    „Greenside“ administracija,
    2024, sausio 24d.
  3. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Maxim_Kinderis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Maxim_Kinderis 
    Jūsų atstovaujama firma: Diamond Taksi
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Saras_Tema
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Labai aktyvus firmos darbuotojas, padeda ne tik man, bet ir kolegoms. Yra pozityvi asmenybė, žinau jog praeityje yra padaręs klaidų, tačiau iš jų mokomės. Dar įdomus faktas, jog per tiek laiko praleisto serveryje, jis nėra turėjęs pareigų. Bus įdomu pamatyti, kaip jis susitvarko su pareigomis ir tikiuosi, jog mūsų tikslai ties šia firma išsipildys. Sėkmės, Šarai.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  4. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  5. Patinka
    Cesar_Salvatore gavo reakcijąKhai_Weed tarp Khai Giveaway   
    .::DALYVAUJU::.
  6. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į Jamal_Sharan tarp Pasiūlymas sugrazinti sena gauju sistema.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: jamal_sharan
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  paprastai gaujos nereikalaudavo pildyti i ju lyderius, tas ir budavo geriausia, kas noredavo tas susikurdavo, kas noredavo, tas veiksme dalyvaudavo. Nes dabar pasiema barus, ilgai buna, kad neranda, jei suranda, tai buna neaktyvus, policininku irgi nera. Tiesiog veiksmo serveryje nebera. Palikt ta visa vartojima, bet panaikint barus, grazint gaujas, oficialumus, gaujiniu skinus. Manau, daugiau kas pritartu sitam dalykui, nei baram, ir projekto administracija turetu atkreipti demesi i tai kaip pagerinti zaidimo kokybe ir ko nori zaidejai 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  sugryztu seni zaidejai  pagyvintu kontrabandas 
  7. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Maxim_Kinderis tarp •GreenSide• Šaudynių vakarai!   
    ─╤╦︻
    Sveiki, žaidėjai, nenoriu išsiplėsti, todėl visa naudinga informacija, kas ir kaip čia viskas vyks - apačioje.
    💙︻╦╤──💙
    💙Visa reikalinga informacija💙
    • Šaudynių vakarai. Šių vakarų pagrindinis tikslas - Sukurti žaidėjams papildomos veiklos serveryje, išsiaiškinti kam gi priklauso geriausio šaulio vardas.
    • Kokiu principu bus renkamas geriausias serverio šaulys? Tam tikromis dienomis bei valandomis bus kviečiami visi serverio žaidėjai sudalyvauti šaudyklos arenoje, kurios metu bus renkamas MVP. Kokiu principu bus renkamas MVP bei kokiomis dienomis, bei valandomis viskas vyks, sužinosite paskaitę žemiau.
    • Kiekvieno vakaro MVP gaus taškus priklausomai nuo jo k/d.
    • Žaidėjai savo taškus galės iškeisti į įvairiausius prizus, kurie bus surašyti žemiau.
    • Jokio papildomo mokesčio norint dalyvauti - nebus!
    • Visi dalyvaujantys, kurie bus “prigauti“ naudojant palengvinančias programas, ateityje nebeturės galimybės dalyvauti mano rengiamose renginiuose/eventuose.
    • Šaudynių vakarus planuojama pradėti nuo Lapkričio 19d. ir vakarų uždarymas įvyks Gruodžio 19d.
    • Verta žinoti, jog paskutinį šaudynių vakarą bus renkamas viso mėnesio geriausias šaulys, kuris ir laimės pagrindinį prizą, kuris bus paskelbtas per artimiausias 3 dienas.
    • Žaidėjams pretendojantiems į MVP vakaro titulą bei gaunamų taškų skaičių, jokių įrodymu darytis nereikės, viską pildysiu už Jus.
    💙︻╦╤──💙
    💙Kriterijai nuo kurių priklausys vakaro MVP💙
    • Norint tapti vakaro MVP, Jūs turėsite turėti ne mažiau 35 nužudymių bei nemažesnį, kaip 1.20 k/d santykį.
    • Daugiausiai nužudymų bei geriausią k/d santykį turintis asmuo ir taps vakaro MVP.
     💙 Taškų skaičiavimas:💙
    • 1.20 k/d - 2 taškai.
    • 1.30 k/d - 3 taškai.
    • 1.40 k/d - 4 taškai.
    • 1.50 k/d - 5 taškai.
    • 1.80+ k/d - 8 taškai.
     💙 Žaidėjų turimi taškai💙



