Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Vacekas_Kozlovskis

Smoke_Nord

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAI
VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Smoke_Nord
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Vacekas_Kozlovskis ,,HAWAII POLICE'' 
Už ką šis vadovas yra peikiamas?:Paryškinau mano nuomone,svarbius raktažodžius. Pradėsiu nuo pradžių.Į darbą patekau Lapkričio 15d ir buvau priimtas dirbti Lapkričio 16d.Kaip ir pats Vacekas priimdamas būrį naujų darbuotojų,mane pamini kaip visišką randomą,jam nebuvau žinomas,o kiti nauji įdarbinti darbuotojai yra,kaip jis pats sako,serverio vilkai,greičiausiai pažįstami,gal ir draugai. Mane išmetė iš darbo arba tą pačia dieną arba lapkrčio 17d tiksliai nepamenu, dėl padarytų nusižengimų,kuriuos aš pilnai suprantu.Bet prie mano situacijos prieisiu vėliau,parodydamas kitų darbuotojų pažeidimus,vaceko firmos papeikimų nesvarbą jam,ir palyginsiu mano situaciją su jais.

Man praradus darbuotojo pareigas,žmonės kuriuos aš sodinau į jailą,man pradėjo atsikeršyneti. Viskas prasidėjo Lapkričio 17d. Tada kai aš ir mano draugas buvome ieškomi keletos asmenų,šaudomi,žudomi, kaip pavadinsi,taip nepagadinsi. Įrodymus kuriuos aš tuomet dariaus,jie buvo atlikti iki Lapkričio 17d iki 24h +-. Atėjus kitai dienai,Vacekui parašau į discordą,ar įrodymai galioja 24h. Jis atsako + . Nuo to viskas ir prasidėjo. Man Lapkričio 18d. prisijungus į serverį,pirmoji misija buvo iškviesti pareigūnus,ir kad tuos nusikaltelius,kuriuos užfiksavau Lapkričio 17d. nubaustų. Tada ir prasideda smagioja dalis su jo Kaip direktoriaus pozicija,bei darbuotojais. Imetu pirmuosius įrodymus Vacekui į discordą  bei kitiem į discordą arba į forumą. Įmetus asmeniškai Vacekui į discordą įrodymus,bei pasakius jog darbuotojas Rokas_Eid jokių veiksmų nesiima, dėl mano nusiskundimų prieš kitus serverio žaidėjus,iš direktoriaus jokio atsakymo negavau.Tad Lapkričio 18d ikrenta į papeikimų skiltį mano nusiskundimas dėl  Rokas_Eid bei Black_Hand darbuotojų. Tik vienas iš darbuotojų atsakė į mano papeikimą t.y Rokas_Eid ir parodo nenorą dirbti siūsdamas įrodymus kolegom,nors jis priemė iškv ir jam įrodymai buvo siūsti.

Situacija dėl peikiamų darbuotojų. 1Dalis

Praėjus lygiai 24h nuo parašyto papeikimo,t.y kai dabar rašau direktoriui papeikimą, jų analizės nėra išanalizuotos,šiandien sako esąs išvykęs,kai dieną rašinėjausi,o vakar taip ir niekas nesugėbejo padaryti analizės nors ir aktyviai žaidime buvo,o kai tuo tarpo mano papeikimai buvo išanalizuoti vos per dvi valandas.HMM keista? Darbuotojas Rokas_Eid ir visi kuriems rašiau į papeikimus atsako sarkastiškai,ir atsakydami labai naiviai parodydami savo  nenorą dirbti ir į situacijos nerimtumą.  Viskas AIŠKIAI matosi pareigūnų papeikimų skiltyje,jei dings video medžiagos kurios buvo darytos per streamable,jas atnaujinsiu.

Šiandien Lapkričio 19d. iš manęs ikrenta papeikimai dėl Arnas_Hazer,Rokas_Eid ir Malacy_Edwa. Visose mano rašytos situacijos nuo 18d. aš tą ir įrodau filmuota medžiaga,jog darbuotojai nebaudžia pilnais nusižengimais.Ir paklausus,kodėl nebaudžia beveik iš visų sulaukiu užblokavimų telefonuose,susilaukiu ir ,,gražių'' žinučių.Palei juos,aš esu labai įkyrus ir nevertas dėmėsio.Tad jie geriau mane užblokuoja per telefoną ir leidžia kitiems serverio žaidėjams mane ,,kankinti ''. Visose situacijose kuriuose rašau dėl darbuotojų sulaukiu tokių pasisakymų,jog esu pats nedorėlis,mano veiksmai = atoveiksmis, nors įrodymų,jog kažką blogai darau - NĖRA..Labiausiai patiko vieno iš darbuotojo citata jog aš dar tyčiuojuosi iš žmonių.Jei papeikimus būčiau rašęs prieš metus laiko kai intensyviai žaidzdavau,sutikčiau su visų nuomone,jog esu ten koks nors tai kenkėjas,tyčiuojosi iš kažiekono ar ,čyteris,kai dabar sugrįžęs į projektą kuris laikas neturiu jokių nusiskundimų dėl mano elgesio ir pnš ir to aš visiškai nesiekiu.Kaip interpretuoja DIREKTORIUS ir darbuotojai papeikimų skiltyje.mano tie ,,blogi'' veiksmai kuriems dar kartą priminų,NĖRA ĮRODYMŲ,ir palei jų manyčiau, atsainius atsakymus į papeikimus galima suprast,jog yra SĄMONIŠKAI vykdomas Policijos darbuotojų nusistatymas prieš mane.Darbuotojai arba patys,arba direktorio nusakymu vykdo atsainius iškvietimus,ir baudimus, priima už šudo krūvą įrodymus,yra labai daug procentų,kad išvis jų darbuotojai net ir nežiūri.Žaidėjus  baudžia arba net nebaudžia ,o visą tai galiu pagrįsti savo įrodymais kuriuos nurodžiau darbuotojų papeikimų skiltyje. + turiu dar ir daugiau,nepateiktų. Tad pagalvojus iš šono kyla klausimas, o koks jų reikalas,Vacekui ir jo komandos darbuotojam mane teisti,ir nepriimti rimtai mano iškvietimų kai pagalbos ištiesų reikia.Jei matot mano nusižengimus tam yra Administratoriai.  Cituoju discord Vaceko citata ,,O tu gali atsikabint šiaip nuo mano mentu? Papeikimo skiltyje tu ten pas mane figuruoji vienas papeikimuose. Yra ir kitų firmų, eik jų darbą pastebėsi'' Pasakysiu tik vieną.Rašiau ir rašysiu papeikimus,kur tik matau kur daroma mano minėtas ,,DISPRIDIELAS'' .Štai neperseniausiai parašiau ir peveržėjų firmos darbuotojui papeikimą,taip kad tavo ,,HAWAI POLICE '' kažkuom išskirtinė nuo kitų firmų tikrai nėra.Jose darbuotojai, bent didžioji dalis yra adekvatūs,tad papeikimų jiem skirti nebūna tikslo..Atsakysiu taip kaip galvoju.Taip,daugiausiai dėmėsio skiriu Policijai,kadangi šiuo metu,kai pats nesu policininkas ir  kai žmonės mane žudo,šaudo.Tu ir tavo darbuotojai yra pirmieji į kuriuos kreipiuosi,o prašytos pagalbos,arba prašymo nubausti žaidėją,jos negaunu,o jei ir gaunų tai nepilnai.Viskas sąmoningai daroma,jog žaidėjai negautų pilnų starų,ir galėtų mane toliau terorizuoti.

