Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rudy_Fernandez

Neaktyvus

  • 199

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.239 profilio peržiūros
  1. Laimėtojas išrinktas, juo tampa.................................................................................. Grigori_Nachmovsky, susisiek su manim žaidime. http://prntscr.com/c2fmb9 http://prntscr.com/c2fo80 Nugalėtojui jau prizas įteiktas.
  2. Sveiki, nusprendžiau padaryti savo 2-ą giveway ir šįkart iš kitos transporto priemonės tai Tahoma. Tahoma išvaizda: Transporto priemonės informacija: Norint bandyti laimėti šį prizą, turėsite parašyti savo Vardą_Parvardę žaidime, spausti PATINKA mygtuko nebūtina, o nugalėtojas bus renkamas šiandien 22valandą.
  3. Sveiki visi, atsiprašau, kad nugalėtojo nepaskelbiau tada kada sakiau, dėl asmeninių priežaščių to padaryti negalėjau, taigi dabar paskelbsiu nugalėtoją. http://prntscr.com/c2a517Taigi sveikinu, nugalėtoju tampa Chuligan_Ltu, kai tik prisijungsiu į serverį tau Clover bus perduotas.
  4. Sveikinu, tikiuosi pinigų neištaškysi nereikalingiems dalykams
  5. Sveiki, nusprendžiau padaryti pirmą savo giveway iš nereikalingos tranporto priemonės tai Clover. Transporto Priemonės išvaizda: Transporto priemonės informacija: Taigi komentaruose turite parašyti savo Vardas_Pavardė žaidime ir pasirinkti skaičių nuo 1 iki 100. PATINKA mygtuko spausti nebūtina, bet jei jus paspausit jūsų šansai nepadidės, bei nesumažės. Laimėtoją rinksiu rytoj vakare tarp 20-22h. Nugalėtoja rinksiu per Random.org, visiems linkiu sekmės.
  6. 1.Jūsų V_P:Rudy_Fernandez 2.Kodėl norite laimėti šį automobilį:Nes noriu 3.Ar tikites laimėti:taip, ne , nežinau.
  7. „Aš Rudy_Fernandez, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“.
  8. Nebedalyvausiu aš tavo eventuose, nes visada pas tave tas švilpa laimi, draugeliai esat... Nesveikinu.
  9. čj susikurei čia ta kitą nick, nes nenorėjai šitos mašinos atiduot, o šį eventą darei tik dėl R3p. Bereikšmiai pranešimai.
  10. 1.Jūsų tikslus V_P:Rudy_Fernandez 2.Jūsų skaičiukas nuo 0 iki 100:30 3.Kodėl norite šios mašinos ir ką veiksite su ja serveryje:Susprogdinsiu
  11. 1.Parašyti savo tikslu V_P žaidime;Rudy_Fernandez 2.Kodėl norite ją laimėti; neturiu normalios mašinos su kuria galėčiau vežti lavonus. 3.Ką darysite su ją laimėjus;Švilpa mirė, ir neturime tinkamos tr.priemonės, tad su šia tr vežtume jį palaidoti. 4.Ar tikites laimėti šį automobilį;reikia tikėtis, nes labai reikia.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.