Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

DPD Kurjeriai ir vėl kursuos!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Vasara prasidėjo, mokslai baigėsi, o serveryje vis sparčiai daugėja naujokų. Gerbkim, mylėkim, šerkim ir nepalikim jų likimo valioje. O kad jau ties tuom pradėjau kalbą, sakau, rinksiu Kurjeriams direktorių iš serverio naujokų, mažiau patyrusį. Patyrusius vilkus, ištikimus serverio žaidėjus rezervuosiu sudėtingesnėm, daugiau įgudžių reikalaujančiom firmom valdyti. O toliau dalyvavusių atrankoje analizė.

 

Pukis_Balbou - malonu matyti naujokus, bandančius tapti direktoriais, tačiau kandidatūra pakankamai silpnoka. Ne dėl to, kad iš pažiūros CV nedidelės apimties, bet ir turinys silpnas. Per visą motyvacinį laišką daugiausiai rašei apie labiausiai šiam darbui tinkančią treniruotę. Na, o norėčiau kur kas daugiau. Deja, kandidatūra neįtikino, jog būtum tinkamas direktorius. Tačiau nenuleisk rankų ir bandyk ateityje dar kartą patobulinęs savo rašymo įgūdžius!

 

Mantas_Naruto - samp'o vilkas, greensid'o naujokas. Dėkoju Tau labai už stiprų debiutą, kad iš tiesų pasistengei su anketa. Iš esmės visa anketa gera, gražus rašymo stilius, prisistatymas, darbuotojų motyvacija - viskas blitz. Tačiau su tom bombom kaip ir visiems - nesiseka. Žinoma, įdėjos gražios, paįvairinančios kasdieninį darbą, tačiau trūksta paties vadovavimo subtilybių, kokias temas kursi kurjeriams, kurjerių veiksmas ir ką turi pasiūlyti  tam, kaip su klientais kas.. Trūko,labai trūko. Bet visvien, atrankoje esi stiprus kandidatas tapti direktoriumi!

 

Major_Payne - sveikinimai pagaliau pateikus teisingą kandidatūrą pateikiant CV,o ne anketą kaip praeitą kartą. Tik dar šį kartą tokią nuostabą sukėlei,kad suabejojau ar pats pildei. Tekstas gražiai parašytas, tvarkingai, neperkrautai apdorotas, o pati kalba - labai vaizdi, matomai turi gerą iškalbą realybėje, rašai taisyklingiau, geriau negu daugelis vyresnių už tave. Manau, kad esi iš tų variantų, kur subrendęs ne pagal amžių. Nors trūko įdėjų apie pačią firmą kaip jai valdysi, bet neatsižvelgiant į tai esi pakankamai stiprus kandidatas.

 

Mister_Jack, Nike_Dievas - prašom prieš pildant į direktorius pasidomėti kas reikalaujama, paskaityti kas parašyta.

 

Arma_Speed - labai nustebau pamatęs, kad pildai, nepatikėjau savo akimis, bet šaunu, kad imiesi iniciatyvos ištaisyti savo klaidą su pirmuoju direktoriumi. Anketa, palyginus su kitais kandidatais, pakankamai silpna, tad prie pagrindinių kandidatų nepriskiriu. Manau, kad pildant visad galvojai, jog pildai dėl to, kad praneštum man jog esi, jog žaidi šiame serveryje, esi aktyvus, bet pats nė velnio netikėjai, kad tapsi direktoriumi. Ir tai labai aiškiai matėsi anketoje. Norėčiau, kad ateity pasistengtum, arba vėl pradėk nuo to ką moki geriausiai - imti pavaduotojus, ir perimti direktorius <šypt>. Sėkmės, Arma, susiimk plyz. ČIuz.

 

Deivis_Deividukas - anketa viena taip pat iš rimčiausių. Didelis anketos tūris, galvojau kad bus tuščia, bet deja - likau labai patenkintas perskaitęs šią anketą. Išanalizavęs tavo CV pagalvojau, kad radau naują firmos direktorių. Pas mane kartą praeitame projekte turėjai direktorių. Buvai nuvylęs, bet ir buvo suprantamų priežasčių dėl ko ten tau kas nesigavo. O šiame projekte laikausi minties, kad kas buvo ten, už tų durų ir lieka. Tad mano akyse turi didelį potencialą šiuose rinkimuose, juolab šiame projekte esi pakankamai jaunas veidas, ir bent kol kas - itin aktyvus.

 

Bmw_Black - na, palyginus pagal tai kokias anketas skaičiau šioje atrankoje, taviškė tokia nulinė. Nesiparink, kad nepasisekė, bet pabendrauk su direktoriais, su kitais pildančiais, kaip jie pildė kodėl tapo  direktoriais, tada pamatysi ko reikalauju, ir ateityje pildant galbūt jau būsi stiprus kandidatas!

 

Visi taškai ant i......

Pradėsiu nuo trečiosios vietos.. Vieną geriausių įspūdžių su pirmuoju debiutu užima Mantas_Naruto. Viskas atrodė gerai, bet truputį jautėsi tuštuma anketoje, o ko trūko labiausiai - paminėjau anksčiau. Nenuleisk rankų, bandyk dar kartą, arba pasiimk pavaduotoją ir įrodyk, kad klydau nepasirinkęs taves. Antroji vieta - Major_Payne. Anksčiau maniau, kad čia šansų neturintis eilinis vaikis. Bet kuomet paskaičiau šią jo anketą.. Nors trūkumų ir buvo, bet abejonių nepaliko. Šį kartą buvai laaaabai arti direktoriaus slenksčio. Sėkmės tobulėjant! Na o šių rinkimų lyderis, pakankamai jaunas serverio veidas, pakerėjęs mane savo aktyvumu ir atsidavimu šiam projektui - Deivis_Deividukas. Tai Tavo šansas, išnaudok jį prasmingai, have fun!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O rezultatai , iilgai čia jie užsitempė


. Nu mldc Deividuk , sveikinu , sekmės tau direktoriavime prilaikyk kardaną,


šaunu analizė Mariuk,


Redaguota Marko_Escobar
Tu čia užsitempęs, o ne rezultatai. Atranka trys dienos, po dviejų - analizė. Kada buvo greičiau?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.