Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tom_Morello Prašo Paramos

Tom_Morello

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tom_Morello
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2022.02.28.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo 2015metų
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Apie sį SA-MP serverį sužinau iš labai gero draugo.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Tapo banalūs,nebeįdomūs su jau išsemta ekonomika bei banaliais atnaujinimais, kurie žaidimo prasme nedadeda NIEKO. O čia, mano akimis, viskas visiškai kitaip.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Suprasti reikalavimus nebuvo sunku.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Teko dirbti Picerininku,Valytojiu,Gaisrininku,Ūkininku,Medkirčiai. 

Įdomiausias darbas buvo Gaisrininkai nes man patiko kad galima prisipildyti sisterna,gesinti namus,ir jos vidu. Pelningiausias darbas mano atžvilgiu buvo Ūkininkai nes labai daug duodavo uz šieno atvežima Ir nuobuodžiausias darbo buvo valytojai nes labai lėtas darbas.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Pirmą kartą kaip man jos reikėjo, tai padėjo vietiniai šio serverio gyventojai, tai - nebuvo sunku
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: GPS komandą naudoju vos tik kur prireikia nuvažiuoti.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Taip, surasti jį nebuvo sunku. 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Visada gelbsti ir kas geriausia ne vienas žaidėjas atcako o keli.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Pirmasis iškvietimas buvo taxi, na dėja ne greitai sulaukiau pagalbos.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Informacija yra pakankamai konkreti ir aiški, neaiškumas buvo tik vienas dėl darbo su pakvietimu kada nėra direktoriaus.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Galbūt jog vos tik prisijungus rodytų žemėlapio ''marksus''

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.