Žygimantas 37 Parašė Birželis 22, 2016 Kažkaip sedėdamas, vakar kilo mintis pamačius temą, kitame forume apie automobilius(norimus gyvenime), kad reikėtų suaktyvinti šią skiltį ir pabandyti sukurti temą kuri skirta diskusijai "Kokiųs automobilius mėgstate, apie kokias markes automobilių galvojate ateityje." Ši tema skirta diskusijai, todėl užeidami čia ir tai skaitydami, pasidalinkite apie kokius automobilius svajojate kai užaugsite, nepatingėkit visiems manau idomu sužinoti NEPAMIRŠKIT NUOTRAUKŲ. Pradedant nuo manęs, tai aš pats esu labiau fanas BMW, bet prie to pačio man žiauriai patinka Mercedes-Benz markės. Nepatingėkit užeidami ir kelkit Demarcus_Norwood Nojka_Cool 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor'Vernik 62 Parašė Birželis 22, 2016 (redaguota) Gal bišk būk paprastesnis. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 15, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Birželis 22, 2016 ehh 'Wolf Hugo_Gilera Aivaras. 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demarcus_Norwood 1.470 Parašė Birželis 22, 2016 Tiesiog klasika, labai labai patinka. ♥ Žukas Sano_Martini 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Birželis 22, 2016 Sano_Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Birželis 22, 2016 Pats labiau linkęs prie senesnių modelių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Birželis 22, 2016 TOKIOS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Birželis 22, 2016 Nesuprantu kodėl visi norų "Prabangių" mašinų. Man pačios geriausios šios trys. Mantas Shelby Žukas Johnny Mangano 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Birželis 22, 2016 Kadangi labiau prie širdies nė paprastuškės o rimti veidukai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Vegas 2 Parašė Birželis 22, 2016 Mano tai BMW M3 E46 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Birželis 22, 2016 mano mylimiausia <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronny_Hakk 13 Parašė Birželis 22, 2016 :3333 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Niko. 11 Parašė Birželis 22, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Remney 15 Parašė Birželis 22, 2016 Dabar turiu golfa MK4 1.6 benza, plika, su 74 KW, bet norėtūsi prabangos, tai mercedes benz w220. Arba koki E46 2001 metų, 3 litrų. Jeremy Santos Dave_Destiny 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Birželis 22, 2016 Mano svajonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 23, 2016 Nepaliekam apleistos temos forumiečiai! aktyvinam, keliam temą į viršų! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Birželis 23, 2016 Na man labai patinka audi A4 universalas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Birželis 23, 2016 EH negausiu niekad. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sieg_Heil. 10 Parašė Birželis 23, 2016 Visalaik mieste pamatęs spoksau kaip į kokią paną dideliais kunkolais ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žukas 594 Parašė Birželis 23, 2016 Du zveris 150kw 200kw Lil_Uzi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Birželis 23, 2016 V70, 2003m., 120KW, 2.4 TDI Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Birželis 23, 2016 Rawrr.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Birželis 24, 2016 Keliam, neapleidžiam ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Birželis 24, 2016 Apie Audi R8 tik naktim sapnuoju Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Birželis 24, 2016 Turiu tik vieną svajonė nusipirkus galu varoma auto, pasidaryti pačiam projektą ir važinėtis gatvėmis. Galvoju kažką iš 3-5 serijų bmw. Bei aišku neprošal kokia M5 būtų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose