Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.21 in Pranešimai

1. Nupiešiau dizainą, neslėpsiu dariau pagal pamoką, bet stengiaus kažką ir savaip, bet nelabai išėjo Visgi nuo kažko reik pradėt
    4 taškai
  2. Micro_Edga

Banned Micro_Edga

Kazkas cia vyksta mano zmogeliuka valdo kažkas turbūt nes aš katik grįžau, padėkite, mano acc pavogė kažkoks žmogus! HELP ME!
    3 taškai
  3. JŪSŲ DARBAS : KAINA : [+3 PATINKA]
    3 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edis_Kingston Jūsų vardas realiame gyvenime : Edvardas Kiek jums metų ? : 19 metukų. Iš kokio miesto esate? : Šiauliai Jūsų charakterio savybės : Kai kuriais atvėjais galiu pasakyti kad esu suprantingas, tačiau niekad nenuolaidžiauju žmonėms jei jie to nėra nusipelnę. Esu valdingas, mėgstu diktuoti kaip ir kas turi būti padaryta.Visuomet gebu kontroliuoti savo emocijas, todėl mane išvesti iš kantrybės yra begalo sunku. Manau kaip pradžiai informacijos pakaks. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Išties sunku kažką paminėti konkretaus, nes niekuomet neturėjau
    2 taškai
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė - Modestas_Wolf 2. Čia Jūsų pamoka ar ne - NE 3. Komentaras apie šią pamoką - 4. GFX pamokos nuoroda: Parašas Coveris
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Inside • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Extazy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavimą administratoriaus komandom, nebaninau ankščiau nes norėjau pamatyt ką sugeba daugiau, be admin komandų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  7. JŪSŲ DARBAS : KAINA : [+3 PATINKA] P.S. TIKIUOSI TIKS, JEI KAS BLOGAI, PRANEŠKITE Į PM.
    2 taškai
  8. Na logiškai mąstant kam man lysti per grobimą į lauką su INV ir bėgioti ratais? +net lipti ant PD transporto ir iškart nulipti? Buvo pasibuginę, man nerodė jokių žmonių aplink mane, jokių objektų ir jokių pick up'ų.
    2 taškai
  9. Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako
    1 taškas
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ada_Jurkutaitis Jūsų vardas realiame gyvenime : Aidas Kiek jums metų ? : 16 metų Iš kokio miesto esate? : Tauragė Jūsų charakterio savybės : Linksmas, draugiškas, pasitikintis savimi, teisingas ir supratingas Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Pats didžiausias mano hobis - sportas Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios tai visada linksmas, supratingas ir neieškantis žodžio kišenėje, o blogosios tai galbūt pavydumas bet jis būna trumpalaikis ir man pasitaiko labai retai Jūsų nuotrauka (būtina) : http://www.part.lt/img/01fcd96105f5fefcf
    1 taškas
  11. Sveiki, atsidarė nauja, kokybiškų grafikos darbų parduotuvė - BASTARD graphics! Šioje grafikos darbų parduotuvėje, galėsite užsisakyti kokybiškus grafikos darbus labai pigiai ir jų sulaukti labai greitai! Jums tereikės laikytis parduotuvės taisyklių. TAISYKLĖS : 1. GRAFIKOS DARBUS UŽSISAKYTI TIK PAGAL ANKETĄ. 2. LAIKYTIS NURODYTŲ ANKETOS PUNKTŲ. 3. NEPOSTINTI BEREIKŠMIŲ PRANEŠIMŲ. 4. TO PAČIO DARBO ANKETOS NEPOSTINTI DAR DU AR TRIS KARTUS. 5. ATISKAITYTI UŽ DARBUS PAGAL KAINORAŠTĮ. PARDUOTUVĖS DARBUOTOJAI : 1. ALI_PACINO 2. ADA_JURKUTAITIS GRAFIKOS DARBŲ
    1 taškas
  12. Aiva_Bicas

