Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kokainas. Viskas apie jį.

Yoshy_Ami

Rekomenduojamas pranešimas

Įvadas;

Sveiki. Šį kart noriu supažindinti su kokaino sistema tuos, kurie sunkiai ją supranta, galbūt nežino išvis kas tai yra, galbūt nežino ką daryti, neranda vietų ir t.t.. Serveryje dažnai bendrauju su naujokais ir dažnas atvejis iš jų pusės - kokaino sistemos nesupratimas. Detaliai papasakosiu kas tai yra - kokainas, nuo ko ir kur prasideda jo gamybos kelias, bei kur baigiasi. Patikėkite - šio narkotiko gaminimas yra labai paprastas ir įkandamas kiekvienam žaidėjui.

c36ba86f3d28a12ff6461838f6b6cd17361.jpg

Kas yra kokainas;

Taigi, kas yra tas kokainas? Kokainas - narkotikas, kurį suvartojus, priklausomai nuo suvartoto jo grynumo, galite laikinai naudoti cBug. Turime 3 rūšių kokainą - 40%, 60% ir 80% grynumo. Didesnio grynumo kokainas yra vertingesnis, cBug laikiną naudojimą padaro ilgesniu nei mažesnio grynumo kokaino dozės. Tiesa, nuo kokaino galima perdozuoti bei lengvai mirti. Kokaino gamyba ir pardavinėjimas gali tapti puikia veikla, norint užsidirbti (Visgi yra kitokių būdų, kaip galima užsidirbti greičiau ir lengviau). Kokaino valdymas - /kokainas.

c36ba86f3d28a12ff6461838f6b6cd17361.jpg

Kokaino gamybos kelias;

Judame toliau. Toliau pateiksiu detalų kokaino gamybos kelią, kuris padės nesuprantantiems tą kelią suprasti žymiai geriau.

1. Psichotropinių augalų rinkimas;

Spoileris

44127f8c7cc416d42fe407cb4e1718db941.png

Kokaino gamybos kelias prasideda psichotropinių augalų rinkimu. Šiuos augalus galite rasti įvairiose vietose. Jos yra išmėtytos per visą GTA SA žemėlapį. Jų (lokacijų) viso galite rasti ~15.

Leisiu jums sužinoti vieną iš lokacijų, siekiant parodyti, kaip jos atrodo. Šią lokaciją rasite šalia Montgomery kaimelio vakarinės pusės, šalia medelyno. Nuvykę į šią lokaciją įsidėmėkite, kokiu simboliu žemėlapyje yra žymimos šios lokacijos - visų jų žymėjimas vienodas, tad žinosite kaip yra pažymėtos šios lokacijos, bei galėsite lengviau jas rasti.

Yra trijų rūšių psichotropiniai augalai - H augalas, Y augalas bei Z augalas. Kokaino gamybai reikės bent po vieno iš šių augalų rūšių. Reikės kiekvienos rūšies 1vnt. augalo, jeigu ruošiatės gaminti 40% kokainą, 2vnt. kiekvienos rūšies, jeigu ruošiatės gaminti 60% kokainą, bei 3vnt. kiekvienos rūšies augalų, jeigu ruošiatės gaminti 80% kokaino dozę. Vienoje tam tikros rūšies lokacijoje galite surasti apie 20 prinokusių augalų. Kaip juos skinti jums bus paaiškinta priėjus prie augalo. Patarimas iš mano pusės skinant augalus - naudokite /nutraukti komandą, vos tik nuskinus psichotropinį augalą. Animacija tęsiasi dar keletą sekundžių po nuskinimo, tad naudodami komandą /nutraukti, sutaupysite papildomas 2 ar 3 minutes kiekvienoje lokacijoje, bei sugaišite mažiau laiko.

Lokacijose gali tekti nerasti prinokusių augalų. Tai gali būti dėl to, nes kažkas kitas mažiau nei prieš valandą nuskynė psichotropinį augalą. Po kiekvieno augalo skinimo turi prabėgti nemažiau valanda, jeigu ir vėl norite skinti būtent tą patį augalą.

Jūsų augalai bus gyvi artimiausias 24 valandas. Tiek laiko turėsite juos visus panaudoti tolesniam kokaino gamybos etapui. Po 24 valandų šie augalai pranyks iš jūsų inventoriaus. Kiek ir kokių augalų turite, galite pažiūrėti parašę komandą /kokainas. Šių augalų kiekio limito nėra, tad galite prisiskinti tiek augalų, kiek tik norite. Tik neprisiskinkite jų veltui. Įsitikinkite, jog visus juos sunaudosite, nes veltui atliktas skinimas jums kainuos brangų laiką.

Turėdami jums tinkamą kiekį psichotropinių augalų, judėkite prie kito kokaino gamybos etapo - darbo vagonėlyje.

