Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Mia_Loli

Mia_Loli

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mia_Loli
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šių metų gegužės mėn.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie aštuonis metus, bet su pertraukomis.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Šį projektą aptikau internetiniame puslapyje "LT SA-MP serveriai".
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Dėl mokslų ir kitų aplinkybių visiškai nebežaidžiau SA-MP, po ilgo laiko tarpo pabandžiau prisijungti prie senojo projekto, bet jis jau buvo uždarytas, todėl sugalvojau paieškoti naujų projektų, bandžiau kelis, bet labiausiai patiko šis.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Įvykdžiau visas "apmokymų misijas", įsiskaičius gerai į misijas/užduotis ir žinant kaip veikia SA-MP projektai tikrai nebuvo sunku suprasti ir jas įvykdyti.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Bandžiau dar tik vieną darbą "Valytojai", darbas gan sunkus pradžioje, bet padirbus kiek laiko priprantama, apie pelningumą nelabai tegaliu pakomentuoti, nes kitų darbų dar nebandžiau.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: "elektronikos parduotuvę" radau važinėdama su darbine transporto priemone po miestelius ir žiūrinėdama į žemėlapį.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Kadangi šiam projekte nežinau kas kur randasi, tad tenka ir panaudoti šia komandą, nes SA-MP projektai yra skirtingi ir nevisi darbai ar kiti pastatai tėra tuose pačiuose vietose kaip ir kituose projektuose. 
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Keletą kartų, bet gi chuliganų yra visur.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: "nuomojamo transporto" naujokams tikrai manau kad užtenka, mašiną radau labai greit, bet dviračio dar neteko turėti, bet ateityje manau kad rasiu.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Šios komandos naudoti dar neteko, nes viską išsiaiškinu, bet ateityje panaudosiu ir tikrai manau kad komanda naudinga/suteikia pagalbos, nors žaidžiant dažnai pamatau žaidėjus gaunant "Mute" už blogai panaudotą komandą.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Kviečiau porą kartų taksistus, pirmasis darbuotojas sureagavo ir atvyko labai greitai, antrasis darbuotojas sureagavo taip pat greit, bet užtruko atvykti, be to abu buvo mandagūs.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Serverio pateiktos informacijos didžiąją dalį perskaičiau ir supratau, kiekis pakankamas ir aiškus mano nuomone, neaiškumų kaip ir neaptikau.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Projekte pradėjau žaisti nesenai, tad nežinau ką pasiūlyti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.