Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[0.1.5] Įždas darbams. Skubiai reikalingas.

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iždas darbui. Kam jis skirtas? Tam, kad galėtų kiekvienas darbuotojas į Iždą kažką įnešti, bei kažką išimti. Veiktų panašiai kaip bagažinės varikliu, tik būtų kur nors interjere, koks seifas, ar kažkas tokio, gali būti ir saugykla. Kurioje būtų laikomi  įvairūs ginklai, pvz: sg, ak, dgl, "vip uzi" (nežinau to automato pavadinimo), knife, bytos, šarvai, pinigai, bei narkotikai.

Asmeniškai fūristams to reikia, kodėl?
Aš pats stengiuosi visus fūristus aprūpinti ginklais iš savo kišenės, tik man prastas susisiekimas, o tie ginklai skirti saviginai nuo gaujų , per slapto krovinio gabenimą, esu sumąstęs įvairiu taktikų, kaip atgabenti krovinį, tačiau jų neviešinsiu, bet galiu patikinti, jog ginklai reikalingi, kaip ir iždas.

Kaip papildyti iždą?

Iždą papildo kiekvieną dieną vežamas slaptas krovinys į banką. Bei patys direktoriai ar darbuotojai kurie turi privilegijas naudotis iždu.

Po atvežimo į banką, paketai perteikiami automatiškai, arba kas nors juos išvežioja, taip galimas variantas jog patys direktoriai pasiima iš banko savo dalį, su spec mašina, arba tiesiog bet kokia. Kitas dalykas, kuris prisidėtų gaujoms, jog gaujiniai galėtų apiplėšti direktorius su turimu paketu, kažkaip jų nenužudant, jei tai įmanomą.
 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Papildomos veiklos darbams, bei gal būt gaujoms. Bei saugykla, įždas, kurio turbūt niekur nėra kitur.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Aivarai, tai tikrai reikalinga, ir per artimiausia atnaujinimą, pamėgink tai įgyvendinti, jei tam pritarsi. Be to dėl naujo gaujos modelio nieko nežinau, ar gaujos turi kokį sandėlį ar neturi, ar ginklus ir visa kita laiko bagažinėse, na nieko nežinau, tad saugyklos idėja ir jiems reikalinga būtų ( jei jos neturi).

 

 

Visi kiti komentuokit savo nuomone, arba tiesiog spauskit PATINKA.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

tikrai geras pasiūlymas. Tiesiog į tą seifą eitų dėti viską ir turėtų jį visi darbai. Dirikas galėtų nustatyti kokio rango ir kokie darbuotojai galėtų kiek ir ką išimti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.