 

2. Darbas vagonėlyje;

Spoileris

28fabbb32b63a98de7442190359760fb53.png

Turint psichotropinių augalų, galite pradėti darbą vagonėlyje. Vagonėlių lokacijų viso yra 4, tačiau skirtingu metu, skirtingoje lokacijoje, jis būna tik vienas. Tai reiškia, jog kas valandą jis pakeičia lokaciją, ir tarkime, jeigu jis buvo vienoje vietoje ir dingo, jo reikėtų ieškoti vienoje iš trijų kitų lokacijų.

Vieną vagonėlio lokaciją, kaip ir augalų rinkimo lokaciją, jums atskleisiu mokymosi tikslais. Šią lokaciją rasite Catalina's name (Jeigu nežinote, kur ši vieta yra, įveskite į google paiešką Catalina's house GTA SA). Atvykę čia galite vagonėlio ir nerasti, tačiau tai viena iš 4 vagonėlio lokacijų. Likusios tris yra išmėtytos per likusį GTA SA žemėlapį. Galiu duoti lengvas užuominas - vienas iš jų atsiranda kažkur pelkėse, kitas kažkur netoli Palomino Creek miestelio, na ir trečiasis kažkur dykynėse.

Taigi, radę vagonėlį, į jį užeikite, norėdami pradėti darbą jame. Jums bus aiškiai paaiškinta apie kiekvieną gamybos žingsnį vagonėlyje. Iš esmės kokaino gamyba vagonėlyje yra visiškai vienoda kiekviename žingsnyje.

Visu pirma vagonėlio gale pasirinkite, kokio grynumo kokainą ruošiatės gaminti. Atminkite, 40% kokainui reikės 1vnt. visų rūšių augalų, 60% - 2vnt. visų rūšių augalų, 80% - 3vnt. visų rūšių augalų. Kuo didesnis grynumas, tuo ilgiau užtruksite gamindami kokainą. Didžiausia yra 80% kokaino paklausa, tad jį gaminti apsimoka turbūt labiausiai.

Pasirinkę kokį kokainą gaminsite, eikite prie pirmojo stalo. Čia jums reiks atlikti vieną iš 7 žingsnių. Jo atlikimas yra toks pats kaip ir kitų, tad viskas labai paprasta. Jums tereikės paspausti klavišą Y, tada dar kartą paspausti klavišą Y jog pradėtumėte darbą prie stalo. Chat'e jums bus nurodyta, ant kiek procentų turite sustabdyti darbą. Tarkime, jeigu bus parašyta, jog reikia trinti kokainą iki 84%, tai ir trinsite iki 84%, ir ant to procentų skaičiaus sustabdysite veiksmą dar kart paspausdami Y raidę. Jeigu paspausite Y raidę ankščiau arba vėliau nei reikia, kokaino dozės gamyba bus sugadinta, bei prarasite kelis vienetus turimų augalų. Pirmi kartai gali pasirodyti sunkūs, tačiau įsibėgėjus darbas taps lengvas ir paprastas.

Patariu spausti Y raidę veiksmo baigimui tada, kai lieka 1% mažiau nei reikalaujama. Jeigu jūsų prašo 78%, atėjus 77% spauskite Y raidę, ir taip nerizikuosite peršokti nustatytą skaičių, bei sugadinti dozę.

Atlikus visus 7 žingsnius, jūsų kokainas bus pagamintas. Tai reikš, jog gausite 1vnt. pasirinkto kokaino grynumo dozę. Jį galėsite panaudoti, arba parduoti. Jo kiekį, jo vartojimo ir pardavimo komanda viena ir ta pati - /kokainas.

Vienam vienetui pagaminti turėsite skirti ~4-5min..

 

3. Kokaino pardavimas;

Spoileris

Pagaminta kokainą galite parduoti serverio žaidėjams. Kokainas yra gan paklausus, tad parduoti jį turėtumėte nesunkiai. Visgi neapsigaukite, bei neparduokite jo pigiau. Kaina nuolatos kinta, tad aš pats jos tikslios nenustatysiu. Paanalizuokite kitų žaidėjų kainas, bei tada nustatykite savo palankiausią kainą.

Patariu kaupti kokaino atsargas, bei jo šiuo metu nepardavinėti. Kokaino kaina garantuotai išaugs atsiradus gaujų sistemai. Jo paklausta tada bus didelė, tad galėsite uždirbti 200-300% daugiau nei kiek uždirbtumėte jai nesant.

c36ba86f3d28a12ff6461838f6b6cd17361.jpg

Pabaigai;

Dėkoju jog skaitėte, tikiuosi padėjau kiek galėjau tiems, kurie nesupranta kokaino gamybos sistemos. Iki.

Vėliau žadu atnaujinti temą, pridėdamas daugiau fotografijų, kaip atrodo psichotropinių augalų augimo vietos, vagonėlio išorė ir vidus.

 

Yoshy_Ami

Redaguota Yoshy_Ami
Pataisytos kelios klaidos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.