Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Andrej_Valodė

Neaktyvus

  • 590

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Andrej_Valodė gavo reakcijąMister_Spagetis tarp [0.1.5] Saulės baterijos laikas   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Jog kai saulės baterija pilnai pasikrauna tau praneštu žaidime chat'e.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes kartais užmiršti ir tas laikas veltui praeina.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  2. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Mantulia tarp Ronce_Run užblokavo Mantulia_Nicea   
    gal bug... Fear_Near dar skype buvom su juo ir dar jis prie manęs buvo tai jis gali patvirtinti, kad aš niekada nenaudojau cheat... Net ištikrųjų nežinau iš kur siųstis. Nu krc nežinau kas čia buvo...
  3. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Marko_Escobar tarp Permainos GreenSide komandoje   
    Labas, mano žmonės! Joooo.... mechanikų analizė dar rašoma, nepykit jog apgavau, ji bus dar vėliau. O dabar netradicinis turinys šioje skiltyje. Tai apie mano, kaip direktorių bei gaujų prižiūrėtojo, erą. Daug mąsčiau apie tai ką nuveikiau ir ką dar galiu, ar apsimoka čia dar ardytis, ar palieku pareigas?
     
    Visuomenei atsakymas gal nelabai rūpi, bet esantiems akmeniniame stulpe, atsakymas:
     

     
    Vietoje to nusprendžiau pasiskirti sau naują pagalbininką, kuriam atiteks nemaža dali mano darbo visoje prižiūrėtojo virtuvėje, kurios paprasta nemato visuomenė, bet tai ir yra pagrindinis šių pareigų varikliukas. Tikiuosi dabar jūsų mažose, tuščiose galvelėse sukasi mintis "tai kas čia toks gali būti... Rytis? Matthew? Ai.... Gvidas? Nu jei ne šitas, tai... Rolling_Paul?".
     
    Tai yra asmuo, kurį dar  senai senai atradau vienoje iš mechanikų direktoriaus rinkimų, kurio anketą dar tada įvertinau kaip "viena geriausių skaitytų mano samp egzistavimo istorijoje". Verta paminėti jog tai buvo ir vienas mano mėgstamiausių direktorių ir geriausias iš buvusių mechanikų firmos direktorių, kurio iškeltos kartelės taip niekas ir nemėgino pakelti (nors šioje vietoje dar turėtų būti pagirimas ir jo vieninteliam pavaduotojui Mantui).

    Taip - tai Andrius aka. Nico_Moretti. Dabar šis asmuo padės man atlikti darbus kuriems pats nerandu laiko arba tiesiog tingiu.
    Svajojantiems tapti direktoriumi: perspėju, nenardom!
     

     
    Rinkimais ir toliau apsiimsiu pats, tiesiog Andrius padės atlikti kitos rinkimų mechanikos dalies darbus (nevardinsiu, vistiek jums kosmosas, ir iš dalies - paslaptis).
     
    Taip pat šiam bus patikėta atlikti darbus forume, dažniau atnaujinti kitas temas negu tai darau pats (ypač direktorių ir pavaduotojų sąrašas), nds ar stulpai ir t.t. Dažnai mėgstantiems išsipirkinėti - taip, niekas nesikeis, adresatas išlieka tas pats. Dar be tokių darbų forume - su Andriumi pasiskirstysime ir pavaduotojų bei naujų direktorių apklausas, arba tai darysime kartu.
    Ir daugiau nebeišsiplėsiu, nes neskaitysit, juolab ir taip nesuprantat ką veikia DP be rinkimų ir analizių. Esmė tokia: aš išlieku pagrindiniu direktorių prižiūrėtoju, o Andrius tampa DPP, kuris per ilgesnį laiką , galbūt, užsitarnaus ir šių pareigų perleidimą. Bet to nesitikėkit, Andrius taip pat real turi pakankamai daug veiklos bei dvylikta klasė ir nepastebimai artėjantys brandos egzaminai / stojamieji.
     
    Kartu mes dirbsime ne tik greičiau, bet ir efektyviau. Juk supraskit, tokiose pareigose aš metus ir septynis mėnesius... <šyyypt>.
     