    💙︻╦╤──💙
    💙Taškų keitykla į prizus💙
    • Bronzinė /tdeze - 8 taškai(2vnt dėžių).
    • Sidabrinė /tdeze - 12 taškų (2vnt dėžių).
    • Helovino /hdeze - 15 taškų (3vnt dėžių).
    • Random legendinis aksesuaras iš mano turimo inventoriaus - 15 taškų.
    • 500 kreditų - 20 taškų. Šį prizą bus galima išsikeisti į taškus - 3 kartus.
    • Legendinis aksesuaras PAPŪGA - 25 taškai.
    • Žaidėjas tapęs vakaro MVP laimės 50.000e, 2 bronzines bei 1 auksinę /tdezes.
    • Pagrindinis viso šio renginio prizas - 3000 kreditų, 30b, 15s, 5a /tdezes. Pagrindinis prizas bus įteiktas Gruodžio 20d.
    • Prizų asortimentas didės...... Kainos taipogi gali keistis, lauksiu Jūsų pasiūlymų.
    • Taškus iškeitus į prizus, Jūsų iškeistų taškų suma minusuosis nuo bendros Jūsų turimos taškų sumos.
    💙︻╦╤──💙
    💙Vakarų tvarkaraštis💙
    • Lapkričio 19d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Lapkričio 22d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Lapkričio 26d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Lapkričio 28d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Lapkričio 29d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 3d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 5d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 6d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 10d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 13d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 17d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP.
    • Gruodžio 19d - 19:00-20:00val. 20:01val. renkamas vakaro MVP., 21:00 renkamas viso laikotarpio geriausias šaulys, kuriam bus įteiktas pagrindinis prizas.
    • Svarbu žinoti, jog valandų laikas gali keistis dėl vykstančių kontrobandų, apie tai visi serverio žaidėjai tuometu bus informuojami iš anksto.
    💙︻╦╤──💙
    💙Anketos šablonas, norint iškeisti taškus💙
    • Jūsų V_P žaidime:
    • Jūsų turimas taškų skaičius:
    • Kokį prizą renkatės:
     
     
    Tema bus pildoma bei tvarkoma....
    Radus klaidą ar kokį
    nors neaiškumą, susiekite
    su manimi....
    Nori prisidėti prie prizo?
    Tuomet parašyk man!


     
     
     
  8. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į Gvidas_Cheburek tarp Prašau užblokuoti Kevin_Yousells   
    Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Kenkėjiškas elgesys
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/h2dn11    https://streamable.com/ksfxo4   
      
     
  9. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į James_Vsop tarp Prašau užblokuoti Claudas_Baryga   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čyt.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėmhttps://medal.tv/games/gta-sa/clips/1BXV1g0fNnemYs/5wEwlVKYVTZ1?invite=cr-MSxqS20sMTcwOTY2Mzc0LA
  10. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Gvidaz_Bond tarp Peikiu Gvidaz_Bond   
    Labukas vertėjau 💗,  ne tau aiškinti ką direktoriui daryt su jo vadovaujama firma, ir kaip kontroliuoti savo darbuotojus, dėl pasiuntimo okey, pripažystu pasižiūrėk ką pats rašinėji, kaip ir rašiau tau dar nei vienas neatsirado kuris man pavadovaus kaip elgtis su savo darbuotojais, norėjai sukelt konfliktą jį ir sukėlei, todėl atsaką gavai, dėl pasiuntimo nei trupučio nesigailiu, galiu dar kartą tą parašyti nes pats keli tokias situacijas, tik man prisijungus į serverį. Ačiū už papeikimą ir gražios tau dienos!  Pokalbis baigiamas.

    Provokacijų įrodymai 
  11. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Mantas_Sultan tarp DRIFT DEVIL TEAM   
    Sveiki. Drift devil team, o gi kas tai?
    1. Tai žaidėju drifto komanda kurioje jie galės tobulėti drifte.
    2. Smagiai praleis laika su kitais žaidėjais.
    3. Turės galimybę laimėti pinigų vygdomose varžybose.
    Daugiau informacijos apie komandą:
    Įkurėjas Mantas_Sultan
    Komandoje esantys žaidėjai ir jų kvalifikacijos lygis
    Komandos rėmėjai:
    Kvalifikatoriai
    Varžybos
    Fondas
    Norint patektį į komandą jums tiesiog reikės užpildyti anketa:
    Vardas pavardė:
    Ar turite mašina elegy:
    Ar tikrai norite prisijungi prie komandos:
    Kodėl verta prisijungti prie musų komandos?
    Kiekvienas komandos narys turės galimybę užsidirbti pinigų mano rengiamuose varžybose, Taipat atsiradus rėmėjams turėsime savo fonda kuriama taupysime pinigus ir rengsime daugiau varžybų.Verta prisijungti dėl įgaunamų igudžių ir smagiai praleidžiamo laiko.Taipogi komanda turi savo discord serverį kuriama bus nustatomos treniruočių datos, varžybų datos, taipat ateityje musų klubo nariams bus nemokamas nitro. Prisijungimas prie komandos visiškai nekainuoja tai nesnausk prisijunk prie musų!!!!
    Pateikę anketas pridėkit per dc jurgioks ir pridėsiu jus prie musų discord kanalo.
    Komandos drifto video:
    Nuotraukos
     