Aivis modding

Retai kada užbaigiu mod'us nes pradedu juos praktiškai nuo nulio, kitus nuo +/- prastos būklės, tenka perdarynėt visą kėbulą nes noriu retesnių modelių, kurių dar ant gta žemės nėra. Taip gaunas, kad nuo tiek vargo projektas pabosta ir tiesiog nusislenka į šalį perleisdamas vietą naujam, o šeip būna ir išimčių su tuo užbaigimu A6 C4 (nuo 0) Pirmas test in game: sa-mp-063 by Ajwis, on Flickr Random shoot'as maždaug trečio testavimo žaidime. sa-mp-999 by Ajwis, on Flickr USDM blenda su bagažine. a6c4usa by Ajwis, on Flickr Dabartinis vaizdas sa-mp-017 by Ajwis, on
    1 taškas
  13. Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON
    1 taškas
  14. Štai, trumpas ir paprastas vaizdo įrašas kurį kurėme su Jery_Corres (bėglys). https://www.youtube.com/watch?v=2Jvjf8LbDiU Patiko? Nepagailėk +Rep.
    1 taškas
  15. yo nigazz Efektų Modifikacija HD Dangaus Modifikacija Ginklų Modifikacija Ginklų Garsai https://www.youtube.com/watch?v=9zlF6ISAGbE Parsisiuntimas: http://www15.zippyshare.com/v/FYoAxtOb/file.html
    1 taškas
  16. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Stephen ✔ Koks tai pasiūlymas: Pasiūlymas būtų apie oficialias sąjungas. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tarkime La Raza Nation su daro sąjunga su Mužykai. Tai nelabai oficialu. Beeet. Jaigu būtų toks dalykas kaip /sudarytisajunga komanda ir ten būtų visos serverio gaujos. Ant paspaudusios gaujos butu ; sudaryti sąjunga. Tai padarius kitos sąjungos lyderiui išmestų lentelę : La Raza Nation siūlo jums sąjungą. Sutikti/Nesutikti. Ir taip gaunasi normali sąjunga. Ir būtų tarkime /gs tai būtų Gaujos Sąjungos čhat. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų nauding
    1 taškas
  17. Ir ką tai norėjai pasakyt?
    1 taškas
  18. Sveikas malonaus zaidimo tau GreenSide
    1 taškas
  19. Sveikas Malonu susipažinti Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston
    1 taškas
  20. Sveikas malonu susipažinti Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston
    1 taškas
  21. Visi žinom, kad čia nebus antro mapperio kuris padės serverio grožiui tobulėti, taigi darbą tik šiaip parodau. Freeposteriai pirmin
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Streetui_Pi*da • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  23. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: V_B ✔ Koks tai pasiūlymas: Kaip gauja užminuoja pastatą, Gauja su PD negalėtų naudoti tam tikrų komandų. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip kokia nors gauja užminuoja tam tikrą pastatą, tiek PD ir ta gauja kuri užgrobė negalėtų apskritai naudoti jokių vip/admin komandų, išskirus /vginklai ir /ginklai. Dar viena įdėja, Policininkam, nereiktų laukti tu 45 sec, kol išeit iš HP ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Na tai visų pirmą, dabartinės gaujos visos getinas ir healinasi grobimu metu, koks tai įdomumas žaisti?Tai manau tai tikrai padė
    1 taškas
  24. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edis_Kingston ✔ Koks tai pasiūlymas: Įdėti policijai komandą pvz.: /tikrintid ar kažką panašaus. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip visi žinome šiuo metu yra galimybė registruoti ir atlikti techninę apžiūrą nuosavoms transporto priemonėms. Tačiau šiuo metu iš to jokios naudos papraščiausiai nėra. Tad siūlau kad policija turėtų galimybę patikrinti nuosavos mašinos dokumentus ir jei mašina nebūtų tvarkinga už tai būtų galimybė uždėti įtarimą. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tai suteiktų prasmę mašinų registravimui bei techninei apžiūra