Darbuotojų papeikimai. 2Dalis  Rokas_Eid

Aš šiandien tikrai įsitikinau,jog rašyti papeikimą Policijos firmai kaip ir neapsimoka,nebent tu kaip žmogus esi žaidėjų mėgiamas ar turintis kažkokios tai nors įtakos ypač jei turi ryšių su Vaceku,nes jis bando savo tuos geruosius draugus ištraukt iš bėdos.Geriausiu atveju darbuotojas gaus žodinį ispėjimą ir tek.Tad prieina situacija dėl šiandienos Rokas_Eid papeikimo.Darbuotojas mane šaudė,žudė.Bandė susprogdinti ir mano automobilį,paskui jį radaų vandeny netoli Gamyklos nors ir neesmė,kad mane nužudė prie gaisrinės..Uždėjęs buvo ir /sekti jog negalėčiau teleportuotis iš ligoninės,ir šiandien rašytame papeikime visa situacija aiškiai yra matoma. Darbuotojas papeikime rašo jog aš susprogdinau jo motociklą ir aceit dar susprogdinau mechanikų tralą ir tai yra viso JO visų veiksmų dalis ar pasekmė,nežinau kaip įvardinti. Aišku įrodymų dėl šito dalyko nemačiau,nei jis atsakė su įrodymais papeikime. Jei įrodymai bus pateikti,jei tokie išvis egzistuoja,gal atmintį atšviežins ar kažką dariau. Žodžiu Vacekas apgina darbuotoją,skaitosi aš esu provokatorius,kenkėjas.Beabejo pridedu tą jog IR VĖL įrodymų,jog aš kažką provokuoju,ar aplamai trugdau ar kenkiu policijos darbuotojams dirbti NĖRĄ. Bet VISI Rokas_Eid veiksmai mano nuomone,jei ir susprogdinau jo motociklą ar ne, yra ir  tūrėtų būti netoleruojami.Mano pateiktuose įrodymuose Rokas_Eid papeikime  aiškai parodoma policininko išnaudojamos privilegijos mane nuskausminti.Tai nėra policininko idealas kuris dirba miestelio sargu pavizdys,šiandienos įrodymuose kuriuos pateikiau jo papeikime galima suprast,jog miesteliai tikrai nėra saugūs,nei jos gyventojai,Darbuotojas dirba su nusikalstamu pasauliu ir Vaceko akimis tai yra TOLERUOJAMI veiksmai???? Manyčiau jog normalus Direktorius ,siekiantis užtikrinti miestelių saugumą,šį darbuotoją būtų išmetęs jam net neatsakius į papeikimą. Kaip ir direktorius man per discordą teigia,jog mano išsikalinėjimai kainavo mano darbą,bet Roko_Eid matomai ne. Tai pat šis darbuotojas atsakydamas į lapkričio 17d papeikimą  atsako ir cituoju ,, visus irodymus sukeliau i pd dc kas nores tas sudes starus. Neprakaituok tiek bicas'' Nors neesmė,jog jis gavo iškvietimą ir jis privalo reguoti.

Darbuotojų papeikimai ir atsainumas,nenoras dirbti. 3Dalis.

