Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atsiliepimas, - Forever_Young

Rekomenduojamas pranešimas

Labas, parašysiu trumpa atsiliepimą apie projektą, kaip aš jį matau iš savo pusės, kodėl jis man patiko, ir kodėl pasilikau jame žaisti. 

Pradėkim, pirmiausiai tai serveris yra pranašesnis už daugeli kitu didžiuliu projektų, turi tokiu sistemų kuriu neturi daugelis projektų ir projektas po truputi plečiasi, serveris tobulėja. Atvykus pirmąją diena į serverį visiškai nieko nežinojau, ir realiai nemaniau jog čia liksiu žaisti nes serveris atrodė nuobodus ir įprastas, kaip ir daugelis kitur užširegistruoji ir žaidi, tačiau prisijungus į serverį perėjus apmokymus sumaniau pasilikti kuriam laikui, kas buvo keista nes kituose projektuose to nėra, tai tas jog prisijungus į projektą aš buvau paklaustas ar nereikia pagalbos iš administratorių, kurie galėtu sudėti rankas sudeje ir atsakinėti į klausimus tiktai, tačiau ne gavau visapusiška pagalba iš administracijos ir žaidėjų, šis dalykas kiek stebino nes tikrai buvo malonu kad administratoriai rūpinasi žaidėjais... 

Apsipratimas serveryje, serverio sistemų išbandymas, ir visa kt...
Serveryje visiškai nebuvo sunku apsiprasti, nes skriptas padarytas puikiai ir suprasti viska ėjo ko puikiausiai. Iš pradžių buvo sunku, kol neturėjau lėšų ir kitokio shitto kuris man padėtu laikytis šiame serveryje, tačiau padirbus viena darbą be pakvietimo, padirbus kita darbą be pakvietimo ir apsipratus serveryje galiausiai nusprendžiau likti, nes serveris tikrai įtraukiantis. O jeigu rimtai, aš labai vertinu administruojančiu žmoniu pagalba, nėra taip kaip kituose projektuose jog parašius kažkuriam komandos nariui atsakymo lauksi ilgai, atvirkščiai čia viskas vyksta labai greitai, ir tai buvo dar vienas projekto pliusas, kuris mane sužavėjo. 
Serveryje nebuvo visiškai tokiu nesąmonių kurios yra kituose serveriuose, kad ir tuose pačiuose kaimeliuose (šio projekto konkurentai) visiškai ramus projektas, ir subrendę žmones todėl man tai patiko. Ir realiai netgi žaidėjo paprašius pagalbos retas kuris nepadės, todėl aš esu pamolonintas ir džiaugiuosi jog žaidžiu čia. 

Trumpai tariant serveris gali pasiūlyti ne tik serverio sistemas, kurios žinoma yra įdomios ir unikalios tačiau gali pasiūlyti ir visapusiška pagalba, pagalba žmonėms kurie sunkiai orentojasi, serveris gali pasiūlyti kažką naujo, ir iš skripto pusės nes puse serverio sistemų nėra matytu, ir kiti projektai neturi. Projektas smarkiai plečiasi, ir aš manau jeigu manęs paklaustu pažįstami kur žaisti, - aš pasiūlyčiau greenside. Ir galėčiau argumentuoti kodėl, todėl nes čia visiškai kitokios sistemos, čia visiškai kitokie žmones atvirkščiai nei kituose projektuose, ir čia ramiau nėra tu nesąmonių kokios būna kituose projektuose, kalbant apie dm ir panašius dalykus. Na ir pati projekto administracija yra daug patyrus, todėl aš ir pasiūlyčiau šį projektą, nes šis projektas mane žavi jau nuo labai senai, ir žavės dar ilgai. Štai toks mano atsiliepimas apie projektą, ir aš manau liksiu ilgai kartu su greenside, nes toks projektas yra tik vienas. Ačiū Rokai ir Aivarai ir kitiems žmonėms kurie administruojate už pagalba, ir rupesti serverio žaidėjais. 


Šis projektas įrodė, jog gali būti tobulu projektų, jis toks bus visad. :)
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.