Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Jimmy-Cold

Neaktyvus

  • 439

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Kafka tarp Giveaway Pereniel   
    1.Vardas_Pavardė žaidime?: Jimmy_Johnson

                                                                              2.Kodėl norite laimėti?: Nes su Sultan gaila vežiot Ku*vas.

                                                                                                                   3.Ką veiksite su automobiliu?: Vežiosiu Serverio kek*es.

                                                                      4.Įvertinkite mano Paint lvl (1-10): 7.

                                                                                                                           5.Jūsų numeriukas (1-50): 12.

  2. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Kafka tarp Prisistatau Falanji_Friux   
    Sveikas malonu susipažint sekmės projekte tau. Kokia dieną ir į salę nueik .
  3. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Kafka tarp Naujas gabaliukas   
    Na pvz aš ttai čia nieko gero neižvelgiu neblogai padirbėta mldc.
  4. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Kafka tarp TROLLED! | [SAMP] Greenside #1   
    Na žinok Clemes mindes videkai geri o tavo nepyk bet kažkokios nesamonės trūgdai žaidėjams dirbt ant mano takso užšoktum gautum kulku serija i ramus būtum man tai tas video vpš.. Imk pavizdi iš Clemes ir pradėk flmuot normalius video na o jeigu nori tu baisei ten paprikolint prikolink normalei o ne trugdyk žaist kitiems žaidėjams...
  5. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Kafka tarp GiveAway Car!   
    Sveiki nusprendžiau padaryti giveaway iš savannos ir sabrės. Kodėl darau giveaway? todėl kad garažas pilnas visokių car tai atiduodu jums gal naujokams pravers sekmės visiems. Jums reikia užpilditi šia anketą.

     

    Anketa:

     

    Kokį žaidėją paveši su nauja mašina:

    parašyti: NORIU.

     

    car ss: http://www.part.lt/img/7da8bac7c8fd04b59100543106b645f4616.png

    http://www.part.lt/img/b95587690e718b2299ea1c0c815ed92f570.png

     

    Laimėtojas bus renkamas ketvirtadienį.

    Kam nesunku paspauskit Like (NEBŪTINA)

  6. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į M'Rashford tarp Emigruoju Marcus_Rashford   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marcus_Rashford

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016-11-21

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Tiesiog ieškojau internete, maždaug role-play stiliaus serverio, taip ir sugalvojau ateit į Greenside.

    ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo, žaidžia mažai žmonių, nėra tikslo daugiau ką nors ten siekti.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Ne viskas labai lengvai ir sklandžiai praėjo.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Neteko dar.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, nebuvo sunku.

    ​Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar neteko panaudoti.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko panaudoti.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Pakankamai aiškus, na neaiškumu dar nepasitaikė.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Asmeniškai manau jog viskas yra gerai serveryje.

  7. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Mrs Nobody tarp AVATAR - MANUELIZ   
    Šablonas skirtas pasidalinti savo grafikos darbais vieną kartą:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Manuelis_Noriega

    2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): avatarai

    3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą):

    4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): 20min, 5mėn.

        

     

        

     

        

     

        

     

       
  8. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Aivaras tarp 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)   
    2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
     
    Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes kaip ir buvo minėta kroviniai bus paskiriami atsitiktiniu būdu.  
    Baldų parduotuvėje nuo šiol padarytas visiškai kitoks baldų pirkimas, atėjus ant pickupo ir užlipus ekrane matysite kategerijas, pasirinktą baldų kiekį, kainą, pavadinimą ir kitus baldams reikalingus dalykus, viską išsirinkus galėsite juos tiesiog užsisakyti. Baldų kiekis praplėstas, todėl pasirinkimas bus daug didesnis nei buvo iki šiol.
     