Kaip ir minėjau jau ne vieną kartą,nė vienas darbuotojas neturi noro dirbti.Dvi dienas iš eilės yra kviečiami pareigūnai jog susitvarkytu su Vakaris_Sik ir Titas_Titurnikas,kaip matau šitie du veikėjai mane labiausiai myli :)  ir su jais turiu daugiausiai nusiskundimų. Per dvi dienas,dar kartą kartojų PER DVI DIENAS ,NĖ VIENAS darbuotojas kurie priėme mano pagalbos šauksmą,dėl šiu asmenų man nepadėjo ir paprasčiausiai kaip ir vėl pasikartosiu,SAMONINGAI nebaudė šių žaidėjų.Šimtas procentų patikrinus logus,net nebūtų pilnų įtarimų už ką jie tūrėjo būti baudžiami. Tie patys kuriem papeikimus rašiau, Rokas_Eid,Black_Hand,Arnas_Haser ar kas jis ten toks ir Malacy_Edwa,.Iškvietus pareigūnus spaminu TAB ir žiūriu ar yra /ita ar nėra.Vėl dadėsiu Rokas_Eid situaciją,kadangi mano nuomonė jis iš pareigūnų yra pats neadekvačiausias ir su juo daugiausiai būna nesklandumų. + Ši sutiacija įvyko priėš man rašant šį papeikimą.Šiandien apie 21h žaidėjas Titas_Titurnikas mane persekioja ir kesinasi į mano gyvybę,jis persivartoja narkotiku ir sukrenta.Aš matydamas progą pirmą kart šiam žaidėjui atkeršyti,ji sutrypiu. Iškart Išjeau afk,nes tuo metu rašiau papeikimą pervežėjų firmos darbuotojui,Tito bendrininkui.Grįžus iš afk pamatau personą Rokas_Eid ir jis mane baudžia dėl nužudymo.Kaip netikėta.Į mano iškvietimą dėl šio asmens,niekas nereguoja,bet neduok dieve jį kažkas nužudys,visi PD suklus.Žodžiu Pasakius,ar gali išgirsti mano versiją,ir įrodymus dėl šio veikėjo galiu atsiūsti,jis man atsako,sori neturiu laiko ir išvežą į vienutę. Darbuotojai visiškai nėra pasiryžę jų sodinti,matomas akivaizdus bendradarbiavimas su nusikalteliais iš visų minėtų pareigūnų.

Mano situacija

Aš pilnai tikiu,jog pats dirbdamas,kad ir šiuo atveju,kad ir vieną dieną,kad ir kaip juokingai tai atrodytų,manau užtikrinau miestelio saugumą.Aš sąžiningai reguodavau į iškvietimus,pats ieškodavau nusikaltelių PVZ kai žmogus daro NON-RP. Serveryje esant nedaug žaidėjų ir veiksmo trūkumo,žaidėjams pradėjau grasinti FREE STARAIS,nors tai buvo tik žodiškas pasakymas,.Jokių /ita ar kitokių kenkėjiškų darbo privilegijų išnaudojimo,serverio žaidėjams neskyriau.Pripažįstu,jog sakydamas ,,nori free star'' provokavau žaidėjus.Už tai gavau 1 darbo įspejimą.Tačiau su šiandienos situacija kurią norėčiau pasidalinti ir palyginti su Rokas_Eid darbuotoju,esu ganėtinai šokiruotas. Aš gavau iš nusikaltelio papeikimą,jog aš darau NON-RP.Taip tuo metu tikrai tą padariau ,nes buvau tuo metu išsiblaškęs,arba net nejutau iš įpročio,kad nuvažiavau nuo kelio. Tada kyla klausimas,ar tikrai už NON-RP,aš kaip darbuotojas buvau vertas dviejų įspejimų,dėl kūrių aš buvau išmestas iš firmos.Serverio žaidėjams darydamas non-rp nesukėliau jokios pavojingos situacijos,bei niekam nepakenkiau .Tačiau lyginant mane su Rokas_Eid pavizdžiu,kur akivaizdžiai žudo ir kitaip kenkia man,nereguoja į iškvietimus,tai  yra visiškai normalu ir yra nevertas nė vieno įspejimo?? 

Išvados 

Papeikimą Vacekui mane paskatino parašyti Rokas_Eid papeikimo atlaidumas,ir jo nelogiškumas jo veiksmus toleruoti. Taip pat matomas Firmos  bei Direktoriaus sąmoningas nusistatymas prieš mane ir pilnai tikiu,kad visą tai kursto pats Vacekas nes jie ten visi chėbrantai arba vilkai  iš senų laikų kaip atrankoje jis tai mini  ir visi ten savi,tai juos įkalbinti ar įtakoti tikrai netūrėtų būti sunku.Pas Vaceką,kai dirbau,į mano paprastas žinutės atsakydavo labai greit.Tik nušalino ir seenai prasidėjo dėl įtarimų ir panašiai.Tada papeikimai kurie yra  skirti darbuotojams , Vacekui visiškai bereikšmiai,tačiau aš nenusileisiu ir toliau juos rašysiu.Taip pat darbuotojų nenoras padėti,abejingumas ir panašiai.Kaip ir patys darbuotojai mini,su manimi jie nėra linkę kažkuom tai užsiimti,verčiau užblokuoja,ignoruoja ir sėdi salone,kad kauptusi minutęs ir alga. Siulyčiau Migeliui tikrai apsvarstyti,ar toks Direktorius,  tūrėtų užimti tokias pareigas,kuris leidžia darbuotojam išnaudoti darbo privilegijas,teršti pareigūno vardą kurio jie tikrai nėt neturi, nepadėti pagalbai prašant ,bendradarbiaujant su nusikalstomais žmonėmis,būti pareigose ir valdyti vieną iš svarbiausių Greenside miestelių pareigų.Mano nuomone jis nera pajėgus valdyti Policininkų firmos,bei mano nepasitenkinimą keliantys darbuotojai dirbti savo darbo.Taip pat Migelio prašau atsižvelgti į Rokas_Eid papeikimo nuolaidumą,bei mano paties situaciją,dėl kurio turiu juodajį sąrašą.

Prašau,jog Migeli,išanalizuotum visą esamą situaciją rimtai,ir tikiuos jog priimsi tinkamą sprendimą,direktoriui skirti įspėjimą,o geriausiu atveju ir nušalinimą.Tokio Abejingo direktoriaus,kuriam nerūpi ir atsainiai žiūrimi darbuotojų veiksmai,manau nė vienoj firmoj tokio nereiktų.

Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:   

Pateikiu Roko_Eid padaryta šiurkštų darbo pareigų pažeidimą.

Rokas_Eid situacija į kurią vacekas nieko blogo nematė https://streamable.com/35gg2o   https://streamable.com/qu3ccj  /// Čia kai Rokas_Eid mane baudžia dėl Tito nužudymo,ir neleidžia arba kitaip įvardija neturi laiko duoti mano savo versijos bei įrodymų. Nors jis mane prieš tai pats persikiojo ir žudė,tai ir vėl parodo darbuotojo atsainumą ir nerimtųmą į esamą situaciją. i. https://streamable.com/r1ksx5  https://streamable.com/hrtima https://streamable.com/kf1k2z Žaidėjų kurstymas mane žudyti https://www.part.lt/perziura/33572acbca21807542896d6280f75d14391.png

https://streamable.com/gu028r

Vaceko pasisakymas,jog aš išsikalinėjau dribdamas,.bei jo paties pasakymas ,,Karma is a bitch'' .Tai kaip suprantu jis dėjo man karmą už tai,kad darbuotojui suspogdinau motocikla,aišku be pateiktų įrodymų. Ir dabar jis kaip karmos vykdytojas,nuteikia darbuotojus priėš mane.

https://imgur.com/a/pXqRMgl

Visi likę įrodymai dėl darbuotojų aiškiai matosi darbuotojų papeikimo skiltyje.Pasibaigus galiojimui,atnaujinsiu.

Redaguota Smoke_Nord

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, ačiū tau už šį trumpą tekstuką, pasistengsiu kaip nors tau į jį atsakyti. Kadangi dėstymas vos ne kalbėjimo pastraipomis, tai šiame atsakyme pasistengsiu vadovautis bei argumentuoti savo veiksmus pagal sudėliotas pastraipas, važiuojam

Visų pirma ačiū tau, jog grąžinai papeikimu mane atgal į mokyklos suolo laikus, taip rimtai dėl kompiuterinio žaidimo dabar teks paplušėti. Smagu kai turi tiek daug laisvo laiko rašinėliams