    O dabar laukiame Jūsų linkėjimų, sveikinimų, šampano burbuliukų ir fėjeverkų, ir, žinoma - kaip gi be spaudimo!
    Iš anksto dėkojame!
     

  4. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Arvydas_Katkus tarp Greenside.lt pamoka - Verslai ir jų funkcijos   
    Sveiki, pristatau jums pamokėlę kaip tapti biznioru. Tikiuosi bent kažkam pravers ne*cenzūra*avokit dėl įgarsinimo plyz aciu



  5. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Mister_Crime tarp [0.1.5.7] Gan didelis pasiūlymas fūristams!!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Crime
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau įdėti fūristams specialius užsakymus. Jie atsirastų tik po pusės valandos intensyvaus darbo, t.y panaudojus panašią sistemą kaip ir pasiekimų su darbais be pakvietimų, praėjus 30min darbo fūristui parašytų, kad jis gavo specialių užsakymą ir užlipęs ant random užsakymų pickupo jam būtų pasirinkimas, gauti random krovinį ar paimti spec. užsakymą. Pasirinktinuose užsakymuose spec. užsakymas būtų išskirtas. Aš pats sugalvojau 4 specialius užsakymus su įdomiais keliais, sugalvojęs daugiau juos būtinai prirašysiu.
    Pirmasis specialus užsakymas būtų amunicija, kurią reikėtų pasikrauti sf prieplaukoje, šiuo metu ten yra ispaniškų bananų pickupas, tačiau pridėti dar vieną pickupą tikrai sunku neturėtų būti. http://i.imgur.com/LvmYkXy.jpg  Iškrauti amuniciją reikėtų arba į Blueberry kaimelio amunicijos parduotuvę arba į Las Ventūro dykumoje esančią amunicijos parduotuvę. Tai priklauso nuo savininkų. http://i.imgur.com/QT6n0GA.jpg
    Antrasis specialus užsakymas būtų lėktuvų nuolaužos. Pasikrovimas būtų štai šioje vietoje http://i.imgur.com/fYQO1ks.jpg, o iškrovimas štai šioje vietoje http://i.imgur.com/nPP2g6M.jpg .
    Trečiasis specialus užsakymas būtų žvyras. Žvyro pasikrovimo vieta būtų štai čia http://i.imgur.com/vdoyYDE.jpg, o iškrovimo vieta būtų čia http://i.imgur.com/XO3ulto.jpg .
    Ketvirtasis specialus užsakymas būtų statybinės medžiagos statybinių medžiagų pasikrovimas būtų kiek toliau nei dabartinis statyb. medž pickupas http://i.imgur.com/uslHVGV.jpg, o iškrovimas toks pat kaip ir žvyro t.y http://i.imgur.com/XO3ulto.jpg.
    Penktasis specialus užsakymas būtų grūdai. Grūdų pakrovimas būtų štai čia http://i.imgur.com/RUo8PUI.jpg. Grūdų iškrovimą reiktų šiektiek pakoreguoti iš mapp pusės, nes ten tokie vagonai trukdo, tačiau juos išėmus būtų nuostabus iškrovimas
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas paįvairintų fūristų darbą. Paskutinis atnaujinimas fūristams buvo laaaabai senai, su slaptu kroviniu, o po to atnaujinimai fūros dingo, šis atnaujinimas atgaivintų fūristų darbą ir suteiktų įvairovės. Taipogi turbūt kiekvienas žmogus kuris yra dirbęs fūristuose gali paliudyti, kad pasikrovimai išties yra gan nuobodūs, o vežti krovinius tais pačiais keliais irgi atsibosta, todėl šis pasiūlymas atneštų labai daug į fūristų darbą, ypač jeigu iškrovimai būtų būtent ten kur aš nufotkinau.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Visos reikalingos nuotraukos bus įkeltos antrame klausime.
  6. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Marko_Escobar tarp Papeikimas   
    Direktoriai turi teisę laisvai formuoti savo darbuotojų gretas. Nesvarbu ar telefonu, ar skype, ar žaidime - tas pats asmuo ryšio kitame gale ir jokios čia išimtys.

