Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Danielius_Yoko

Danielius_Yoko

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Yoko
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2020.12.09
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 6 metus.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Facebook, draugai, kiti projektai ir panašiai. 
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Labai daug laiko ten praleidęs, tai sugalvojau išmėginti kažką naujo, jau labai senai planavau ateiti čia pradėti žaist. Žinojau, kad čia labai gera darbų sistema, ir daug kitų priežasčių.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Nebuvo. Visas įvykdžiau "GOLD". Puikus būdas susipažint su serveriu ir gauti dalelę pinigų.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Turiu išsikėlęs tokį tikslą, kad kiekvienam darbe be pakvietimo surinkti bent po 5 bronzinius darbų medalius. Visur turiu po 5 jau, išskyrus valytojai ir picerininkai. Gaisrininkuose pavyko netgi 2 sidabrinius surinkti. Įdomiausi darbai tai: Medkirčiai, smagu kad gali viduj apdirbinėti, pjauti parvežti ir panašiai, labai realistiška, taip pat ir uždirbti eina. Pelningiausias, negaliu pasakyt savaip pelningi jei moki dirbti. Nuobodžiausias Valytojai, mašina gan lėtoka, ir nemanevringa.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visiškai ne.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Nelabai.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Taip, kolega buvo nužudęs. Bet atsiranda visada kas nors kam ne kokia diena ir išsilieja žaidime... :D
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Pakanka, visiškai nesunku.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau keletą kartų, šauni administracija, greit suregavo, ir pakonsultavo mano klausimais.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, keletą kartų kviečiau taksi, atvyko greitai, taip pat ir nugabeno greitai, patenkintas.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Aiškus ir pakankamas.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Viskas patinka nelabai kažką reikia keisti, jau ir taip gana lengva naujokam įsitvirtinti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.