Pirmoji dėstymo pastraipa. Serverio vilkai.
Pradedant skaityti šį, hmm na drįsiu teigti lietuvių kalbėjimo tekstą, visgi mano akis užkabino nuoskauda, neveltui šią pastraipą pavadinau serverio vilkai. Cituoju:„Kaip ir pats Vacekas priimdamas būrį naujų darbuotojų,mane pamini kaip visišką randomą“. Tai nesudaro jokios bendros esmės kaip papeikimui, bet manau šio projekto visuomenė yra pasiilgusi rašinėlių, stengsiuosi apibendrinti. Paminėtas buvai, kaip nežinomas serverio žaidėjas, tačiau galėjai pakalbėti ir apie tai, jog kai sužinojau praeitą tavo V_P nudžiugau, buvai senas pažįstamas iš anksčiau. Apsibrėžkime sąvoką, kas yra serverio vilkai. Serverio vilkai ≠ draugai, ar pažįstami. Tai yra žaidėjai, su kuriais per keturis metus žaidimo su šia paskyra esu susiduręs iš anksčiau, ir tiesa pasakius labai širdį glosto, kai matau, jog žaidėjai nežaidę čia daugiau nei metus sugrįžta į serverį po tiek laiko. Tai pagyviną šį, link saulėlydžio einantį projektą, būkim atviri, geriausi metai jau praeityje. Ir čia ne serverio kaltė, tiesiog tai tampa atgyvena, ką maloniau vairuot, seną Zafirą, ar naują troikę? Per daug išsiplėčiau, tęsiam dėstymo pastraipą toliau. Antroji tavo pastraipa kalba apie tavo siunčiamus įrodymus. Pirmas priminimas, jog pasaulis nesisuka aplink tave, ir nesi pats svarbiausias asmuo serveryje. Visi yra lygūs, nesuteiksiu tau prioritetų, kaip ir niekam kitam. Tavo įrodymai buvo sukelti į firmos kanalą įrodymai su mintimi, jog kas galės - tas nubaus. Mums nebe 13 metų, jog mestume savo realų gyvenimą, darbus, šeimas, mylimus žmones, jog rastume tau savo laiko, ir šokinėtume pagal tavo dūdelę, ką tu ir bandai padaryti. Kaip darbuotojas tu buvai nieko vertas, sulaukiau ne vieno ir ne 5 serverio žaidėjų žinučių, dėl tavo nekompetetingo darbo, grąsinimų, bei aplaidumo. Todėl ir buvai išmestas. Netikėta tikriausiai buvo, todėl ir nutarei ant šitos firmos atsigrot, nors ir dėstytum kitaip. Kalbi apie tai, jog tik vienas iš 2 darbuotojų atsakė į papeikimą, siūlyčiau tavo mėgiamiausioje temoje apsilankyti dar kartą.

