Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Deividas_Garning

Neaktyvus

  • 213

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp Video archyvas (Gruzinas_Sampo).   
    Sveiki , peržiūrėjau savo youtube.com kanalą suradau tikrai daug video kurtu greenside.lt projektui , serveryje šiuo metu yra atėjusiu daug naujoku kurie tikriausiai nematę daugumos video taigi dar karta pasidalinsiu video kurie man asmeniškai kelia šypsena tikrai malonu prisiminti tuos ,laikus ,gal jie nėra labai seni bet vistiek sekanti karta sukuressavo video kelsiu teisiai čia kad nekurti naujos temos.

     

    Pamokos:

     



     

    Pristatymai

     



     

    Montažai:

     



     

    Darbai kurie buvo pradėti kurti ,bet taip ir nepabaigti(arba nesigavusios versijos)

     



     

    Kito tipo darbai:

     



     

    Gaujų laikai:

     



     

    Aišku nieko naujo čia nerasit tiesiog gal pažiūrėjus prisiminsit tuos laikus

     

    Naujas video bus šia savaitė !

     

     

     

  2. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Mister_Crime tarp Transporto priemonių pardavimo bei pirkimo informacija   
    Taisyklės:
     
    Kuriant temą būtina naudoti šabloną, kuris turi atitikti jūsų temos turiniui, kitu atveju jūsų tema bus ištrinta, o jūs gausite įspėjimą. Draudžiama siūlyti kainą kuri yra mažesnė nei nustatyta pardavėjo arba pasiūlyta kitų žaidėjų, kitaip pranešimas bus traktuojamas kaip bereikšmis ir būsite nubausti įspėjimu. Rašant komentarą būtina parašyti siūlomą kainą, arba informaciją apie transporto priemonę ir jos kainą. To nepadarius pranešimas bus traktuojamas kaip bereikšmis ir būsite nubausti įspėjimu. Temos pavadinime privaloma paminėti transporto priemonės kurią perkate/parduodate pavadinimą, kitu atveju jūsų tema bus ištrinta, o jūs gausite įspėjimą. Pardavus/nusipirkus transporto priemonę, anketoje apie tai privalote pranešti parašę papildomą pranešimą, arba pakeitus pagrindinį pranešimą į “PARDUOTA”. Atitikus taisykles tema bus atrakinta savaitę nuo paskutinio pranešimo, man užrakinus temą vienintelis būdas ją atrakinti yra susisiekti su manimi Asmenine Žinute (A.Ž.). Bandymas apeiti šią sistemą kuriant naują temą būsite nubausti įspėjimais, o tema ištrinta. Norint, kad jūsų tema būtų išskirta, turite susimokėti simbolinį 7’000 eurų užmokestį, banko pavedimu. (Kuriant temą po šablonu būtina pateikti nuotrauką kurioje matytųsi 7’000 eurų pavedimas žaidėjui Teddy_Wudson). 7’000 eurų - 1 savaitė išskirimo. Kainas kelti galite tik nuo 5% mašinos kainos. T.y Jeigu žaidėjas prašo už mašiną 200'000 eurų, jūs turite siūlyti BENT 210'000, jeigu paskutinis žaidėjas siūlė 240'000 eurų, jūsų siūlymas turi būti bent 10'000 e didesnis.  
    Šablonai:
     
    Tr. priemonės pirkimas


     
    Tr. priemonės pardavimas


     
    Tema bus redaguojama, todėl pastoviai stebėkite.
    Nekilnojamo turto moderatorius - Teddy_Wudson.
    Informacija sudaryta buvusio moderatoriaus - Mister_Crime.
  3. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Rokas tarp Matthew_Bennett užblokavo Orange_Mst   
    Anketa tvarkinga.
  4. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Aivaras tarp 2016.01.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6)   
    Atnaujinimai
    Žmonės atsakingi už eventus, į EVENT'ų tr.priemones galės įdėti NITRO. Žmonės atsakingi už eventus galės padaryti, kad tr.priemonės būtų nesusprogdinamos (nebent apsivertimo atvėju). Išimti skelbimai kurie buvo rodomi tinklapyje, nes niekas jų nenaudojo. Nitro kurį įsidėsite prie mechanikų bazės išsisaugos. Bankas, bei policijos nuovada nuo šiol nebebus saugi zona. Nuo šiol naudojant /tdeze yra galimybė ir negauti priekinio / galinio bamperio. DPD firmai pakeistas senos tr.priemonė į "Burrito". Nauja DPD bazė
     

     

     
     
    Verslų sistemos gidas,
    Gidas skirtas apžvelti naująją verslų sistemą ir supažindinti kiekvieną žaidėją su jo veikimu, bei naudojimosi instrukcija.
     
