Nežiniukas 0 Parašė Sausis 19, 2015 Taigi. Kadangi prasilošęs gerokai esu RP serveriuose ir šis serveris mane kažkuo patraukė tai norėčiau paduoti šiokiu tokių idėjų. Į serverį Aivarui pridėti /me /do /saukti ir /tyliai komandas. Kas nežino kokias "funkcijas" jos atlieka tai galiu trumpai paaiškinti. /me skirta nurodyti veikėjo/žaidėjo veiksmams. For example: *Aivaras_Vercetti įsėdęs į mašiną, pasuka mašinos raktelius ir užkuria variklį. /do pasako negyvų daiktų būseną. Pvz: /do **Mašinos variklis užvestas ((Aivaras_Vercetti). Su mašinų sistemomis taip galėtų ir padaryti, kad bendrai į chat'ą rašytų automatiškai užkurus variklį. Manau supratot esmę. /saukti tai būtų skirtas tam, kad "užkėkt iš gerklės" ir girdėtų parašius /saukti toliau nuo tavęs esantys žmonės. Tarkim 10 metrų spinduliu. O su /tyliai irgi aišku. Girdėtų tik labai arti stovintys žmonės. Tad iš manęs tiek. Už/Prieš Kodėl ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Sausis 19, 2015 Kad ir kaip bebūtų įdomu, nes pats RP serveryje žaidžiau, bet tai nepravers, žaidėjai nori laisvo stiliaus. Nebent sutikčiau su pasiūlymu kad serverio žaidėjai privalėtu truputėli RP`inti be tų komandų. Xin_Jinping And Morello 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonis_Marerro 13 Parašė Sausis 19, 2015 do tai tikrai kiti nemokės naudot čj - nes mano rp pradžia buvo supratau me visas kitas komandas, o do būdavo sunkiausia perlaužt. https://www.youtube.com/watch?v=LhRQvft3uAI Vienas vid iš manes btw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 19, 2015 Čia kaip pasiūlymas būtų serveriui ? Ne, manau nereikia tų RP komandų.... Užtenka ir taip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nežiniukas 0 Parašė Sausis 19, 2015 Aš tai pavyzdžiui nesuprantu jūsų. Argi serveriui pamaišys,labai jau apkraus elementariausios kelios skripto eilutės ? Kas norės, tas jas ir naudos. Nenorit nenaudojat. Elementaru. Ir gaujas žymiai būtų įdomiau įkūrinėti ir žaisti su /me ir /do komandoj. Beje, dar nieko nepasisakot dėl /saukti ir /tyliai -Ir gaila, kad kalbu su tais kas visiškai tame nesigaudo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 19, 2015 Manau daugelis žaidėju nusibostu rašinėti komandas,tas pats kaip ir per LV ten dafiga,o tolko 0.Prieš šia įdėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nežiniukas 0 Parašė Sausis 19, 2015 Manau daugelis žaidėju nusibostu rašinėti komandas,tas pats kaip ir per LV ten dafiga,o tolko 0. Prieš šia įdėja. Taigi niekas nesako tau jas rašyti. Čia būtų tos komandos,tiems kas norėtų jas naudoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 19, 2015 Aš pritariu, paiivarinti žaidimą nėra blogai, o rašyti visados kaip ir visur "t" ir rašai (ahh pabodo) butu puiku jog tai ivestu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Sausis 19, 2015 Pritariu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 19, 2015 PRIEŠ, nemanau jog reikia tokių komandų man tai.. Taigi yra TeamSpeak ir to manau užtenką. Pac_Man 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 20, 2015 Tikrai nesutinku čia ne RP serveris , daug kam tai yra ganėtinai sunku daryti , galbūt kai kurie net nėra to darę . Neslėpsiu pats nesu labai geras rpieris teko žaist vienam serve tik Savaitę , po to užsidarė , tai buvo pirmas kartas , stengiausi kuo labiau įsiskverbti į RPinimą . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kestas_Iron 5 Parašė Sausis 20, 2015 /me issitraukia ak-47 is sortu kisenes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 20, 2015 Aš prieš, tikrai nereikia šiam serveriui šių komandų, serveris ir taip tobulas! Beje nefreepostink kas vieną postą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Conner 7 Parašė Sausis 20, 2015 Nieks jum nesako jog PRIVALOT tai daryti, tai tesiog paivairintu gyvenima Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 20, 2015 Aš tai už, kai kuriems žaidėjams tai pravers. O kas rašo prieš ir panašiai tai nenaudokit ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 20, 2015 /saukti, /tyliai pritariu, kitie mano nuomone nereikalingi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nežiniukas 0 Parašė Sausis 20, 2015 Paskutinį kartą kartoju visiems. Aš tiktais siūlau pridėti /me, /do, /saukti ir /tyliai komandas. O su tomis /me ir /do komandomis jei norėsit galėsit jas naudoti just 4 fun. O jeigu nenorėsit, tai ir nenaudosit. Niekas jūsų neverčia jų naudoti jeigu jus to patys nenorit. Ir šiaip kiek žaidžiau užsienio RPG serveriuose jie visi turi /me ir /do komandas. -That's all. Daugiau neskaitysiu kas už ar prieš, nes jus net normaliai perskaityti nemokat. Žvilgtelsiu į temą tik kai Aivaras ar Rokas parašys savo "verdiktą''. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Esu prieš tokius dalykus, bus gerai kaip dabar yra, kam reikia dar pabildomai sunkumų, kas norit RP gryno serverio tai ten ir žaiskite, be to būtų žymiai mažiau žaidėjų serveryje su tokiais dalykais nes būtų per sunku.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Franklin_Roosvelt 12 Parašė Sausis 21, 2015 Jei daryt RP tai RP jei ne tai jokių elementų iš RP nedėt, nes paskui gausis kažkiek to, kažkiek to ir galutinis rezultatas Free Roam gausis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 21, 2015 Nemanau kad reikėtu tu RP komandu. Nes nemanau kad kažkuom būtų idomiau. Bent čia yra mano nuomuonė.Aš tai tikrai PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 21, 2015 Baik juokus kam čia tas RP reikalingas? Daugelis net nežaidę tuose RP serveriuose nemanau,kad kažkas išvis naudotų tas esamas komandas, realiai aš PRIEŠ mum to tikrai nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trey_Williams 3 Parašė Sausis 24, 2015 Realiai manau puse čia parašiusių net nesuprato pasiūlymo esmės, nieks nevers nieko rp'int , komandas naudotų tik tie kurie norėtų, jokio rp serverio čia nebūtų. Aš už tik dėl tų automatinių "Variklis užkurtas" ir t.t. Nežiniukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose