Kreighton Funicello 13 Parašė Sausis 1, 2017 Visų pirma atsiprašau, jei kuriu temą ne vietoje! Laimėjau biškutuką dėžių, tai kodėl gi neatidavus? Jau atidaviau 4, liko išdalinti 3! Padarysiu event'ą žaidime, nebijokit... O dabar skelbiu konkursą iš 3 dėžių! Bus 2 vietos, tad... Šiek tiek didesnė tikimybė laimėti, bent kažką! 1 vt. - Dvi /tdeze. 2 vt. - Viena /tdeze. Jo, pabūsiu skupas, ir neduosiu daug, reikia pačiam. Žodžiu viskas ką reikia padaryti, tai... Parašyti savo slapyvardį, ir skaičių nuo 1-100. Skaičiai gali kartotis, whatever rinksiu pagal random-orgą, ir neduosiu aš jokiam draugui, - negaila man tų 3 dėžių. Taipogi galiu parduoti, susisiekite žaidime, bet už pinigus, viską aptarsime tenais.. Taigi tebunie konkursas prasideda, sėkmės dalyviams! P.S. Nenusiženginėsiu taisyklėmis, reputacijos neprašau... Dėžių kiekis jau mažėja, skubam užsisakyti, ir dalyvauti mano event'uose! Jei kas nežino, tai dabar tune dežės po 20.000 - 15.000 stumdosi Dar galit palikt kokį palinkėjimą, ar dar kažką visiems dalyviams, bei žaidėjams. Kam jau daviau dėžes, dar galit dalyvauti, žodžiu dalyvauti gali visi! Primenu, skaičius nieko nereiškia, reiškia tik kelintas jūs pakomentavote. KONKURSAS STABDOMAS - KAI BUS 50 DALYVIŲ. DABAR 20 - TRŪKSTA DAR 30. IŠRINKSIU LAIMĖTOJĄ TĄ PAČIĄ DIENĄ. LAIMĖTOJAI BUS 2! Gunce_Boss Carlos_Mantilla Jack_Gta 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Boss 13 Parašė Sausis 1, 2017 (redaguota) Edga_Light 69 didelės sėkmės man Redaguota Sausis 1, 2017 Edga_Boss Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Sausis 1, 2017 Teddy_Wudson, 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Inks_Smash 32 Parašė Sausis 1, 2017 Ink_Smash 22 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Sausis 1, 2017 Smoke_Piktas - 56 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Gta 141 Parašė Sausis 1, 2017 Jack_Gta 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rakim Mayers 76 Parašė Sausis 1, 2017 Tomas_Corres, 11 Pijus Cavallo laidoriteris Atsarginis 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tankistas_Benas 314 Parašė Sausis 1, 2017 Tankistas_Benas 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kazkoks_Lapans 7 Parašė Sausis 1, 2017 Kazkoks_Lapans 86 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lolekbolek_Alhoholikk 1 Parašė Sausis 1, 2017 Lolekbolek_Alhoholik, 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Tero 11 Parašė Sausis 1, 2017 Mano slapyvardis yra Rokas_Tero ir aš renkuosi skaičių - 9 (devynis) Fernando_Diaz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Sausis 1, 2017 78 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas'Garning 6 Parašė Sausis 1, 2017 Deividas_Garning 99 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Torreto 13 Parašė Sausis 1, 2017 Dom_Torreto, 42 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Krekeris 5 Parašė Sausis 1, 2017 777 Mano Sėkmės Skaičiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas Martini 159 Parašė Sausis 1, 2017 Vaidas_Martini, 13. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santo_Baronne 400 Parašė Sausis 1, 2017 Santo_Baronne 32 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rekt_Supreme 29 Parašė Sausis 1, 2017 Unreal_Killer 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve 9 Parašė Sausis 1, 2017 Steve Stanley 67 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Sausis 1, 2017 Andrius_Goo 56 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Malbor_Gold 0 Parašė Sausis 1, 2017 Malbor_Gold 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Linex 32 Parašė Sausis 1, 2017 Tony_Double 64 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Comon 8 Parašė Sausis 1, 2017 Paulius_Comon 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lynn_Stafford 349 Parašė Sausis 1, 2017 96 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Sausis 1, 2017 Ernis_Pokemon 44 Denis_Xander 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose