Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.01.19 in Pranešimai
-
new style avatars // matuse
Tadas_Bass ir 3 kiti sureagavo į And Morello už temą
Šaunuolis kad išdrysai ir sugalvojai naują stilių. Visai idomiai atrodo.4 taškai -
Keletas avatarų
Trečias belekaip žiaurus avataras Na o šeip tai aukščiau naujoko ribos tavo avatarai, puiku.4 taškai -
Ir vėl taipogi labai šaunu ir tobula. <34 taškai -
2 taškai
-
mGarage || Golf Mk1
hotas ir kitas sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Sveiki,pabaigiau jau savo darytą mk1 golfą,iškarto šoksiu prie E28 touring'o,tai pat vis dar kvieskite mane į skype thegerkka,tie kurie nori pradėti modinti.Laukiu vertinimų. Atlikau darbus: Perdariau visą mk1 golfą pagal Stanceworks Golfą mk1 LS Taigi nulupti nereikalingi visokie užrašai. Uždėtas gale užrašas Golf LS Pertobulintas interjero vidus Įdėtas 3d Dugnas Įdėtas 3d Variklis Sukurti ir uždėti 3d numeriai Sutvarkyti bug'ai Vietoj zapaskinių ratų įdėti bbs ratai Įdėtas Drop'as Sukurt'as Handling'as Padarytą,kad nitro eitu iš vieno duslintuvo. Modą,ateitį gal ir p2 taškai -
"MillionArt" Grafikos parduotuvė
Lukas Front ir kitas sureagavo į Robčik_Tropez už temą
[DARBAS] - [ATSISKAITYMAS] - 1 +rep. [INFORMACIJA] - Jei darbas nepatiko , pildyk anketą iš naujo . neturių įdėjų tokiam parašui.2 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
[ Blogas ] Juškė
Tony_West sureagavo į John_Juske už temą
[ Numeris 1 - Serverio atradimas ] Sveikučiai, manau mane pažįstat iš kitų didelių projektų. Bet tai realiai nėra svarbu, net nežinau ką tiksliai parašyti, bet manau pradžioje blogo galima parašyti, kaip sužinojau apie šį projektą ir kuo jis mane sudomino? Man nėra sunku atsakyti į šituos klausimus, tik dėl to kad apie šį projektą jau liepos viduryje žinojau. Galbūt kažkas žinot o gal ne, aš, Roba_Ggg ir Mtėvas buvom soc maperiais, bet Mtėvas dar buvo ir administratorius, ką gi, ten tikrai daug darbo buvo įdėta, susibendravom gerai. Bet palikom pareigas nes pamatėm, kad jokio reikalo nėr1 taškas -
Prisistatau Lukas_Benjaminas
Matt_Inside sureagavo į Lukas_Benjaminas už temą
Jūsų vardas - Lukas Kiek jums metų - 16. Jūsų nuotrauka - Čia. Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Na ka, kaip ir jau iš dalies mane žinote. Laisvalaikiu mėgstu pabaliavoti su družokais. Lankau futbolą gan jau ilgokai, tikiuos, kad gali kažkas ir išsiplėsti, ne tik megėjiškoji puse. Esu žmogus, kuris nėra abejingas, esu nuoširdus ir visada visiem padedu. Sampą jau lošiu ilgokai, tris metus, ryžiko serveryje.1 taškas -
Prisistatau Stefan_Persson
Damn_Andzej sureagavo į Stefan_Persson už temą
Prisistatymo Šablonas Jūsų vardas - Daivaras J. Žaidime Stefan_Persson, kitaip žinomas Daivaras_Krasavic Kiek jums metų - 16 metų. Jūsų nuotrauka - http://imgur.com/w6kD4Fs - Vidurinis Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki Gerb. GreenSide nariai. Esu Daivaras iš Telšiu, man yra 16 metų, SA:MP žaidimu užsiimu jau 6 metus. Šiandieną mane sudomino šis projektas, tai pameginsiu laime čia. Esu jaunasis SportsMenas, užsiimu turniku, ir s.atletika. Esu patikimas žmogus, dažnai ištiesiu pagalbos ranką žmonės, kuriem jos labiausiai reikia. Dažnai būnu prie kompiuterio, užsiimu m1 taškas -
http://ifreak19.deviantart.com/gallery/ Mokinuos kiekviena dieną , dirbu kažką kiekvieną dieną ir meginu kažko naujo , jei turi kažkokių įdėjų parašykit , mėginsiu padaryti.1 taškas
-
"James'o avatarai" - 2 update !
Lukas_Markeris sureagavo į Corry_James už temą
1 - http://imgur.com/a/ZAiSo 2 - http://imgur.com/a/MQWwy Update kai bus noras ! Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 10 žodžių); -Edis_Kingston1 taškas -
Parašas :D
Mantvis_Daedo sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Sveiki, prisiminiaum kad kažkur kampe esi paslėpęs photoshop'ą, tai va atradęs bandžiau prasilaužt užtrukdamas vis kelias minutes: Išvadas pasidarysite patys1 taškas -
Avatarų kolekcija ( Ignas Bandito )
Dvl Gang sureagavo į Ignas Bandito už temą
Radau dar savo avatarų, čia bus ir tie kur anoj temoj buvau įkėlęs ir nauji, imkit, naudokit. http://imgur.com/a/pb9Qs1 taškas -
1 taškas
-
Red-County Medikai
Rytis'Bit sureagavo į Jonhy_Lafesta už temą
Sveiki, vakar vakare baigiau savo darbelį - medikus. Pirmą kartą bandžiau dėti tekstą ant objektų, nežinau kaip gavosi. Vertinkit ir komentuokit kas blogai, pasistengsiu pataisyti kas blogai. http://imgur.com/a/hkTG91 taškas -
[CS:GO] 1v5 clutch
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
clutch with p90 haha watch in 1080p1 taškas -
Green-Side.LT Keleta parašų.
Lorens_Marichuana sureagavo į Samp_Power už temą
Sukuriau ant greito keleta Green Side parašų. Jei patiks naudokit į valias1 taškas -
Pradedantysis skin editor.. :D
Luizas_Sanchez sureagavo į Belgas_Granata už temą
Sveiki, Pradėsiu mokintis skin editavima, kadangi dabar esu visiškai žalias ant šito dalyko, bet tikrai stengsiuos išmokti šito dalyko, tai va pirmoji pamoką įvygdita ! Jei norėsit kas šio skin tesiog rašykit čia numesiu link. Esu žalias primenu baisiai nesmerkit Prieš: Po: Nesmerkit nes dar žalias ant šito dalyko1 taškas -
[TRL] Greiti ir Įsiutę 7
Deivis'N sureagavo į Tomas_Gokusan už temą
Sveiki, visi užrašai yra nemanno, bet radau internete. Žiūrėkit ir skaitykit į sveikatą. Greiti ir įsiutę “ („Fast & Furious“) franšižė bus tęsiama toliau, tačiau jau be režisieriaus Justino Lin, kuris režisavo paskutinę, šeštąją, „Greiti ir įsiutę “ dalį, o prieš tai vadovavo „Greiti ir įsiutę: Tokijo lenktynės“ („The Fast and the Furious: Tokyo Drift“, 2006), „Greiti ir įsiutę 6“ („Fast & Furious“, 2009) kūrimui. Justinas Lin apie savo sprendimą kino studiją „Universal Pictures“ informavo praėjusią savaitę. Pasak šaltinių, šis sprendimas buvo priimtas dėl laiko terminų. Atrodo „Univ1 taškas -
Pac_Man sureagavo į Arnis_Selfie už temą
Sveiki padariau kelis simpe avatarus gal kam patiks, jei patiks padarysiu daugiau. Ir sakykite kokių norite avatarų daugiau: Mašinos, merginos, įvairus ar dar kokių. http://imgur.com/a/ZVZ281 taškas -
Pamoka [C-BUG]
Deivis_Rhino sureagavo į PaularDo už temą
Taigi noriu pasidalynti pamoka cbug https://www.youtube.com/watch?v=7hgLpTtdS-I1 taškas -
Camorra in real.
And Morello sureagavo į Velnelis Camel už temą
Tikri įvykiai susieje su Camorra šaip tokios dokumentikos galvoju jums parodysiu. Žaidimo stilium sakant čia vyko GW Mafijos Camorra karas buvo gauja karas Niujorke per I pasaulinio karo laikų. Viena pusė buvo Sicilijos Morello nusikaltimas šeimos Manhetene, kita pusė buvo Camorra, senovės Neapolio gauja su į Navy gatvėje netoli Brooklyn pogrupyje, ir Coney Island gauja.Virš Niujorko raketės kontrolę kova prasidėjo po Giosuè Gallucci, neginčytinas karalius Mažoji Italija, ir jo sūnus nužudymo gegužės 17, 1915 [1] [2] tyrimai, kad po 1918 visiškai sumušė Navy Gatvė gau1 taškas -
Radijos interjėras.
Lukas_Markeris sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Ką ir bepridursi? Gražus darbas1 taškas -
Prisistatau Aurion_Que
Lukas_Markeris sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Labai jau skurdus tas tavo prisistatymas :| Na, bet nepaisant to linkiu sėkmės bei buvo malonu susipažinti1 taškas -
"MillionArt" Grafikos parduotuvė
Pac_Man sureagavo į Robčik_Tropez už temą
[DARBAS] - [ATSISKAITYMAS] - 3 +rep. [INFORMACIJA] - Jei darbas nepatiko , pildyk anketą iš naujo .1 taškas -
forumo lankytojas
Jeremy_Colorado sureagavo į Robčik_Tropez už temą
Toks simple. daug ką galima pakeisti gražiau sėkmės1 taškas -
Truputėlis RP komandų.
Xin_Jinping sureagavo į Lemon_Madeit už temą
Kad ir kaip bebūtų įdomu, nes pats RP serveryje žaidžiau, bet tai nepravers, žaidėjai nori laisvo stiliaus. Nebent sutikčiau su pasiūlymu kad serverio žaidėjai privalėtu truputėli RP`inti be tų komandų.1 taškas -
jamesAvatars - #2 atnaujinimas
Aidas_Nesvarbu sureagavo į Gycka_M1z už temą
Neblogi tokie visai kaip pirmi.1 taškas -
mGarage || Golf Mk1
Gerardas_Kawaii sureagavo į Luizas_Sanchez už temą
Na gražiai gražiai viskas (y) Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston1 taškas -
[CS:GO] 1v5 clutch
YOLONACHUJ sureagavo į Jason_Morrello už temą
lol, iš vieno raundo sprendi ? Man įdomu kaip tu žaidi, jei aplinkui vien botai.1 taškas -
1 taškas
-
Green street hooligans 1 ir 2 dalys.1 taškas
-
Prisistatau Arūnas_Jax
Arūnas_Jax sureagavo į Mantvis_Daedo už temą
Sveikas, malonu susipažinti. Sėkmės projekte Ta foto tai kaip iš paso1 taškas -
Vartotojas yra vienas. Persirašysiu windowsus1 taškas
-
Karoce kenty jeigu nori lengviau, tai varai taip : su caps lock nusitaikai > šauni > tūpi [ c raide ] išsykio ir daužai visus.1 taškas
-
Na man asmeniškai nepatiko, pats dydis avatarų ir jų stock'ų įvairovė, čia mano tik asmeninė nuomonė.1 taškas
-
Jaska_Gang sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Ačiū visiems, dar 1 + PATINKA ir darau update;)1 taškas -
Filmų rekomendacijos.
>> "Gone girl", vienas iš šviežesnių ir geresnių kuriuos pastaruoju metu žiūrėjau.1 taškas -
Prabangus Gyvenamasis Namas | Tadas P'
Xin_Jinping sureagavo į Lemon_Madeit už temą
Namas visai patiko, neturiu prie ko prikibti.1 taškas -
GREENSIDE.FM
Prieš, bent jau kolkas tikrai ne. Neaišku kiek serveryje žais žmonių, tokie dalykai kuriami praėjus tam tikram laiko tarpui, kai bus žinoma ar sulauks nors kiek klausytojų tas radijas.1 taškas -
Nemokama taksi su radistais.;D
S'Džo sureagavo į Stefan_Persson už temą
Dar tokio čiūdo neteko matyti, tikrai nuotaika praskaidrino +rep1 taškas -
[ Blogas ] Juškė
Tony_West sureagavo į John_Juske už temą
Manau, kad jo. Ryt po ryt apie mappinima parašysiu.1 taškas -
Serverio perspektyvos mano akimis
Mantas_Verone sureagavo į Adidas_Never už temą
Palinkejimas tiems kurie cia los.jeigu cia atejo msrko vadinasi bus tvarka serveryje1 taškas -
Mašinų salonas.
Sveikas, kas tavo darbe netinka ir kas blogai: Netinkamai parinktos tekstūros, nepatiko labiausiai pačio pastato Darbo pati struktūra, eilinė. Reikėtu ko nors unikalesnio. Reiktu surasti kitą vietą mašinų salonui, nes jau atsibodusi vieta Interjeras turėtu priminti kokia patalpą, kuriose būtų stovimos mašinos, o tavo interjeras primena kambarį. Buvo keletą MAP klaidų, su langai ir kt. Manau pats pastebėjai Tai tiek, nesmerkiu ir linksiu tau tobulėti. Uždėsiu patinka.1 taškas -
Low Poly Style Job
Darbas tesiog nuostabus, gal turėčiau prie ko prisikabinti tik, prie besmegenių kepurių, prie jų mažai padirbėjai. Žinoma už pastangas paspausiu " Patinka " Turiu klausimėlį, su kokia programa tai darai?1 taškas -
Prisistatau Lukas_Benjaminas
Egidijus_Uzas sureagavo į John_Juske už temą
Malonu susipažinti, apsimesiu, kad esam nepažystami :DD1 taškas -
Pirmi mano avatarai
http://www.part.lt/img/2a4261af9754c5d5c1d59109637137fa512.pngŠitas neblogas, bet manau kaip 11 metu čiuvui kaip tik.1 taškas -
T'Nolasco - Lietuviškas butas (Kaimeliai)
Puikus mapp darbas, šaunuolis tobulėji kaip ir mano **** augimas1 taškas -
[J'Juske] DJ RADISTAI
Tomas_Balbo sureagavo į John_Juske už temą
Ohhh tavo tikrai yra didelis čia klausiminas. Na mappinu jau beveik 2 metus, vasario mėnesi bus. Pradėjau mappinti nuo tiuninginiu bazes jį buvo tragiška :DD, šita sumapinau per 2h, ir suteksturinau per 30 min. Viska pats padariau, nes čia realiam gyvenime yra toks pastatas.1 taškas