    Kartais parašyti išmintingai sugebat, gaila, kad poelgis neprimena išminčiaus.
     

  7. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Spalvotas_Cinamonas tarp Prisistatau Spalvotas_Cinamonas :p (Naujos dvi nuotraukos)   
    *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Spalvotas_Cinamonas  
    *Jūsų Vardas realybėje : Erikas  
     
    *Jūsų amžius : 17 Metų  
     
    *Miestas iš kurio esate : Mažeikiai ^^  
     
    *Jūsų kontaktiniai duomenys : PM papaišykit numesiu  
     
    *Jūsų charakterio bruožai : Na tai esu žaidėjams malonus, esu geros sielos žmogus, niekada nepalieku draugų bėdoje. Neišsikeliu savęs prieš kitus, Taip pat esu linksmas, bei draugiškas, moku su kitais susidraugauti.Nesu toks labai nervuotas žmogus, nemoku pykt ant kitų. Kartais pradedu šnekėti nesąmonės.Nepatinka pasikėlę žmonės. Esu gan drąsus. Su draugais mėgstu pajuokauti. Laikausi savo duoto žodžio, neišduodu kitų.Esu sąžiningas bei atsakingas. Na daugiau apie mane gali pasakyt kiti.   
     
    *Jūsų pomėgiai :Eiti į salė, valgyti spalvotą cinamoną. Pasedeti prie kompiuterio. Taip pat mėgstu su draugais išeiti į lauką, praleisti gerai laiką, pajuokauti, vasara labai mėgstu važiuoti su draugais maudytis.   
     
    *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Arm wrestling (ranku lenkimas),taip pat užsiimu powerlifting'u  
     
    *Ar turite merginą/vaikiną? : Turiu merginą  
     
    *Ar turite brolių arba seserų?  : Brolį ir sesę  
     
    *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Turiu šunį, vardu Džeris.  
     
    *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš kito projekto, taip pat atėjęs į serverį po kurio laiko ir pasikviečiau savo draugus prisijungti prie šio projekto, nes mane sudomino, tai nusprendžiau ir draugus pakviesti.   
     
    *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Savo užsibrėžto tikslo.Pabaigti mokyklą ir pradėti dirbti.  
     
    *Ko siekiate mūsų serveryje? : Nieko nesiekiu, tik gerai praleisti laiką.  
     
    *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kai iš mano žaidimo paskyros pavogė turtą.   
     
    *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] :   http://www.part.lt/perziura/df1761bd6aae2bb309c73dd22febfa1e911.jpg   http://www.part.lt/perziura/81c648fcd9649fde4f7108d9073d9ca1245.JPG  
     
     
     
     
  8. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Valis_Kent tarp Valis_Kent užtildė Hugo_Soprano   
    Anketos Šablonas

    (užtildei žaidėją)

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Valis_Kent

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Hugo_Soprano

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : izeidinejimai 

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 

  9. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Erikas_Ciole tarp Kokio konkurso norit? (Peržiūrėkite prizai išties verti dėmesio).   
    Laba diena tauta, tad galvoju pabandyti laimę ir padidinti svetainės susidomėjimą, tad nusprendžiau padaryti šiokį tokį konkursą.

     

    Tad prabalsuokite kokio konkurso jūs norėtumete.

     

    Aišku norint dalyvauti konkurse, reikėtu atlikti kelius dalykus, kaip "Patinka" paspaudimas ir "Share".

