Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Milky Sheik

Neaktyvus

  • 112

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.952 profilio peržiūros
  1. Prasmes nulis. Repo muzika gerai kala, galvoju kad filmukas apie surenas bus, bet nustebau. Toks jausmas kad daugiau nieko serve ir neveikiat be gauju saudymo, beto nametaga issijunk nes ppk jau rasau. dzeukis kad su miku nesusitinki, ba zopa isdraskys
  2. Aina sau kaip negerai, megstamiausias mano uzsiemimas siam projekte rasyt beprasmius ppk. Miko era baigta, kaput.
  3. ha ha :DD cia prikolas stobalei, real niga in my hood. sumetam dwj koki smota. as uz beata pabusiu. ciki piau.
  4. tikras niga ir gangsta, respekta uzsitarnavai mana rajone.
  5. uz barca ir atletiko. turiu sirdi viduj nudazyta barcos spalvom.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mikas Cisum • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rokas • Už ką buvote užblokuotas ?: Le Apgaudinejimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : YRA • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : YRA NORIU PAPRASYTI NUOSIRDZIAI KAD NUMESTU FOTOGRAFIJA JACK ANONYMOUS KAIP JIS MAN DUODA 500k LIGONINEJA. KITU ATVEJU PRASAU SUTEIKTI UNBANA ROKAI. O TU JACKAI LAUK MANES PO 24h AS ATEINU MAZULI. :****** DAUGIAU MANO EROTINIU FOTO: nuogas su trikampiukais , cia be
  7. kietas riesutelis visos dalys, paguodos kvantas, patruliai, istrukes dzango, tranformeriai visos dalys. jei dar reiks pasuk. dar prisiminiau viena gera filma: ramus tarp vilku, tikras mindfuckas.
  8. sw gera ideja bet info apie auto irgi gerai yra tad visi jau zinom kad dauztumas auto kainos neitakoja, o jei kas taip mano tai nusaut reik.
  9. galvojau ait i pd, nu bet kai frankis pasieme drk tai net apsividuriavau. o kai tarp darbuotoju bus ipatingos personos tai nesusivaldysiu ir eisiu i gauja kad is frankio ir ipatinguju pazviegt ha ha ha nejuokinga.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Savas_Niga 2. Koks šios dainos pavadinimas?: gralis ciune - ryzyka 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: rasta 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): gerai motyvavo pries daug metu 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
  11. netenkina, trugdo bamperiai ir nera spoilerio
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mikas 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Elegy atrodyt turi vo teip: http://www.part.lt/img/1adcc59da5fe05ce1175de6b5fa25bf0364.png 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Moku daug, jei pazystamas aisku derinam. 4. Papildoma informacija: ner.
  13. sw, kai kaune busi pasuk, prileksiu, alaus pastatysiu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.