    Žingsnis Nr. 1
    ​1.0 Verslininko diplomo įsigyjimas.
     
     
    Žingsnis Nr. 2
    ​2.0 Verslo įsigyjimas.
     
     
    Žingsnis Nr. 3
    3.0 Pastato inventoriaus susidėvėjimo mažinimas.
     

    Žingsnis Nr. 4
    4.0 Verslo šakos pasirinkimas.
     

     
    Žingsnis Nr. 5
    ​5.0 Verslo valadymas.
     
     
    5.1 Verslo valdymas,
    ​Trumpai aptariamas skyrelis.
     
     
    5.2 Pagrindinis valdymas,
    ​Trumpai aptariamas skyrelis.
     
     
    5.3 Verslo finansai,
    ​Trumpai aptariamas skyrelis.
     
     
    5.4 Pardavimai,
    ​Trumpai aptariamas skyrelis.
     


     
    Sutvarkytos klaidos
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Kai būsite ligoninėje į tr.priemonę įlipti negalėsite, kad neišvažiuotumėte iš garažo su mediku. Sutvarkyta klaida su picų pardavinėjimu picerininkams. Sutvarkyta klaida, su mechanikų garažų įėjimo pusėmis. Gaujoms gaminti paketus negalėsite su tr.priemonėmis.
  5. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Pacan Marozas tarp Laimėk NRG-500.   
    Loterija. Laimėk NRG-500.



    Taigi vienam laimingajam padovanosiu NRG-500.
    Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti NRG-500.
    •Paspausti "PATINKA" ant šios temos.
    •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti NRG-500"

    Loterijos pabaiga: 2016-01-22 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai.


    Transporto nuotrauka.
    http://www.part.lt/perziura/dae68117b0ab1e0bffebb75d5c181dc7215.png

    SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
  6. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Mc_Di tarp #Jessy Кравц - Обнуляй ( Cover )   
    Na po konkurso daugumą klausė ar turiu aš dar kokiu nors dainų (įrašytų) ir domėjosi ar turiu aš visai gitarą? Taigi, taip turiu vieną video, šiuo metu gitarą užsienį, kaip gausiu vėl grįšiu prie gitaros ir dainų, o dabar, įvertinkit ir žinomą kritikuokit drąsiai jeigu turite ką patarti arba pabrėžti, ačiū už dėmesį.
     

     
    #Jessy
     

  7. Patinka
    Deividas_Garning gavo reakcijąDioba_Launch tarp Baninkit Dioba_Launch   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deividas_Garning

    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Dioba_Launch

    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Apgavo su kauliuku.

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/iuMN2
  8. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Aivaras tarp 2015.12.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.7) - Šv.Kalėdos   
    KALĖDŲ EVENT
    Hey hey hey,
     
    Kadangi sniego GreenSide serveryje nėra dėl visuotinio atšilimo problemos, tai šiais metais Kalėdų Senelis negalėjo atvykti į serverį, todėl jis prašo tavo pagalbos, jog padėtum išdalinti visas dovanėles GreenSide serverio žaidėjams. Už gerai atliktą darbą Kalėdų Senelis bus laaa..bai dosnus, todėl pasistenk kuo greičiau išdalinti visas dovanėles visiems  vaikučiams ir gausi didžiausi atlygį! Pirmiausia susirask vaikų sąrašą ir dovanų maišą.
     
    GreenSide Kalėdų Senelis!
     
     
     
    Eventą galima pradėti serverio atsiradimo vietoje (SPAWN'e), vos pradėjus vykdyti eventą, siūlome būti su pilnu alkiu, bei gerai pasiruošus, kitu atvėju jei mirsite ar atsijungsite, viską teks vykdyti iš naujo! Kiekvienas žmogus bus atskirame pasaulyje, todėl vienas kito matyti negalėsite.
     
    Baigus eventą galite naudoti /kostiumas komandą, kuri jums uždės specialią aprangą.
     
     
     
    SĖKMĖS EVENTE!
     