  12. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į David_Edyionii tarp Ieškau GTA su krumais   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: David_Edyionii
    • Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): GTA
    • Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Ieškau GTA gražaus, kad nebūtų visko per daug prikrauta
    • Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nuotrauka ar vaizdo įrašas (nebūtina tačiau patartina)): nėra
    svarbu, jog nebutu kokiu neleistinu smutkiu prikrauta
  13. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon užblokavo Mark_Rosenberg   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  14. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Yoshy_Ami tarp Kokainas. Viskas apie jį.   
    Įvadas;
    Sveiki. Šį kart noriu supažindinti su kokaino sistema tuos, kurie sunkiai ją supranta, galbūt nežino išvis kas tai yra, galbūt nežino ką daryti, neranda vietų ir t.t.. Serveryje dažnai bendrauju su naujokais ir dažnas atvejis iš jų pusės - kokaino sistemos nesupratimas. Detaliai papasakosiu kas tai yra - kokainas, nuo ko ir kur prasideda jo gamybos kelias, bei kur baigiasi. Patikėkite - šio narkotiko gaminimas yra labai paprastas ir įkandamas kiekvienam žaidėjui.

    Kas yra kokainas;
    Taigi, kas yra tas kokainas? Kokainas - narkotikas, kurį suvartojus, priklausomai nuo suvartoto jo grynumo, galite laikinai naudoti cBug. Turime 3 rūšių kokainą - 40%, 60% ir 80% grynumo. Didesnio grynumo kokainas yra vertingesnis, cBug laikiną naudojimą padaro ilgesniu nei mažesnio grynumo kokaino dozės. Tiesa, nuo kokaino galima perdozuoti bei lengvai mirti. Kokaino gamyba ir pardavinėjimas gali tapti puikia veikla, norint užsidirbti (Visgi yra kitokių būdų, kaip galima užsidirbti greičiau ir lengviau). Kokaino valdymas - /kokainas.

    Kokaino gamybos kelias;
    Judame toliau. Toliau pateiksiu detalų kokaino gamybos kelią, kuris padės nesuprantantiems tą kelią suprasti žymiai geriau.
    1. Psichotropinių augalų rinkimas;
     
    2. Darbas vagonėlyje;
     
    3. Kokaino pardavimas;

    Pabaigai;
    Dėkoju jog skaitėte, tikiuosi padėjau kiek galėjau tiems, kurie nesupranta kokaino gamybos sistemos. Iki.
    Vėliau žadu atnaujinti temą, pridėdamas daugiau fotografijų, kaip atrodo psichotropinių augalų augimo vietos, vagonėlio išorė ir vidus.
     
    Yoshy_Ami
  15. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Benito_Cartel tarp Peikiu Benito_Cartel   
    Sveikas, Titai. Tiek žiūrėjau į šį papeikimą, tiek skaičiau šį papeikimą, bet vis tiek nesupratau šio papeikimo esmės. Visų pirma ačiū už papeikimą ir galiu pasakyti, kad gan gražūs įrodymai iš tavo pusės, kurie paimti iš kito žmogaus užtildymo apeliacijos. Taigi pradedant nuo pačio papeikimo priežasties kurią tu mini šiame papeikime, taip aš parašiau šiuos žodžius racijoje, bet ar tai kažkam užkliuvo, apart tavęs. O kalbant apie pačią taisyklę firmoje, taip ji yra  ir už ją baudžiama, bet tik tuomet, kai tai daro  be saiko ar kažką įžeidžia.  Bet kokiu atveju firmos viduje vykstantys reikalai ar susirašinėjimai  neturėtų tavęs per daug interesuoti.
    Iš savo pusės įrodymų nekelsiu, kadangi viskas matosi peikiančiojo asmens nuotraukoje.
     