Antroji dėstymo pastraipa. Pasmerktieji (Peikiamieji)
Tau užkliuvo tai, jog nebuvo reaguojama iškart, per 24 valandas į situacija. Direktorių prižiūrėtoją informavau, jog išvykstu, ir neturėsiu galimybės prisijungti. Visgi yra sąmoninga turėti sveiką ribą tarp pikselių ekrane, bei mylimų žmonių, kurių nemačiau ilgą laiką, ir tai. sugebėjau atsakyti į vieną papeikimą atsiprašydamas, bei rodydamas jiems nepagarbą vėlgi, dėl tavęs. Reality checkas dar kartelį, nesi pasaulio bamba, kad viską mestume dėl tavęs ir reaguotume. Kodėl į papeikimą neatsakė Black_Hand. Žmogui dar užvakar naktį buvo suteiktos šitos pareigos, po 4 metų nevadovavimo, pats buvau nepasiekiamas, o pavaduotojui tikrai kyla iššūkių atsakinėti į tavo papeikimus, kuriais tu šturmuoji temą forume, kaip pelėdos Dudlių namuose norėdamos pranešt Hariui kad jis buvo priimtas į Hogvartsą. Tau suteikiau laiko tik tam, jog papeikimo situacija buvo kitokia. Tavo išprovokuoti veiksmai sukėlė šią situaciją. Darbuotojas man nėra draugas, ar pažįstamas, priešingai. Jis taip pat kaip tu man yra parašęs papeikimą direktorių papeikimuose, aišku ne tokią paklodę, argumentuota ji buvo, logiška ir adekvati. Darbuotojai tau į papeikimus atsako sarkastiškai ne šiaip sau. Manau jeigu jautiesi taip, lyg pasaulis yra prieš tave, tai problemos slypi greičiausiai tavyje. Tokio serverio žaidėjo nesu sutikęs per 4 metus žaidimo čia. Ir keista, ir kiek juokinga, kiek rimtai gali būti vertinamas žaidimas, gal kiek liūdna dėl tavęs, bet vėl nukrypau. Vėl cituoju: Palei juos,aš esu labai įkyrus ir nevertas dėmėsio. Smagu jog pats suvoki savo įkyrumą, tačiau iš to išvadų nesidarai jokių. Pavyzdys iš gyvenimo. Jeigu bičiukas random panelei spamins labas rytas mano širdele, jai paseeninus klaus, kodėl neatrašai, pradės skambinėt, ar pana atrašys bičiukui? Nelabai, realiam pasaulyje jis bus creepu palaikytas.  Visose situacijose kuriuose rašau dėl darbuotojų sulaukiu tokių pasisakymų,jog esu pats nedorėlis,mano veiksmai = atoveiksmis, nors įrodymų,jog kažką blogai darau - NĖRA. Dar viena tavo citata. Mes negyvenam šitame serveryje, ir nesidarom įrodymų, dėl kiekvieno menkniekio. Pats žinai tiesą:) Geriau negu kas kitas. Citavai ir mane. Taip, rašiau tau jog atsikabintum nuo mano mentų, realiai buvau kiek įpykęs. Kiekvienas mano darbuotojas man yra brangus, nes serverio žaidėjų situacija nelabai turi ką pasiūlyti. Logiška, jog bandysiu išsaugoti kiekvieną. Jeigu jau vartoji rusiškus skolinius kaip Bispridielas, tai taisyklingai juos naudok. Čia ne mūsų firmoje bispridielas, kaip tu sakai, o tavo širdyje jaučiama nuoskauda kalba. Nurimk. Tiesiog susitaikyk su tuo, jog ne viskas gyvenime vyksta pagal planą, arba taip, kaip norėtum tu. Labai per daug išsiplėčiau aš į tą paklodę atrašinėdamas, bet gal karmos taškų kažkokių susirinksiu.

Trečioji dėstymo pastraipa. Nervų protrūkio įkaitas.
Rokas_Eid. Žmogus, dėl kurio tau labiausiai skauda širdį. Čia per daug neišsiplėsiu, nes beprasmiška, norintys gali paskaityti papeikimų temą bei mano atsakymą į papeikimą, raginantį jį rašyti papeikimą, nes darbuotoją suprantu iš žmogiškos pusės. Tu jam kenkei, padarei daužtumą ant jo tr. priemonės mehanikui neleisdamas paiimti laužo, specialiai kenkei. Žinau, kad tau pikta, bet pikta buvo ir jam. Atsakyme minėjau, jog sveiku protu mąstant, ir žiūrint neutraliai aš pilnai suvokiu, jog tai nėra priimtina, ką jis padarė. Tačiau iš žmogiškos pusės jį suprantu, savo darbuotojus ginsiu iki pat galo žmogiškose situacijose, net jeigu ir teks dėl to direktoriaus kėdę atlaisvinti anksčiau laiko. Mieliau prisiimsiu įspėjimą aš, kaip direktorius, negu leisiu ir toliau tau terorizuoti policijos firmą, kurioje deja tau neteko ilgai užsibūti, žinau kad skauda, tai priminsiu dar. Rokas trumpai atsakė. Nepraikaituok tiek bičas. Jo žodžiai buvo sarkastiški, bet ir sarkazme galima tiesos įžvelgt. Kitaip tariant taip, prisiimiau atsakomybę už darbuotojo perspėjimą žodiškai. Asmuo žino, kaip dirbti savo darbą, perspėjau nuoširdžiai jį tik dėl to, jog nesileistų taip lengvai išprovokuojamas tokių, kaip tu.

