Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Greenside.lt darbai su pakvietimu [2]

Tomukas Tomas

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki. Prisimenate kaip praeitoje temoje ”GreenSide.lt darbai be pakvietimo” paminėjau, kad aprašysiu ir su pakvietimu? Tai, dabar taip ir padarysiu. Šitame serveryje yra 5 darbai su direktoriaus pakvietimu. Jie yra: Fūristai, policininkai, mechanikai, medikai, taksistai.

Pradėsiu nuo pirmojo darbo: Fūristai.

Fūristai: Darbuotojų darbas yra vežioti žmonėms baldus, transporto priemones, bei vežti mažuosius ir didžiuosius krovinius. Fūristas priėmęs baldų užsakymą turi važiuoti į baldų parduotuvę pasikrauti krovinį ir vežti į nurodytą namą. Kitas fūristas kuris priėmė transporto priemonės užsakymą turi pasiimt mašinos atvežimą, nuvažiavęs prie pasikrovimo jis turi pasikrauti tą mašiną kurią žaidėjas užsisakė ir ją atvežti į mašinų saloną/motociklų saloną/mašinų turgų. Mažuosius krovinius pradeda vežioti 1 rango atstovai, nuvažiuoja į GS gamyklą, ten pasikrauna krovinį ir veža į nurodytą vietą. Didžiuosius krovinius galima vežti nuo 3 rango, fūristas nuvažiuoja prie GS gamyklos ir ten pasirenka ką nori vežti, nuvažiavęs į pasikrovimą ten pasikrauna ir krovinį atveža į GS gamyklą.

Nu ir antrasis darbas yra: Policininkai.

Policininkai: Jų darbas yra prižiūrėti kaimelius nuo piktadarių, banditų. Kiekvienas policininkas turi važinėti po kaimelius ir žiūrėti, kad žmonės nedarytų NON-RP, tai yra nevažinėtų žole. Per reidus policininkai turi pasiskirstyti kur kuris bus ir padėti kelio blokadą, kuri padėtų greičiau sustoti žaidėjams. Per reidus kiekvienas policininkas turi stabdyti kiekvieną žaidėją. Kaip būna komendanto valanda, tai kurie policininkai sugavę žmogų ir dėję jam įtarimo lygių nors jis turi 20 jam baudos siūlyti negali, turi vežti į kalėjimą.

Trečiasis darbas yra: Mechanikai.

Mechanikai: Mechanikų darbas yra garaže atstatyti žaidėjų sprogusias transporto priemones, Padėti žmonėms kurių transporto priemones sugedo kelyje, arba kaip baigiasi elektra žaidėjas kviečia mechanikus, atvykęs mechanikas jam mašiną sutvarko ir pakrauna. Mechanikų darbas yra prižiūrėti miestelius, kad nebūtų sprogusių transporto priemonių laužų, kad nebūtų palikta netvarkingai darbinių/nuomos/nuosavų transporto priemonių.

Ketvirtasis darbas: Medikai.

Medikai: Medikų darbas yra važiuoti gaivinti žmones, jiems pardavinėti  vaistinėles, medicinines pažymas, bei turi žaidėjus išblaivyti ir pagydyti. Medikų papildomas darbas yra su darbine transporto priemone vežioti medikamentus į jiems paskirtus namus.

Paskutinis penktasis darbas: Taksistai.

Taksistai: Jų darbas yra priiminėti iškvietimus ir žmones vežioti iš taško A į tašką B. Kaip nebūna iškvietimų taksistai veža lagaminėlius į verslus/namus. Juos galima pasiimti bazėje.

Tai tiek apie serverio darbus su direktoriaus pakvietimu. Tikiuosi patiks:)Ateityje aprašysiu kažką kitą. Sėkmės skaitant!

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.