     

     

    Be to kviečiu visus apsilankyti www.filmai24.eu

  10. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Putinas tarp Minde_Fine užtildė Domas_Auksius   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Minde_Fine

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Domas_Auksius

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Keiksmažodžiai

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://www.part.lt/perziura/d14cb769f73d440e8bbad6d024032def417.png

  11. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Putinas tarp (1) Minde_Fine užblokavo Linas_Samp   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Linas_Samp

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimą

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=Y4iHBH1bfNk&feature=youtu.be
  12. Patinka
    Andrej_Valodė gavo reakcijąPutinas tarp "GreenSide" gimtadienis, 1-neri metai !   
    Sveikinu visus su gs gimše manau išliksim ilgam brandi bendruomenė
  13. Patinka
    Andrej_Valodė gavo reakcijąMad'Rmx tarp "GreenSide" gimtadienis, 1-neri metai !   
    Sveikinu visus su gs gimše manau išliksim ilgam brandi bendruomenė
  14. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Matt_Rivera tarp Emigruoju Matt_Rivera   
    Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Matt_Rivera

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Užsiregistravau į serverį prieš daugmaž savaitę.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Maždaug nuo 2011 metų.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Reklamų, draugų, žaidėjų.

    ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Neteko rimtai čia dar žaisti, norisi bandyti kažko siekti. Ypač sudomino šis serveris dėl sistemų, mapp darbų, gan nemažo žaidėjų skaičiaus.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas. Sunku nebuvo.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Pelningiausi turbūt neoficialūs darbai. Teko dirbti tik valytoju. 

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Ne, užteko parašyti /gps.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Dabar kai esu naujas čia, taip.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar ne.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, nuomojamo transporto ieškoti labai nereikia, dažnai būna visai čia pat jis.

    ​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nebuvo prireikę pagalbos iš administratorių.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko naudotis šia komanda.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip, kaip sakiau, viską naudojantis serverio duodama informacija, savarankiškai darau, nereikia administratorių pagalbos kolkas. 

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano manymu, keisti neverta nieko, kadangi viskas ir taip pakankamai suprantama ir aišku.

  15. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Matt_Rivera tarp [ENB] enb silpnesniems pc   
    - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Zapaco.

    - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: ENB.

    - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www47.zippyshare.com/v/b0ama50z/file.html

    - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:







     

    Kaip įsikelti?

    Tesiog, visus atsisiųstus failus keliame į pagrindinę GTA SA direktoriją.

  16. Patinka
  17. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Diedie_Goblinas tarp GreenSide.lt # Dainavimo konkursas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Diedie_Goblinas

    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip sutinku

    3. Jūsų išsirinkta daina: 
  18. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Mantas tarp GreenSide.lt # Dainavimo konkursas   
    ANKETOS ŠABLONAS:

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė:Jessy

    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip

    3. Jūsų išsirinkta daina:

     

    Registruoju už kita žmogu.

  19. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Mc_Di tarp #Jessy Кравц - Обнуляй ( Cover )   
    Na po konkurso daugumą klausė ar turiu aš dar kokiu nors dainų (įrašytų) ir domėjosi ar turiu aš visai gitarą? Taigi, taip turiu vieną video, šiuo metu gitarą užsienį, kaip gausiu vėl grįšiu prie gitaros ir dainų, o dabar, įvertinkit ir žinomą kritikuokit drąsiai jeigu turite ką patarti arba pabrėžti, ačiū už dėmesį.
     

     
    #Jessy
     

  20. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Gvidas_Ham tarp Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond   
    Dwayne, atsimeni ką sakiau kada dirbau pas tave? Reikėjo paklausyt, būtum išvengęs to. Gal čia tau trojos arklį pasiuntė kas.
  21. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Matas_Best tarp Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond   
    Šiaip Direktorius gali pakelt ranga kaip paskatinima arba už gerą darbą. Bet šiaip negalvojau, jog tu toks ožy*, galvojau normalus, bet pasirodo *cenzūra**s kai reikalas.
    P.s Gali leavint jau, arba kurtis nicka Ožy*_Fantomas
    P.ss Dwaynas leidžia man komentuoti.
  22. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Dwayne Bond tarp Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond   
    ''Neatidžiai tikrina taškų sistemą . Ir taip parodo ka jam reiškia Direktoriaus postas. ''