     
    Atnaujinimai
    Atnaujinta /gps lentelė, patogesnė, išsamesnė.
    Krentant iš lėktuvu jūsų parašiutas nebeturėtu būti atimtas. Didelis mašinų patobulinimas, kai viskas veikia? Viskas tikrai labai paprasta, nuo šiol serverio žaidėjai galės turėti daug daugiau transporto priemonių, kurias laikys serverio garaže, jų kiekis priklausys nuo turimo patirties skaičiaus. Vienu metu serveryje išsivarę galėsite turėti tik 3 transporto priemones kaip ir seniau, norint nusipirkti naują tr.priemonę, jūs privalote nuvykti į serverio garažą kurį rasite (/gps) ir paspaudę Y klavišą ten palikti vieną iš savo turimų tr.priemonių. Taip pat mašina sukasi lėtai sukasi 360 laipsniu aplink save, todėl galėsite matyti visą tr.priemonės išvaizdą, iš visų kampų prieš ją pasiimdami. Nuo 0 iki 10000 galima turėti 5 transporto priemones serverio garaže. Nuo 10000 iki 20000 galima turėti 10 transporto priemonių serverio garaže. Nuo 20000 iki 30000 galima turėti 15 transporto priemonių serverio garaže. Nuo 30000 iki 40000 galima turėti 20 transporto priemonių serverio garaže. Nuo 40000 iki 50000 galima turėti 25 transporto priemones serverio garaže. Nuo 50000 galima turėti 30 transporto priemonių serverio garaže. ​
     
    Gaujos galės grobti policijos dapartamento saugyklą, ją galės grobti kas 2valandas, padėjus bomba ji sprogs po 10 minučių. Susprogdinus bombą, gauja galės vogti iš policijos saugyklos paketus, kuriuos policija gauna konfiksavus ginklus / narkotikus. (Po konfiskavimo policijos darbuotojas turi parnešti konfiskuotus dalykus į saugyklą bei paspausti Y klavišą, už tai į sandelį dasidės paketų, bei policininkas gaus atlygio.). Taip pat po sėkmingo sprogimo, visam serveriui dings įtarimas, nes bus sunaikinti įkalčiai.
    Parduodant tr.priemonę žmogui, žmogus turės įvesti spacialų kodą (nebebus apgavysčių). Keitėsi tr.priemonių kainos (kaikurioms).  
    Sutvarkytos klaidos
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su baldais (turėtu nebesikartoti, kai susibugindavo keletas baldų). Sutvarkyta klaida su taxistų pinigų davimu.
  9. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Rokas tarp 2015.12.07 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.6)   
    Kalėdinis eventas!
    Dėl kalėdinių eglučių statymo prie namų. Daugiausiai paaukojęs žaidėjas Kalėdiniam fondui laimės unikalų automobilį (markė neatskleidžiama, bet visi jo trokšta).
  10. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Aivaras tarp 2015.12.07 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.5.6)   
    Atnaujinimai
    Sprogus tr.priemonei mechanikai turės galimybę atvykti per 5 minutes ir laužą nuvežti, už tą darbą jie gaus pinigų, bei išvalys gatves.
     

     
    Policininkas matys paspaudus H raidę, kuriam žaidėjui buvo pranešta apie sustojimą, ir kelintas tai kartas. Policininkai nuo šiol galės dėti spyglius su komanda /spygliai, spygliai prasprogdins padangas tr.priemonėms.
     
    Kai policininko sekamas žaidėjas atsijungs, CP iš tos vietos nedings, kad žinotumėte kurioje vietoje jis atsijungė. Jei policininkas nušaus nekaltą žaidėją, į raciją tai bus pranešta kitiems policininkams. Gaujų kontrabandos gabenimo fūros turės 1000% šarvų (jų kiekį galite matyti apačioje spidometro), šarvas mažės kai tr.priemonėje bus apšaudoma, jei šarvų liks 0%, pradės mažėti tr.priemonės būklė, ir taip ji sprogs (sprogus bus prarastas vežamas krovinys).
     