    Užsakytus baldus turės atvežti DPD darbuotojai, kai žaidėjas užsisakys baldus DPD darbuotojams bus pranešta ir su /pdk komanda jie turės priimti užsakymą, jei DPD darbuotojai per 30 minučių baldų neatveš serveris juos pridės automatiškai. Serveryje pradės bus tamsu nuo 22:00 iki 7:00 Nauja mechanikų bazė
     

     

     
    Nuo šiol pirmiau išmes vairavimo mokyklos teisių laikymo, mašinos pirkimo, mašinos nuomos dialogus nei AFK dialogą, tokių atvėju negalėsite važinėti su tom mašinom. Pakeltas saugios zonos textdrawas kuris maišydavo mašinos spidometrui. Gaisrininkai pumpuotis vandenį / leisti jį galės tik sėdėdami vairuotojo pusėje. Iš Angel Pine išimti perkami namai, namų savininkams pinigai gražinti. Išvalytas visiškai AngelPine kaimelis ir susįje veiksmai su juo, nes jo pridėti nebeplanuojame. Visų paprastų namų kainos pakeltos 3 kartus nuo buvusios kainos, butų kainos 2 kartus, o salų kainos iki 5.000.000€ Su atnaujinta namų sistema pasipildė ir nauji gyvenamieji būstai, net 49 treileriai, bei 57 vilos. Mirus ir turint rankose pinjatos ginklus juos iškarto prarasite. Kai mirsite prie pinjatos ir būsite vėl prikeltas nebegausite ginklų. Jei būsite sekamas policijos negalėsite naudoti /pzu komandos. Skelbimus skelbti kontoroje nuo šiol galėsite tik turint bent 1000 patirties taškų. Kai pagalbininkas žmogų užblokuos su sau skirta komanda, žmogus gaus IP užblokavimą. Įdėta nauja taxi bazė
     
     

    Atnaujinta pati namų sistema, pačiuose namuose daug kas nesikeitė. Atsirado 2 nauji namų tipai t.y treileriai (nameliai ant ratų), bei vilos kurios bus pakankamai brangios ir ne kiekvienam įkandamos, beveik visas winewoodas bus užpildytas jomis. Atvykus į namą paprastai nebegalėsite naudotis seifu/muzikos centru/pavalgyti, kad visa tai padarytumėte jums reikės turėti nusipirkus seifą / šaldytuvą / muzikos grotuvą iš baldų parduotuvės. Taip pat pakilo saulės baterijos kaina, ir nuo šiol jų valdymas bus per namuose esančią komandą /namai. Taip pat atsirado dar viena naujovė, namuose galėsite nusistatyti kur tik norite, kad atsirastų iš lauko į garažą įvaroma tr.priemonė. Didžioji namų sistemos atnaujinimų dalis buvo baldai, apie kurios ir bus dabar rašoma. Baldus kaip ir buvo minėta galėsite gauti iš baldų parduotuvės, o iš parduotuvės jie pas jus atsiras ne ankščiau 30 minučių, arba anksčiau jeigu jums juos atveš kurjeriai. Visas baldų valdymas bus daug lengvesnis, bei su daugiau funkcijų. Baldus nuo šiol galėsite kaip tik norite texturinti (keisti išvaizdą), keisti jų pavadinimus, įjungti įvairiausius indexus kas palengvins jums darbą. Jei būsite protingi, vilose galėsite pasidaryti net po 2 aukštus, nes namų interjerai bus visiškai tušti, ir sienas galėsite susidelioti kaip tik jums geidžia širdis, todėl namo vidaus išvaizda priklausys tik nuo jūsų pačių. Kad visas darbas jums būtu dar lengvesnis, baldus galėsite laikyti sandelyje, todėl baldai jums nesimaišys statant savo svajonių namus!
     