Ketvirtoji dėstymo pastraipa. Nenubaustieji
Čia irgi neturiu ko per daug pridėt, remiesi įrodymais. Pateik įrodymus, jog jie buvo nenubausti. Išvis dabar vidurį šitos rašliavos juokas mane paemė, ką aš čia darau:D Atsakinėju į kažkokią nesąmonę. Nieks čia nėra pagrįsta ir įrodyta:D Tikrini TAB, žiūri, tikrini. Patikrink geriau koks oras už lango, ką tavo draugai veikia, ar giminaičiams su sveikata viskas tvarkoj. 

Pabaiga.
Kadangi man realiai save pagavus atsibodo atrašinėt į šitą tavo įrodymais nepagrįstą papeikimą, paminėsiu tik du aspektus, dėl kurių turi įrodymus. Tau rašiau kad karma is a bitch, bet ne dėl to kad susprogdinai mocą čia karma. Blogai supranti vyruti. Pats būdamas PD neleidai ramiai naujokams serverinėje žaist, tai karma dabar tave vejasi. Rokas rašė dėl tavęs netgi. Taip kad pasikartosiu, nes neišsižadu savo žodžių. Karma is a bitch:). Dėl Rokas_Eid. Taip. darbuotojas turėjo būt nubaustas daug griežčiau vadovaujantis taisyklėms, sistemai, ir t.t. Bet čia žaidžia žmogiškumo faktorius. Sako kapitonas paskutinis savo laivą jam skęstant palieka. Todėl ir konkrečiai šitoj situacijoj aš mieliau prisiimsiu įspėjimus, nušalinimą, ar ką tik be Migelis sugalvotų, bet tau neleisiu darbuotojams sedėt ant sprando ir galvotm jog tavo veiksmai atoveiksmio neturi. Nežadu daugiau nieko šitoj temoj atsakinėt, pasakiau viską, ką norėjau.

Redaguota Vacekas_Kozlovzkis

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tekstas labai išplėstas, būtų gerai atskirti aktualią informaciją nuo neaktualios. Tačiau, pagrindiniai kaltinimai, kuriuos įžvelgiu direktoriui - nevienodas vertinimas darbuotojų atžvilgiu, argumentuojant tai savo situacijos prilyginimu buvusiems kolegoms. Peržvelgiau Policijos papeikimų temą ir nors Rokas_Eid situacijoje nebūčiau skyręs tik žodinio įspėjimo, kadangi buvo aiškiai gadinama firmos reputacija, neatsižvelgiant į tai, kas tą papeikimą parašo. Todėl, peržvelgus situaciją, kai dar pats peikiantysis buvo darbuotojas, jis taip pat patį pirmą kartą buvo baustas žodiniu įspėjimu, todėl drąsiai teigti, kad bausmės skiriamos neproporcingai - nevertėtų. Bet kokiu atveju, direktoriui siūlyčiau papeikimus vertinti, neatsižvelgiant į slapyvardžius ir vertinti situaciją taip, kaip ji yra parašyta papeikime bei kaip savo veiksmus gina peikiamas darbuotojas. Būti lyderiu ir ginti savo kolegas yra gerai, bet reikia ir nepamesti savo kaip vadovo stuburo ir jeigu matomi aiškūs pažeidimai - reaguoti atsižvelgiant į taisykles bei nuostatus.

Apskritai, matau labai daug asmeniškumų įsiliejančių į darbo veiklą ir trukdančių žaisti sėkmingai. Todėl, skatinčiau visus susijusius asmenis susirūpinti savo atliekamais veiksmai ir pagalvoti ar tai nekenkia jūsų apsiimtų (darbo ar valdžios) pareigų įvaizdžiui. Šiuo atveju poreikio direktoriaus bausti nematau, tačiau raginu ugdyti savo darbuotojų stebėjimą bei dialogo su serverio civiliais kūrimą, jog situacijos neišsirutuoliotų į "paklodes" forumo temose. 

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.