    Policijos patikros lentelėje nuo šiol rodys kokius ginklus žaidėjas turi su savimi, bei kulkų kiekį. Spawnas papuoštas, bei jame pastatyta eglutė.
    Kiekvienas žaidėjas prie savo nuosavo namo, kuriam yra galimybė pasistatyti eglutę, ją galės pasistatyti. Pastatant jūs turėsite parašyti kokią sumą jūs paaukosite į Šv.Kalėdų fondą, kurį visiems žaidėjams išdalinsime per Šv.Kalėdas!
    Medikai norintys atgaivinti žaidėją, turės būti su darbine uniforma. Papildytas eventų prižiūrėtojų pultas. /veiksmai nebegalėsite naudoti kai esate mirties būsenoje. Sutvarkytos klaidos
    Sutvarkytos rašybos klaidos Sutvarkyta klaida, kai galėdavote į iškvietimą atvykti per /pzu. Sutvarkyta klaida, kai už saules baterijas gaudavote blogą kiekį pinigų. Sutvarkyta klaida, kad po kalėjimo nebeturėtume ginklų. (padarius /pzu). Sutvarkyta klaida su namų baldais. Sutvarkyta klaida su banko grobimu kai būni pzu rėžime.
  11. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp GreenSide.lt - Policijos pristatymas   
    Sveiki visi , po truputėli laiko pristatau savo naują video apie policiją.

     

     



  12. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į John_Juske tarp [J'Juske] Degalinė   
    Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už
    Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);
  13. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp GreenSIDE.LT | Christmas   
    Sveiki, video padariau prieš kokia savaitė , bet gavosi nekoks taigi net kelti nenorėjau ;/ bet vis dėl to nusprendžiau įkėlti kaip sakoma yolo, iš pradžių galvojau jog bus normalus , bet gavosi kaip visada same shit ,taigi ačiū žiūrintiems

     

    P.S ačiū Mariui už gfx ir bei visiems kurie filmavosi.

     



  14. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Domas_Onex tarp [Greenside.lt] Mini Quad Stunt Montage.   
    Sveiki, štai aš su savo pirmuoju Quad stunt montage, jis bus trumpas, greitu metu bus ir daugiau.
     
    P.S. Nesmerkit mano editinimo skillu, jie tobulinami ;D
     

  15. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Impressible_Lauriz tarp GreenSide.lt Įvairūs Parašai Žaidėjams!   
    Sveika GreenSide tauta,
    Sukūriau parašus jums,


    Pagrindiniems Administratoriams :


    Prižiūrėtojams :


    T.Prižiūrėtojams :


    Moderatoriams :


    Direktoriams :


    Gaujos Lyderiams :

    Serverio Administratoriams :

    Serverio VIP Nariams :


    Forumo Nariams :


    Gero naudojimo!



     
  16. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Cornego`Roller tarp [Medkirčiams]   
    Na mano idėja būtų tikrai untikali. Taigi mano idėja būtū tokia, kad kas kažkiek valandų, o gal minučių, kur yra medžiai netoli nuo kelio kas kažkiek laiko jie nuvirstu ir taip užkirstų kelią važiuoti tolyn. Apie šį insidentą būtų pranešama medkirčiams į raciją, t.y kurioje vietoje ir kas reikalinga, t.y pjuklas kirvis ir t.t... Veiksmas vyktų taip, 12:00H Netoli kelio esantis medis staiga nuvirsta ir taip užbokuoja kelią, medkirčiai gauna pranešimą į raciją skubiai pasiema pjūklą ar dar kažką ir važiuoja į tą vietą, su komandą /salinti arba pjauti čia ne mano reikalas, pašalina kliūtį (ne iškart t.y per kažkiek laiko) ir gauna kažkiek pinigų. Na ir šitas  apie mano sugalvotą sistemą. Medžiai galėtų virsti tik kai serveryje būtų nors 2 aktyvus medkirčiai. jie gulėtų ant kelio dangos užstodami eismą ir taip trugdydami pravažiuoti, medžiai negalėtų nuvirsti keli vienu metu ar po labai mažaus laiko. Kas iš to? serveryje dar labiau pasimatytu realus gyvenimas, pagyvėtų medkirčių darbas, žaidėjai galėtų labiau vertinti medkirčių darbą.
    Laukiu nuomonių!
  17. Patinka
    Deividas_Garning sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp Rokas is illuminati confirmed.   
    Sveiki vakar žiūrėjau labai daug illuminati confirmed ir labai užsinorėjau padaryti savo apie Rokas bei kitus kelis serverio žaidėjus nieko įžeisti nenorėjau viskas daryti dėl linksmumo taigi nepykit jeigu norėsit kitų daliu tiesiog spauskit like

     



GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.