Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.20 in Pranešimai

1. Micro_Edga ir And_Miami, žinau, kad visuomet iki galo einat už savus, bet ateityje komentavimas be įrodymų, paneigiančių ar patvirtinančių įtariamojo kaltę - atsilieps mediniu stulpu. Mediena impregnuota nuo grybų, kerpių, drėgmės ir ugnies. Grįžtant prie papeikimo... taip, tai galima užskaityti kaip bug'o naudojimas savo labui.... galbūt dėl ko ir neatblokavo pats Mafijos_Tėvas. Tačiau... Žiūrint pagal video laiką kada buvo atsijungta ir prisijungta (skyrė geros kelios minutės) - galima manyti, kad numirus pralaukti ligoninėje ir iš jos pestute grįžt į grobiamos gaujos hood'ą būtų papra
    4 taškai
  2. Nuo tų tavo saldainių , čipsų ir t.t augs ne masė o tešlos , riebalai ir celiulitai . Žmogus nesportavęs o tu nori kad jis 15 prisitraukimų iškarto padarytų ? Ir dar 7x ... baik tėvai ..
    3 taškai
  3. Alone_Ganja visi darome klaidų, manau tu taip padaręs verktum kruvinoms ašaros, ir taippat reikalautum, kad gražintu tau tuos pinigus.
    2 taškai
  4. Blondine tu esi, pats kaltas, nemanau ar vertą MTevui gaišti savo laiką...
    2 taškai
  5. Karolis_Jakuza

Mariaus ENB

https://mega.co.nz/#!kE8XHZpD!bRDGVf6RAFNumRepzvgr1Q7bgdsI5huMPzwbYRvyPpc https://www.youtube.com/watch?v=oin-piXhkN4
    1 taškas
  6. 2015.02.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.0) • Gaujos turės savo seifus kuriuose galės būti pinigai įvairiems gaujos reikmenims. • Gaujoms nauja veikla pastatų grobimai jie galės grobti šiuos pastatus. # Banką. # Vyriausybę. # Piceriją. # Darbo agentūra. # Ginklų parduotuvę. # Baldų parduotuvę. Atvykę gaujos savininkas turės galimybę laikydamas Y mygtuką padėti C4 prie vietos. Užsikrovus 100% bomba bus padėta, ir sprogs po 10minučių. Padėjus bombą visa tai iškarto bus pranešta policijai, ji turės per visą tą laiką sugebėti atvažiuoti į sprogdinimą ir numinuoti
    1 taškas
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kenneth_Ferguson • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : John_Juske • Už ką buvote užblokuotas ?: Nu už Serverio klaidų išnaudojimą, nu kad surakintas iėjau į interjera, čia ne dėl to kad pd nepagautu... Man buvo užlagine, norėjau kažka padaryt ir paspaudžiau F raidę. Nes man GTA susipisęs... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  8. Rokas

Unban Gazuotas_Piens

Neatblokuotas.
    1 taškas
  9. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alutis_Black • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pofka_Srd • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas , nors net nečytinau ir čytu netoleruoju . Bus Matyti img kad jokiu čytu nenaudoju . • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  10. Nu gal dabar ir sutinku bet tema paliksiu
    1 taškas
  11. Prieš, nesamonė ištikrųjų yra, palikus afk, per naktį žinai kiek užkiltų? Čia net nesamonė būtų pvž konkuruoti su kitais pagal xp.Ir taip jau yra daug kas perką ta xp.
    1 taškas
  12. Įdomu šiaip būtų sužinoti kiek tau metų, kad sudaryt diagnozę kodėl tas svoris nekinta. o šiaip va zjbs, nelabai brangiai išeina, po kiekvienos treniruotės tokį.
    1 taškas
  13. Kyle_Anderson

Random snap

AMmm, labaaaaai mėgstų sabre. FOTKĖS.
    1 taškas
  14. Bet tu irgi esi kažkoks *cenzūra* tau žmogus norėjo padėt ir suklydo ir tau gaila gražint tuos pinigus ?
    1 taškas
  15. Svori priaugti tai pasiimk kiaušinį neišvirta, ir baltymus gerk, + Sveika ir naudinga. O kačialintis gali pradėt Atsispaudimai,Preso pratimukai, Atsilenkimai, Pasistatyk turnika, Pabegiot po kokių puse metų jau turėtum gauti šiokių tokiu rezultatų.
    1 taškas
  16. Sveikas, patarimas iš mano pusės, jei nori priaugti svorio visų pirma suderink mitybą, atsisakyk tokio maisto kurį aš vadinu šlamštu, tai traškučiai, saldainiai, guminukai, ledai ir t.t. manau supratau, kitas dalykas valgyk kuo daugiau kartų pvz į dieną 4-6kartus, bet nevalgyk daug, kitas dalykas pirmoje dienos pusėje pasistenk valgyti tokį maistą kuris turi daugiau angliavandenių, kitoje dienos pusėje valgyk maistą kuris turi daugiau baltymų, ir jeigu sportuoji jau namuose visus pratimus pasitenk daryti kuo daugiau pvz su atsispaudimais 4-6 serijos, po 20-30. Aišku jeigu yra galimybė nueiti a
    1 taškas
  17. Blemba buvau surašęs viską ir išjungiau naršyklę ... Fck it .. Parašyk į PM padėsiu tau . Man ta pati situacija , kūdas bet sportuoju ;D
    1 taškas
  18. Va čia taip netyčia šoviau i siena ;D Žiurėkit HD 1080p, gražiau atrodo ;d
    1 taškas
  19. Tas pats tik man reikia , svori numesti bšk 3/4kg bet nežinau kaip , jeigu turit kokia programas per kurias galima numesti ir kačialintis numeskit čia bučiau dėkingas :
    1 taškas
  20. Svorį gali priaugti susiderindamas mityba jeigu namų salygomis aišku sunku. atsipaudimai,atsitupimai,lygegretes,ant bico ant turniko, prisitraukimai. jeigu apigalvosi turi šudą tokį 15 eur ir tavo masė ir isiryškinsi
    1 taškas
  21. Wall_Street'as

Kwabs - Walk

Taigi čia norėjau pasidalinti šia daina, tiesiog mano ausiai ji gerai skamba, gal ir kakuriems jums bus girdėta ar patiks, taigi klausom!
    1 taškas
  22. Sveikas Karoli, linkiu sekmės tau šiame projekte, pasiekti kilnesnių tikslu.
    1 taškas
  23. Sveikas, malonu susipažinti, tikrai paslaugus žmogus, ačiū ir sėkmės tau šiame projekte.
    1 taškas
  24. Impressible_Lauriz

Random snap

kažkada senas.. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai);
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.