Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tony_Greco prašo paramos

James_Vercceti

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Greco
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Nuo 2022-05-28
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Samp projektuose žaidžiu jau labai senai gal nuo 2014-2013 metų. 
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Internetu. 
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Senajame projekte nebevyko jokie atnaujinimai, nebebuvo įdomumo, todėl ir palikau. Žaidėjų kiekis taip pat nebetenkino. 
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, suprasti sunku nebuvo, viskas išdėstyta aiškiai bei kruopščiai.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kol kas dirbau tik valytojų darbą, bet net jis padarė didelį įspūdi savo sistemomis.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: /gps komanda padėjo. Todėl ne, nebuvo.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Vietos gan įsimintinos tai per dažnai nenaudoju, bet tikrai praverčia.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Kol kas ne. 
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Manau kai kuriuose miesteliuose trūksta, bent po +1 dviračių nuomos punktą. 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip naudojau, atsakymai tikrai buvo konkretūs iš administracijos pusės, apie premium pusę to nepasakyčiau.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, kol kas kviečiau tik taksistus bei mechanikus, bet abi firmos sureagavo greitai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas buvo ganėtinai a*cenzūra*u, nėra didelio "kosmoso" viskas suprantam ir konkretu.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Šiuo metu atsakymo į tai neturiu, dar mažai praleidau laiko serveryje, bet iki šiol kiek žaidžiau su didelėmis kliūtimis nesusidūriau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.