     

     

     

    Verslo produkcijos kaina parduodant į serverį priklausys nuo to kiek žmonių tuo metu bus serveryje                     Nuo 0 iki 100 - 5€                     Nuo 100 iki 150 - 10€                     Nuo 150 iki X - 15€ Autokarų patalpoje gamykloje įdėtas išėjimas pasibuginus.  
    http://greenside.lt/index.php?/topic/25923-klaida-klada-su-%C5%A1iukl%C4%97mis/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25857-smulki-klaidel%C4%97-bausm%C4%97se/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25277-klaida-su-ma%C5%A1in%C5%B3-salono-ma%C5%A1inom/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25862-klaida-su-tekstu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25992-gramatin%C4%97s-klaidos-ir-kita/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26007-klaida-su-gaisrin%C4%97s-vandenio-sistema/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26260-gramatine-klaida-pinjata/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26265-gramatin%C4%97-serverio-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26319-gramatin%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26390-gramatine-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28701-serverio-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30141-serverio-klaida-picos-kaina/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29632-gaisro-neprieeinamumas-prie-bene%C4%8Dio-hatos/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29490-klaida-su-f%C5%ABrist%C5%B3-darbu/(patestinti) http://greenside.lt/index.php?/topic/28914-smulki-klaidel%C4%97-su-laiku-gspd-darbe/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29692-smulkut%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30201-ma%C5%BEa-gramatikos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28556-bugas-laikant-teises/ Čyteriams susprogdinus tr.priemonę su čytais, tr.priemonės laužas nebeatsiras. http://greenside.lt/index.php?/topic/27178-klaida-su-grobimas-komanda/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26772-smulki-klaidel%C4%97/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote prisijungti nesuvedę slapto klausimo atsakymo. Jeigu važiuosite greitai ir užspausite ESC, kad patektumėte į AFK rėžimą, jums rida nebekils. http://greenside.lt/index.php?/topic/31600-serverio-klaida-su-pinjata/  
     
    Pirmą dieną siūlau pirkti tik po kelis baldus ir suprasti kas kaip veikia, jei bus kokių klaidų dėl kurių tektu pašalinti Jūsų baldus, už juos po sutvarkymo pinigai nebus kompensuoti!
  9. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Mantvis Daedo tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo
    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~
    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas.
    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO
     
    P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet.
     
    Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi ! 
  10. Patinka
    Jimmy-Cold gavo reakcijąDave_Destiny tarp [0.1.5.5] Pasiūlymas medikams   
    • I • 
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedokas_Twin
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti medikams taip, kad kai jie kažką parduotų kokiam nors žaidėjui, tai rašytų racijoje, pvz ; [RACIJA] Bendradarbis Nedokas_Twin pardavė med. pažymą žaidėjui Vardenis_Pavardenis.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Medikų valdžios nariai aiškiau matytų, kaip dirba jų darbuotojai.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  

                                                                                    • II •
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nedokas_Twin
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti medikams, kad kai jie norėtų parduoti vaistinėlę kitam žaidėjui, išmestų lentelę kiek jų parduoti.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikėtų kas kartą rašinėti /medikas, rašyti V_P.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  
  11. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [GIVEAWAY] Sabre!   
    • Šiandien nusprendžiau atiduoti savo gražųjį “Sabre„ automobilį, buvo prižiūrėtojas saugomas.

     

      • Pravažiuota 140km ridos.

    • Spalva mėlyna (reta).

     

      • Norint dalyvauti reikės užpildyti šią anketą:

    • Jūsų Vardas_Pavarde?

    • Ką veiksite su prizu?

    • Kodėl norite laimėti?

    • Ar tikites laimėti?

    • Like dėti nebūtina, bet žinot kaip būna..

     

    • Laimėtoją rinksiu pagal random.org, tarkim jus parašėte pirmas anketą, tai jūsų numeriukas ir bus pirmas.

    • Laimėtoją rinksiu 2016.07.03 (21:00h).

     

    • „Sabre“ nuotraukos, informacija:



     



     



     

  12. Patinka
    Jimmy-Cold gavo reakcijąKafka tarp Nedokas_Twin užtildė Gaming_Sharkas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Nedokas_Twin

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Gaming_Sharkas

    3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v komandos naudojimas ne pagal paskirtį.

