Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.5] Dillimore miesteliui pasiūlymas.

Mantas_Whi

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Whi


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pastebėjau, kad Dillimore miestelyje daugeliui labai krenta fps. Bėda, kad jis mažas, o jame visko labai daug. Taigi siūlau padaryti darbuose garažus į kuriuos būtų galima patekti paspaudus y raidę. Tuose garažuose būtų laikomi visi darbo transportai taip pat pagal norą ir nuosavos mašinos. Tuos garažus nukelti kuo toliau nuo kaimelių ir manau tai padėtų bent kažkiek sumažinti fps kritimą. Gal jūs geriau žinote ar tai padės ar ne, bet kiek aš žinau gal ir padėtų.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Sumažėtų fps kritimas Dillimore miestelyje.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): .


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su senu kompiuteriu, tikrai jausdavau lagą, taigi sutinku su tavają įdėją, padaryti tą patį kaip ir su medikais, nes fūristuose viskas prie vieno - gamykla, pasikrovimas ir pačių jų bazė ir dar ginklinė su motociklų parduotuvę..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

pritariu reik garažu bet nemanau kad tik furistam garažai galėtų būti visiems darbams, nes miesteliuose ir taip labai visokiu mapp darbu kuriuose gausu obiektu.

o kad sustabdyt fps kritima siulyčiau prijungti i veiksma kitus miestelius pavyzdžiui angel pine, fort carson ir kitus tai leistu išskaidyti darbus plačiau ir tai padėtu sumažinti darbinių transporto priemoniu skaičiu miesteliuose. o iš kitos puses pažvelgus atsiveria galimybė sukurti naujų darbu be drk ir su arba mini darbą koki kaip greenside factory arba naftos platforma.

bet čia tik mano toks pamastymas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš asmeniškai nejaučiu jokio lago, nebent aišku praskrenda čytas ir prispawniną į vieną vietą mašinų, bet tiems kurie turi lievesnius kompiuterius jiems labiau padėtu. Reikia galvoti apie visus, o ne tuos kurie vaikšto su legendiniais kompiuteriais ir jai jiem nėra lago, tai reiškias ir kitiems nereikia, vieni kaltina interneta, bet ne jame bėda.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Asmeniškai ypač prie fūristų būstinės tenka pajausti tokį pastrigimą t.y kitokį žaidimą, po kiek laiko nuslūgsta.

Garažų manau reikėtu visiems darbams ir būtų tiesiogine to žodžio prasme - įdomiau. Žaidėjai galėtu laikyti nuosavas mašinas, kadangi dabar pavyzdžiui DPD būstinėje nėra kur statyti, tad negali turėti nuosavos prie savęs ar panašiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.