Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Last_Quattro

Domis_Dragon

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Last_Quattro
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: lygtais nuo 2017 pradzios 
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  apie 3 metus 
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: is draugu 
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: as isvis nezaidzia jokiame kitame serveryje buvau pas drauga ir ziurejau kaip jis zaide ir sudomino mane tad parsisiunciau ir tiesiai atejau i greenside nes jis man atrodo labai idomus ir paprastas
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: taip ivygdziau visas nebuvo tik kartais pasiklysdavau bevaziuodamas
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: visus kur nereikia pakvietimo, idomiausias ir pelningiausias buvo ukininkai nes daug visokio darbo pvz nukulti šiena, nuvežti dėzes, padaryti duona. nuobodziausias valytojai nes nieko idomaus neiviko dirbant man šį darba.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: gana taip bet taksi pagalba atvezė
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: dabar jau ne bet seniau naudodavau daugiau 
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?:  taip
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: manau pakanka, nesunku
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: taip padejo suzinoti kelias komandas pvz kaip surasti aktyviasius dienos zaidejus ir t.t.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: taip, labai greitai
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: pakanka ir aiskus, nea neteko
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: po kolkas nieko nereigia viskas gerai ir lengvai suprantama ti galietu buti koks pagalbinis guidas bet pasiklausus adminu tikrai viskas suprantama ir jie padeda.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.