Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Titas_Sthanman

Neaktyvus

  • 210

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Titas_Sthanman

  • Gimtadienis Sausis 23

Paskutiniai profilio lankytojai

4.792 profilio peržiūros
  1. Gal kas žaidžia GTA V fivem ir norėtu RP ? https://discord.gg/M7KtNb

  2. Sveikas, gal galėtum atsiūsti į A.Ž nuotrauką geltonų akinių.
  3. Serverio pasiūlymų skilties anketa: – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Titas_Sthanman – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtu iššimti kauliuką iš serverio. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serverio naujokai begioja pvz su 300k serverio valiutos, manau tai nesamonė. Jie tikrai nespėtu per tiek laiko užsidirbti tiek pinigų. Koks išviso įdomumas žaiti serveryje, sėdi visa diena prie SK ir lošia kaulą, o kai daug pralaimi tiesiog leaviną serverį. + prasideda turto pirkimas už tikrus pinigus.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Sthanman2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą (pavadinimas, ID, Retumas): Tinka visos3. Pateikite perkamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): Neturiu.4. Kaina, kiek ketinate sumokėti už aksesuarą: Derinama, pagal retumą. 5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Siūlydami rašykite komentaruose. Nurodydami nuotraukas ir kainą.
  5. Yra gal nusimanančiu apie kainas transportų ? Kiek tokia verta ? 

     

  6. Serverio pasiūlymų skilties anketa: – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Titas_Sthanman – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Pvz jai dirbi mechaniku ir gauni iškvietimą kuris būna ne ant kelio, pvz miestelių rybose, bet ant pievos. Ir kai važiuoji į iškvietimą ir jis buna ant pievos tai skaitosi kaip non-rp ir PD baudžia už tai, tai, kad nereikėtu naudoti peškomobilių, mano pasiūlymas būtu toks, kad jai sulaiko PD ir kai tikrina, būtu teisėsaugininkams parašyta, jog [Mechanikas] važiuoja į iškvietimą. 2. Jai Mechanikas atveža laužą, mano pasiūlymas būtu, jog jis galėtu taisytį v
  7. 100K per mažai, norėčiau gauti bent 160k. + Papildyta bagažinė
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Titas_Sthanman• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Amen_Juzi• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas, susprogdino užrakinta mašiną.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Sthanman2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas nuotraukose. Rida: 3573. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): Bagažinė tuščia 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlom
  10. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Titas_SthanmanKiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 1.5h,Jūsų kontaktiniai duomenys?: Discord: SpraGas#3696Komentaras apie darbą?: Pirmas ir gan paprastas darbas - Policijos Departamentas. Darbas buvo labiau susipažinti su programa ir pramokti pagrindų.Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Titas_Sthanman 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): SA:MP 3. Problema (apibūdinkite problemą): Perėjas Helovyno eventa turėjau gauti 600 kreditų, bet ju negavau. Turėjau 120 kreditu tiek ir liko. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  12. Anketa: 1.Vardas_Pavardė serveryje: Titas_Sthanman 2.Mėgstamiausias darbas serveryje: Fūristai, surenos ir visai dar nieko PD rūtina 3.Kam jums reikalingi šie pinigai: Namui
  13. The best su Olandu ir Marko :DDD Mldc, pirma buvo škt geresnė, bet ir šita gera. +R3P

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.