Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Egidijus_Keza

Laurynas_Leigon

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Laurynas_Leigon

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Egidijus_Keza

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Uždėjo administrautoriaus ispėjima už blogas /atp naudojimas.Norėčiau pridurti jog jis dirba policininku ir tuo metu mane gaude, bet nebuvo uždėjas komandos: /sekti.Jeigu būtų uždėjas komanda sekti kai tuo metu mane gaude aš nebūčiau galėjęs panaudoti šios komandos.Visa ta laiką kurį mane gaude kai buvau su draugais neužmetė nei karto ant manes sekimo.Aš tuo metu bėgau su darbiniu transporto priemone towtruck.P.s nuotrauka daryta po kiek laiko.

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://imgur.com/a/p0pOc

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gaudžiau tavo draugą kuris buvo ant tavo transporto priemonės, bet stabdžius tave tu nestojai ir toliau bėgai kol visi įkritot į vandenį ir atvykus man tave surakinti ir tavo draugą tu padarei /atp bandydamas išvengti atsakomybės, koks skirtumas buvo ar nebuvo užmestas /sekti tu negali daryti /atp jeigu tave gaudo policijos pareigūnai.

https://imgur.com/a/MeAqW šitoje nuotraukoje matosi kaip buvo panaudota /atp

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu pats parašei, kad gaudei mano draugą, bet stabdei mane.Tai jai tu jį gaudai tai tu su juo ir aiškinkis, o jai mane gaudai tai privalai užmesti sekima arba prašyti pastiprinimo savo kolegų.Būtum užmetes ant manęs sekima nebūčiau galėjas padaryti /atp.Tavo paties įrodymuose nesimato jog būtum užmetes ant manes išvis sekima.Manau jog tikrai esu neteisingai nubaustas, nes pareigūnas nemokėjo atlikti savo darbo.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Serverio tvarkos prižiūrėtojui susidūrus su pažeidėjais, paskyrė teisingą bausmę, todėl prižiūrėtojui nuobaudų nebus.
Taisyklę, kad išgirdus policijos sirenas reikia stoti į kelkraštį žinote dar nuo tada kai laikėte teoriją vairavimo mokykloje, todėl dėl susiklosčiusios situacijos kaltas esate tik pats.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.