Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dark_Buffon

Neaktyvus

  • 135

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Dark_Buffon pranešimai

  1. Sveikinu Forever patekus į direktoriaus postą. Turbūt nenuvilsi mūsų.
  2. Vo čia tai atnaujinimas... Įdomiai čia padariai.
  3. Forumo dizainu esu nelabai patenkintas, nes šito forumo dabar nesuprantu. Nerašo nei forumo privilegijos kaip seniau rašė, neina ant tekstų šrifto užsidėti,
  4. Labai gražūs darbelis, būtų įdomiai pačiom apžiurėti.
  5. Į youtube įsirašai ir randi iškarto, nereikia jokių temu kurti ir laukti.
  6. Tikrai įsirašysiu, nes labai gražiai atrodo. Įkelk sniego modą
  7. Jeigu pas tave toks SA-MP tai aš tau pavydžiu. Nes pats be modu lošiu ir kaimeliuose 30 fps. Labai gražios photo.
  8. Neblogi tokie, bet vistiek neradau sau tinkančio.
  9. Aš išviso čia nepričiom, nes man kaip sakant iš oro davė NRG. Aš buvau DPD kanale ir sako John darkai nori nrg sakau duok galvojau duos savo nrg o paskui žiuriu davė Luko nrg. Aš ją perkeliau į saloną ir tada Escobarui atidaviau nrg.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dark_Buffon 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Nuotraukoje matosi. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://talpix.lt/u/vKNfwfx 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 450k (galima darėtis!) 5. Papildoma informacija:
  11. Tikrai reikėtų geresnės anti-cheat sistemos, nes naktimis nėra Administratorių o cheateriai trugdo žaisti ir pridaro daug žaidėjams žalos. Užtektų ir tos kai prisijungi jeigu turi sobeitą iškikintu iš serverio.
  12. Bent jau prieš rašydamas anketa pasižiurėk taisykles. Gi limitas yra 25k ir nepraženk tų limitų ir viskas bus normaliai.
  13. Sveikas Lukai, kada persimest? Aš lankau MMA 3 metus.
  14. Ačiū , kad daliniesi savo muzika! Pasiklausysiu.
  15. Gi kas be išlaikys serverį jeigu išims tokes svarbias komandas gi niekas nebepirks vip,admin. Prieš tikrai nesamoningas pasiulymas.
  16. Būtum įkėlęs Golfa penktą TDI būčiau paspaudęs +rep, o dabar tai metalo gabalas. Čia mano nuomonė
  17. Nu čia jau daugiau apkrautų serverį, negu kažkam būtų naudinga, nes dabar yra išmanieji telefonai ir visi į juos užsirašo visokius svarbius dalykus ir yra žymiai patogiau, nes tu visą laiką telefoną turi prie savęs.
  18. Mano manymu tikrai nereikia, nes kai tu sakai tipo realybiškiau bus, bet iš tikrūjų realybėje niekas aikštelėse nepalieka mašinų pardavinėti. Mano manymų geriausiai būtų paviždžiui padaryti per mėnesį kartą turgų susitarti kokę valandą daryti ją ir visi žaidėjai norėdami kažką nusipirkti ar parduoti galėtu nuvaryti į turgų ir ten parduoti. Tikrai būtų realybiškiau negu palikti kažkokioje aikštelėje.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.