Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Zalia_Arbata Prašo paramos

Zalia_Arbata

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zalia_Arbata
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2021/13/1 - Tačiau pradėjau žaisti aktyviai tik nuo vakar dienos. - iš viso serveryje praleidau laiko 11val 5min.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Tikrai ganėtinai ilgą laiką, kažkur nuo 2015 metų.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Apie šį serverį jau buvau išgirdęs iš kitų žmonių. Buvau prisijungęs prieš kokius metus, tačiau nesugundė, na, o dabar pakvietė draugas ir tikrai užkabino.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Praeitas serveris kuriame žaidžiau nebeturėjo nieko naujo pasiūlyti. Senos sistemos minimalūs atnaujinimai.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Įdėmiai skaityti neskaičiau, tiesiog permečiau akimi. Aš save laikau jau tikrai patyrusiu samp žaidėju tai pradžios informacija man asmeniškai neaktuali, kadangi pradžia serveriuose kone visada tokia pati.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Teko dirbti: valytoju, medkirčiu, ūkininku. Pelningiausias darbas ūkininkas, nuobodžiausias turbūt medkirtys.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo sudėtinga.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Gps komandą tikrai tenka pasinaudoti dažnai, kadangi pripratęs prie SanFierro miesto, bet manau su laiku tikrai prisitaikysiu prie kaimelių.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nušautas ne, tačiau yra buvę jog Blackberry (nesu įsitikinęs) miestelyje buvau apšaudytas kai važiavau su savo transporto priemonę.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Manau būtu šaunu išvysti dviračių nuoma prie ligoninės.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Tikrai taip teko pasinaudoti, į mano užduotus klausimus buvo atsakyta greitai ir suprantamai.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Tikrai teko, taksistai sureguoja itin greitai kaip ir medikai. Tačiau picerininkai dažnai mėgsta neatsakyti į iškvietimus.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Visa serverio informacija paprasta ir aiški, nėra per daug išsiplėtota. Su neaiškumais kaipgi ir nesusidūriau, o jei ir buvau susidūręs tai /pagalba padėdavo.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau nieko nereikėtu keisti, viskas yra gerai. Galbūt būtu šaunu išvysti naujos serverio anketos kurimosi metu, jog būtu pasirinkimas ar esate žaidęs šiame serveryje ankščiau ar ne, nes jei žmogus kurtusi antrą anketą dėl kažkokių tai priežasčių jam nereikėtu praleisti papildomo laiko skaitant tą pačia informacija iš naujo kuria jau žino.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.