Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Arnas_Linkelis

Arnas_Linkelis

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Linkelis.
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šiame serveryje pradėjau žaisti visiškai nesenai, 2020-04-05
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Samp serveriuose esu matomas nuo 2014m.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Apie šį serverį žinojau nuo jo gyvavimo pradžios iš samp draugų.
5. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį?: Karantinas, žaidimams nebebuvo laiko. Tačiau esant tokioms sąlygoms, smagu prisiminti senus laikus :)
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip įvykdžiau. Ne, buvo viskas aišku ir tikslinga.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Serveryje pasirinkau būti ugniagesiu. Įdomi sistema su medaliais, tik šiek tiek mano manymu rida padaryta per didelė perkopus į sidabrinius ar auksinius medalius.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne, viskas buvo tikslingai nurodyta.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, labai naudinga norint pažinti serveryje veikiančias funkcijas.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip, bet tai buvo eiliniai 14m. vaikai kurie žaidžia su savo privilegijomis.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Įdomi sistema, niekur nesimėto nereikalingas transportas.
12. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Administratoriai tikrai išsamiai paaiškina ir atsako į visus rūpimus klausimus.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Kiekvienas darbas savaip reaguoja didžiausią įspūdį paliko medikai.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Kolkas priekaištu neturiu, informacijos kiekis pakankamas.
15. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Šiek tiek kontroliuoti daugiau admin veiksmus, nes nuo pirmų dienų buvo sprogdinama mašina su admin komandomis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.