    Tu pridaryk savo kakarynę gerai? Tu net ne nutuoki ką man reiškia šis postas. Tačiau tokie kaip tu viską gadina. Aš tavimi ir tavo draugu patikėjau,o jus man atsukot tokią nugarą. Iš tiesų kaip iš darbuotojų,kuriems nieko blogo nepadariau,nesitikėjau. Tiesiog gaila tokių žmonių,kurie galvojau,kad parašę man papeikimą,mane nuvertę,gaus šitame projekte kažkokį apdovanojimą. Aš stengiausi nuo pat vasaros iki to momento,kada gavau direktorių,visada stengiausi visuose darbuose tai pasiekti. Todėl prašau nesakyti kokioje vietoje man yra Direktoriaus postas,tokie kaip tu nepaukotų net cento del savo darbuotojų algos,aš paaukojau savo namą,verslą,savo visą laiką įdėjau į firmą. Likau basas,stengiausi su visais gražiai bendrauti. Taškų sistemą pasiūlė patys darbuotojai,taip gal ir nesužiūriu,tačiau veliau taip elgtis.. Atėjai mandras į TS kanalą,pradėjai kažkokias nesąmones man sakyt. Arba šalini Domą,aš visiek geresnis bučiau. Tu geresnis? Tu su tokiais papeikimais ir tokiais poelgiais niekada negausi tokio posto. Parodei koks tu esi žmogus iš vidaus. Ačiū už papeikimą ''darbuotojau''.

    Tipo stumi - 


    Buvai pakeitęs temą ir vėl grąžinai(ayayay) - http://imgur.com/a/5ZMEA
  23. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Fantom_Live tarp Peikiu DPD direktorių Dwayne_Bond   
    DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantom_Live
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Bond
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: DPD kurjeriams
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nusižengė DIREKTORIAUS KODEKSUI ;D . Free kėlė rangus savo žioplumu, neatidžiai tikrina taškų sistemą . Matosi kad jis nevertas buti Direktoriumi.
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 2.12.1 Direktoriams draudžiama kelti rangus darbuotojams jeigu forume nėra įrodymų jog sąžiningai kėlėsi. Išimtis tik pavaduotojams. Firmų prižiūrėtojams, pagalbininkams kelti rangus draudžiama. Serverio prižiūrėtojams, forumo moderatoriams išimtys taip pat netaikomos.
    Neatidžiai tikrina taškų sistemą . Ir taip parodo ka jam reiškia Direktoriaus postas.


    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
    Free rangai man :
    Free pakeltas rangas iš 3 į 4 - http://www.part.lt/perziura/e3ddf53bc0b9c690276116fd0ebcb9a0650.png
    Free pakeltas rangas iš 4-5 ta pačia dieną (argi tiek taškų surinki imanoma? ) -  http://www.part.lt/perziura/2ec1ee24f9f5e8ae5972ffdde40317b9171.png
    VIDEO kuriame matosi kad jokiu taškų aš ir Vygantas neturėjome gauti -  https://www.youtube.com/watch?v=COYu6S0f5Ug

    Free rangas Vygantui - http://imgur.com/a/fizzE

    Idomu kam jis dar kėlė free rangus colonthree emoticon grin emoticon
    p.s Šiam drk rašau ppk nes man jis nepatinka iš senesniu laikų,todėl paka dwaynai kiss emoticon
     
    srr uz ta spalva nebegaliu panaikinti ;D
  24. Patinka
    Andrej_Valodė sureagavo į Tomas_Wilson tarp Greenside.lt |Mechanikų darbo pristatymas| gameHQ Show   
    Sveiki, taigi pristatau jums Mechanikų darbo pristatyma. Šis pristatymas nėra su scenarijumi, tiesiog parodyta mūsų veikla ir privilegijos ir šeima serveryje. Pastangų kaip pasakyt puse velnio, nebuvo dirbama daug dienų. Taigi įvertinkite darbą, jeigu patiko. + rep.

     

    PS. - JEIGU NĖRA DAR HD palaukite.

     

    JUNGIAM HD.

     



  25. Patinka
    Andrej_Valodė gavo reakcijąNacė ★ tarp pasiulymas dėl medikų merginų skino   
    Nera skin daug tu merginu ir siaip neperdaugiausiai ir losia ju.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.