Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gyvybės Linija | Plačiau apie medikų darbą

Augustea_Honor

Rekomenduojamas pranešimas

Parašė (redaguota)

Q9DOR6U.png

Šioje temoje serverio žaidėjai galės plačiau sužinoti kaip vyksta medikų darbas. 

DTglaC6.png

Patekau į medikų firmą ką pirmiausią turiu daryti?

Pirmiausia kaip ir visose darbuose tu privalai pasirašyti darbo sutartį. Pasirašant darbo sutartį turi paaukoti pinigus į medikų firmos fondą tai gali padaryti darbo biržoje /gps. Nuvykęs į darbo biržą užeik į vidų ir rasi tris pickup'us. Paaukojęs nepamiršk forume užpildyti darbo sutarties šablono. Taip pat sutarčių temoje rasi nuorodą į medikų firmos Discord platformą ten būtina prisijungti. 

>Darbo sutarties pasirašymas<

>Medikų firmos „Discord“ platforma<

Pasirašęs darbo sutartį susisiek su manimi arba pavaduotoju.
Augustea_Honor | Discord: augustea1
Jake_Willson | Discord:  willsonas

Spoileris

baGo7SB.png

EeLT0sp.png

1y4QMjK.png

7lMbkzh.png

FPLzwgL.png

DTglaC6.png

Medikamentai, vaistai kas jie tokie?

Medikamentai dar vadinami vaistais yra medicinos priemonės, kurias medikų darbuotojai veža į namus. Vežti medikamentus nėra sunku, pasiimk ambulance transporto priemonę ir nuvažiuok prie pickup'o, kurį gali rasti bazėje. Radęs pickup'a spausk Y raidę ir pasikrauk. Pasikrovus tekste parodys užrašą apie pakrautas medicinos priemones. Neišsigąsk, jog nežinosi kur tas namas randasi, tau jį parodys minimap'e. Nuvykus prie reikiamo namo, norint iškrauti medikamentą spausk Y raidę. apie sėkmingai iškrautą medicinos priemonę tau bus pranešta tekste.

Spoileris

ZIl5EbJ.png

0OKtYYC.png

qsWejZx.png

NiiNWxl.png

DTglaC6.png

Mano pirmasis priimtas iškvietimas, ką daryti???

Apie atsiradusi iškvietimą jus informuos tekste. Arčiausiai esantis medikų darbuotojas gauna prioritetą.

Spoileris

EVJqoJv.png

Jeigu kolega, kuris gavo prioritetą nepriima iškvietimo gali priimti kitas kolega.

Spoileris

OzC7wxw.png

Iškvietimą priimti nėra sunku rašyk komanda /iskvietimai ten pamatysi lentelę. Lentelėje bus informacija apie žaidėja, kuris iškvietė ir kokiu atstumu jis yra. Priėmus iškvietimą nuvyk prie žaidėjo ir bendrauk pagarbiai. Atsisėdus klientui parašyk komandą /medikas. Apie įsigytas mediko paslaugas jus informuos tekste. 

Spoileris

0PKoPqK.png

t9anULs.png

DTglaC6.png

Žaidėjo gelbėjimo šauksmas kas tai?

Netikėtai galite tekste pamatyti, jog žaidėjas guli ant žemės ir turite nuvykti pas jį. Priėmę tokį iškvietimą, įsijunkite švyturėlius paspaudus du kartus H raidę ir vykite kuo greičiau gelbėti žaidėjo. Vykstant gaivinti galite nesilaikyti kelių eismo taisyklių, bet privalomą būti su švyturėliais, jog policijos darbuotojai jūsų nestabdytų ir negaišintų laiko. Nuvykę rasite žaidėja gulintį ant žemės, pribėkite prie jo ir pradėkite gaivinimo procesą. Gaivinti žaidėja reikia laikant Y raidę. Atgaivinus jus tekste informuos, jog žaidėjas sėkmingai atgaivintas. 

Spoileris

EZe0Gtc.png
 

DTglaC6.png

Medikai ne tik atgaiviną, bet ir atlieka neišgyvenusių žaidėjų lavonų transportavimą?