  16. Ačiū
    Cesar_Salvatore sureagavo į Edvinas tarp Tnt_Edwax (Ignas_Eox) užblokavo Manny_Pacquiao   
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/kt8WVE9
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/36b5VTn
  17. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Migelis_Zhebtuvelis užblokavo San_Xenon   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/CSMS7yI 
     

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/wWWf9QI
  18. Ačiū
    Cesar_Salvatore sureagavo į Bitee_Maja tarp Bitee_Maja (Tony_Express) užblokavo Mantvis_Bmw   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/z9jz55
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/54yGExJ
  19. Patinka
    Cesar_Salvatore sureagavo į Laurynas_Leigon tarp BB baras ft pd   
    reik videkus pratrint ziuriu galima video susukt
     
  20. Haha
    Cesar_Salvatore sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Peikiu Bitee_Maja   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Titas_Titurnikas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Bitee_Maja
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: ADMIN/PREMIUM komandu isnaudojimas ne pagal paskirti.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: 
     
     
     
     
  21. Pasimetęs
    Cesar_Salvatore sureagavo į Rokas tarp Unban Whytune_Nekazka   
    Tema rakinama.
  22. Patinka
    Cesar_Salvatore gavo reakcijąVycka_Flex tarp Peikiu Matthew_Bennet   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Cesar_Salvatore
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennet
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Per zoną mano gaujos nariams dėjo banus ir neužpildė ban anketų... Tai kaip čia suprast ? Mano dešiniajai rankai prisijungus į žaidimą jis nebebuvo gaujoje... Tai kaip čia suprast ? Iš vis baninimai be įrodymų, o banina dėl to kad krito zonoj  juokingas tas benetis...IŠvis šio prižiūrėtojo požiūris į gaujas yra atmestinas. Į tai ko nori žaidėjai neatsižvelgiama, zonoje kai paprašai pastebėt tai tiesiog imeta ignorą..
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Įrodymai yra papeikime kurį parašė Domas_Frozen. O Ali_Gato sėdi forumo bane, bet jei reiks aš pateiksiu už jį
  23. Ačiū
    Cesar_Salvatore sureagavo į Jeremy_Lucker tarp Peikiu Matthew_Bennett   
    Tai ok, ok. Pažiūrėk įdėmiai į video ir atkreipk dėmesį į žaidėjus, kurie gavo baną nepelnytai, atseit už inv. Tai gal jiems tokia pat situacijo nutiko kaip "Gaujų prižiūrėtojui" @Matthew_Bennett ? A? A iš kur tu žinai, kad jis nečytino? Jis gali tą įrodyt ? Gali? Galėtų įrodyt - būtų jau įrodęs jog nečytino. Tuo viskas ir pasakyta. Sėkmės.
     
  24. Patinka
    Cesar_Salvatore gavo reakcijąDavid_Kentas tarp Peikiu Matthew_Bennet   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Cesar_Salvatore
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennet
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Per zoną mano gaujos nariams dėjo banus ir neužpildė ban anketų... Tai kaip čia suprast ? Mano dešiniajai rankai prisijungus į žaidimą jis nebebuvo gaujoje... Tai kaip čia suprast ? Iš vis baninimai be įrodymų, o banina dėl to kad krito zonoj  juokingas tas benetis...IŠvis šio prižiūrėtojo požiūris į gaujas yra atmestinas. Į tai ko nori žaidėjai neatsižvelgiama, zonoje kai paprašai pastebėt tai tiesiog imeta ignorą..
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Įrodymai yra papeikime kurį parašė Domas_Frozen. O Ali_Gato sėdi forumo bane, bet jei reiks aš pateiksiu už jį
  25. Patinka
    Cesar_Salvatore gavo reakcijąDwayneO tarp Peikiu Matthew_Bennet   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Cesar_Salvatore
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennet
     
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Per zoną mano gaujos nariams dėjo banus ir neužpildė ban anketų... Tai kaip čia suprast ? Mano dešiniajai rankai prisijungus į žaidimą jis nebebuvo gaujoje... Tai kaip čia suprast ? Iš vis baninimai be įrodymų, o banina dėl to kad krito zonoj  juokingas tas benetis...IŠvis šio prižiūrėtojo požiūris į gaujas yra atmestinas. Į tai ko nori žaidėjai neatsižvelgiama, zonoje kai paprašai pastebėt tai tiesiog imeta ignorą..
    • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Įrodymai yra papeikime kurį parašė Domas_Frozen. O Ali_Gato sėdi forumo bane, bet jei reiks aš pateiksiu už jį

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.