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/SvUEs

    5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina): http://imgur.com/a/SvUEs

  13. Patinka
    Jimmy-Cold gavo reakcijąKafka tarp Perku 50m2 ,100m2 Verslą.   
    turiu 50m2 maisto 1lygis 
  14. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V.1] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    Hi, šiandien neturėdamas ką veikti sukūriau avatarų, atsiprašau jog šį kartą daugiausia su chuliganais ar k.t , savo norus galite siūlyti komentaruose.

     

    Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų!

     



     



     

    Pažadu kiti avatarai bus įvairesni!
  15. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V.2] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl.

     

    Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų!

     



     



     

    Pažadu kiti avatarai bus įvairesni!

     

     

  16. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V.3] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl.

     

    Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų!

     



     



     

    Pažadu kiti avatarai bus įvairesni!

     

     

  17. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V.4] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl.

     

    Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų!

     



     



     

    Pažadu kiti avatarai bus įvairesni!

     

     

     

  18. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V.5] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl.

     

    Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų!

     



     



     

    Pažadu kiti avatarai bus įvairesni!

     

  19. Patinka
    Jimmy-Cold gavo reakcijąTomas_Quatros tarp Perku 50m2 ,100m2 Verslą.   
    turiu 50m2 maisto 1lygis 
  20. Patinka
    Jimmy-Cold gavo reakcijąKafka tarp Perku versla 50m2   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nedokas_Twin
    2. Perkamų patalpų dydis: 50m2
    3. Kiti pageidaujami aspektai - verslo šaka, lygis: nera skirtumo
    4. Siūloma kaina: iki 700k
    5. Papildomi komentarai( jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti ):
  21. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Mantas Shelby tarp Desert Eagle with laser sight   
    1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :Mantas_Shelby

    2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] :WEAPON

    3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas :PARSISIUNTIMO NUORODOJE

    4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda :http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/weapons/45900-desert-eagle-with-laser-sight.html

                                                             http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/weapons/45897-m4a1-with-laser-sight.html

  22. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Rokas tarp Apie pasiekimus,   
    Apie pasiekimus,
    2016, birželio 17d.
    Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę  tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.
  23. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp GreenSide.lt • Gameplay (Bomžas linksminasi).   
    Sveiki nežinojau ką kurti taigi nusprendžiau padaryti gameplay tipo filmuką nežinau kaip gavosi pirmas tokio tipo filmukas jokiu effecku nėra ir pnš sekantis bus geresnis su effectais soundais ir panašiai tikiuosi, bet kažkiek buvo įdomužiūrėti ir tikiuosi neatsibodo mano žiaurus balsas gero žiūrėjimo  p.s ačiū Rage už pagalba.

     



     

     

  24. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Eligijus_Rose tarp Profilio priderinimas [PAPRASTAS]   
    Sveiki, norėčiau pasidalinti profilio priderinimu . 

     

    Papratas darbas, gal truputį raidės per didelės, tačiau šį dalyką darau pirmą kartą, kitą kartą bus kokybiškesnis. Kitą kartą stengsiuosi padaryti daugiau parašų darbams , paprastų paratų , priderinimų . 

     

    Vertinam.

     


  25. Patinka
    Jimmy-Cold sureagavo į Eligijus_Rose tarp PARAŠAI DARBAMS [PAPILDYTA] #2 ( ROSE ) .   
    Labas dar kartą visiems. Nupaišiau šiokius tokius parašus. Kodėl kaikurių darbų nėra parašų? Todėl, kad neradau nuotraukų bazių, juokingais skamba, tad jei jūs turite, atsiūskite, aš padarysiu. 

     

    Naudojam į sveikatą! Vertinam ir kritikuojam!

     

    SU PAKVIETIMU

     



     



     



     



     



     



     

    BE PAKVIETIMO

     



     



     



     



GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.