Tekste atsiradus tekstui, jog žaidėjas guli ant žemės ir priėmus jo iškvietimą gali nutikti jog jūs nespėsite jo atgaivinti ir jis neišgyvens. Neišgyvenus žaidėjui yra galimybė, jog toje vietoje susikurs lavonas ( apie tai informuos tekste) taip nutikus nuvykite į tą vietą, kur buvo žaidėjas ( rodys minimape). Nuvykus rasite negyvą žaidėją, kurį privalėsite įkišti į maišą, tai galite padaryti spaudinėjant Y raidę. Kai įkišite į maišą privalėsite paimti lavoną būdamas darbo transporto priemonėje, tai galite padaryti privažiavus prie jo ir spaudžiant Y raidę. Apie sėkmingą lavono pasikrovimą informuos tekste. Norėdamas pristatyti lavoną privalote grįžti į bazę, ten rasite pickup'a " Čia galite iškrauti lavonus" iškrauti galite su Y raide.

Spoileris

Y1WtQzb.png

c0CrLyF.png

yeeUtZn.png

Tl56Cdq.png

mCxDxo8.png

C21yBUQ.png

DTglaC6.png

Kokiu tikslu medikai turi sraigtasparnį ?

Medikų firmos darbuotojai su sraigtasparniu gali vykdyti užduotis. Pirmiausia pasiimkite sraigtasparnį tai galite padaryti iš darbo transporto pickup'o arba jei kitas kolegą nebus pasiėmęs rasite ant stogo. Atsisėdus į sraigtasparnį jį užsikurkite ir Įsijunkite šviesas tai galite padaryti su Num 4 ir Num 6 arba /variklis, /sviesos. Kai šituos aspektus padarysite parašykite komanda /muzuduotis. Sutikus, jog norite vykdyti sraigtasparnio užduotį jums tekste informuos informacija ir minimap'e atsiras vieta kur jus turite skristi. Nuskridus ir nusileidus prie paciento spaudinėkite Y raidę taip galėsite atstatyti jo būklę. Atstačius būklę tekste informuos, kad turite priskristi prie paciento su sraigtasparniu ir įkelti jį su Y raide. Įkėlę pacientą į sraigtasparnį tekste informuos, jog paciento būklė valdoma ir privalote kuo greičiau pristatyti pacientą ant ligoninės stogo. Gabenant pacientą nenustebkite, jog paciento būklė pasunkės, todėl privalote būklę atstatyti spaudinėjant Y raidę. Kai nuvyksite prie ligoninės stogo neskubėkite ir lėtai jį pristatykite, pristatyti galėsite ant stogo esančiame pickup'e užrašu "Čia galite išlaipinti pacientą" išlaipinti galite su Y raide.

Spoileris

14JW1Kv.png

the2PkA.png

1P6wkmn.png

ClU9ivG.png

w0ApVNO.png

xtb4DRA.png

Įdomus faktai:

  • Kaip pastebėjote, jog gabenant pacientą negalite padaryti transporto priemonei žalos todėl turite saugoti ir jei padarote žalą mano patarimas jei turite premium privilegija susitaisykite su /ptaisyti komanda.
  • Pacientą išgelbėti turite 10 minučių jei to nepadarysite jis neišgyvens ir galėsite vykdyti kitą /muzduotis.
  • Kažkokiu būdu neberodys minimap'e paciento vietos nebijokite ir parašykite komanda /muzuotis, ten pamatysite jo vietą.
  • Vykdant /muzuoti ir norint sužinoti kiek liko laiko galite patikrinti parašius /muzduotis.
  • Sraigtasparnio užduočių numeriuką gaunate atsitiktiniu būdu.

DTglaC6.png

Informacija skirta naujiems serverio žaidėjams.

Vieta, kur galite įsidarbinti į medikų darbovietę.

Spoileris

lgc9HX4.png

IMkMUVA.png

l1OrNhB.png

k1d7wQU.png

Mašiną galite susitaisyti tr. priemonių pasiėmimo vietoje.

Spoileris

OhqsV5l.png

Persirengti į darbo aprangą galite su komanda /persirengti

Spoileris

qDrtjnv.png

HCKcnFz.png

Išalkus galite pavalgyti ligoninės viduje.

Spoileris

7bcUw5Q.png

Ant ligoninės stogo galite patekti įėjus į vidų ir nuėjus į pickup'ą "Ligoninės stogas".

Spoileris

bXdR0eU.png

rLaHD0u.png

kyfRnts.png

Važiuokite pro šlagbaumą, jog pareigūnai nebaustų už kelių eismo taisyklių nesilaikymą.

Spoileris

0uwUB4v.png

Atvykę į ligoninės aikštelę su savo nuosava transporto priemone, ją prisiparkuokite į mokama stovėjimo aikštele. Taip palaikysite tvarką ir mechanikai negalės nutempti jūsų transporto priemone į konfiskuotų mašinų aikštele.

Spoileris

CtwReVG.png

 

Redaguota Augustea_Honor

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.