Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Paul_Gang prašo paramos

Paul_Gang

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Paul_Gang
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Nuo 2019m
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Kažkur apie 5metus
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Ieškodamas tarp samp serverių, ir sugalvojau išbanyti, ir dar iki šiol jame žaidžiu
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Senasis serveris užsidarė, todėl ieškojausi naujo, ir suradau jūsų serverį, kolkas šis serveris man yra geriausias.
Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Įvygdžiau visas kiek pamenu, nebuvo nieko sunkaus, bent man buvo viskas aišku, ir suprantama.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:  Darbus dirbau visus be pakvietimo, iš tu kurie be pakvietimo nuobodžiausias butu gal medkirčiai, o įdomiausias ir pelningiausias tai ukininkų, o su pakvietimais dirbau Taxi, ir pervežėju, į kitus kažkaip nelabai pasisekė patekt, nežinau dėl ko tikriausiai mažai budavau užpildes, bet pervežėjų darbas buvo tikrai įdomus ir gan pelningas.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, kadangi daugumaserverio žaidėjų yra draugiški ir padėjo man ją surasti, kad galėčiau nusipirkti telefoną ir gps.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Na dabar po atnaujinimo teko panaudoti keleta kartų, bet prieš atnaujinimą, žinojau viską šiame serveryje.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Buvau ir dar ne kartą, bet nusiunčiau įrodymus pareigunams ir jie nubaudė nusikaltėlį.
Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: užtenka pilnai nuomonjamo transporto, ir kainos prieinamos, tame jokios problemos nematau, viskas gerai. o rasti tai tikrai nebuvo sunku, nes minimape viskas sužymeta.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudoju, jeigu kažko noriu pasitikslint ar panašiai, šiaip, dauguma atsakymų padėjo, ir gan greit sureagavo.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: jeigu būna aktyvus 1-2 žmonės tenka palaukti kokias 2min kol užsakymą priemą, bet jeigu buna daugiau žmonių aktyvių, tikrai greit priemą iškvietimą.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Hmm, Bent man tai viskas yra aišku ir kokybiškai suformuluota, kolkas su kažkokiais neaiškumais nesusidūriau.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Bent kaip aš pradėjau šiame serveryje žaisti, man buvo sunku užsidirbti pinigų, bet kai daugiau pažaidžiau, įsidarbinau į darbą su pakvietimų, su pinigais nebuvo problemų, o ką pakeisti, net nežinau. galėtumėte dadėti daugiau darbu be pakvietimo, sugalvoti naujokams kažkokias premijas kad jiems pradžioje butu lengviau, tai tiek gal.

 

Redaguota Mafijos Senelis
Redaguotas temos pavadinimas į tinkamą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.