    1 taškas
  25. Susimasto savų bugų vaikis ir banina :DD Visuose servuose galima G įsėst surakintam ŠITAM JAU NEGALIMA? PARODYK KUR PARAŠYTA KAD NEGALIMA TAIP DARYT
    1 taškas
  26. Sveikas, malonu daugiau apie tave sužinoti. Šiauliai valdo!!
    1 taškas
  27. JŪSŲ DARBAS : KAINA : [+3 PATINKA]
    1 taškas
  28. Ačiū visiems už gerus žodžius. Džiaugiuosi kam patiko, o kam ne, patys kalti. Kaip tokį veikėją pamirši
    1 taškas
  29. Anketa tvarkinga. Bet neužmirškite - Draudžiama bausti kitus administratorius už administratorių taisyklių pažeidimus, tam yra serverio savininkai. Draudžiama naudoti /gydytis per susišaudymus arba teisėsaugos sulaikymo operacijose
    1 taškas
  30. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Igor_Strelkov. ✔ Koks tai pasiūlymas: Pasiūlymas būtų Gaujoms - Serveriui. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar yra toks dalykas kaip nušauni kitą gaujos narį gaunam +1 REP į gaujos repūtaciją, būtų dar geriau, kad eitu taipogi taip ir su PD - Mentais. Nes dabar juos šaudai bereikalo ir tolko nėra tik star gaudais.. Tai būtų toks pasiūlymas, kad nušauni PD irgi duotu repūaciją. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Įdomiau žaisti, didesnis ezartas kovoti ir panašiai.
    1 taškas
  31. KNIFE IR BEISBOLKE būtų zjbs už aš.
    1 taškas
  32. Jaunas gaujos narys apverčia savo gyvenimą aukštyn kojom kalėjime, nes susidraugauja su žudiku, kuris tampa jo globėju. Treileris: http://filmux.org/filmai/dramos/4161-dzeimsu-berniukas-jamesy-boy-2014.html
    1 taškas
  33. Kad jau jus čia patraukiau dėl Amy Jackson tai pirma ir leisiu jums į ją akis paganyti: (Pats žiūrėjau gal 4 kartus) O dabar Snake Eyes dėl ko čia ir susirinkom tai pavertinti mano draugo darbo.
    1 taškas
  34. Sveiki atvykę į OZ pasaulį. OZ - virtualus pasaulis, į kurį per internetą gali papulti žmonės iš viso pasaulio. Galite lengvai įeiti į OZ su kompiuterio, telefono ir netgi televizoriaus pagalba. O dabar ženkite pirmąjį žingsnį į OZ pasaulį. Mamoru Hosada sugrįžo su filmu „Summer Wars“. Jei jums patiko visiems gerai žinomas studijos Madhouse darbas „Mergina, keliavusi laiku“ (The Girl Who Leapt Through Time), manau, jus taip pat sudomins ir šis kūrinys, kuris yra tų pačių autorių darbas. Prie anime dirbo tas pats režisierius Mamoru Hosoda ir tas pats personažų dizaineris bei menininkas Yosh
    1 taškas
  35. Neblogai bet navigacijoje manau pasirinkus per daug radius (užapvalinta)
    1 taškas
  36. Turite gerų pasiūlymų projektui iš programos pusės, kurie padėtų tobulinti projekto modifikaciją? Savo pasiūlymą galite pateikti šioje skiltyje, pasistenkite aprašyti išsamiai, kad pasiūlymas būtų aiškus ir suprantamas. Pildydami naudokite tam skirtą anketą, kuri pateikta žemiau. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alutis_Black ✔ Koks tai pasiūlymas: Sukurti Serverio normalia orginalia ir oficialiai radija su tesioginiu eteriu . ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Spoiler ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Serverio žaidejai praleistu ge
    1 taškas
  37. JŪSŲ DARBAS : KAINA : [+3 PATINKA]
    1 taškas
  38. Čia dėl 0.2.3 versijos Čia dėl 0.2.4 versijos. Linkas: http://www.mediafire.com/download/c4s1ebhn1ys1vfq/Modloader.rar
    1 taškas
  39. tu gfxeri didysis, kam reikės, tas paprašys, freeposteri.. pavyzdžiai yra grafikos parduotuvių registravimo skiltyje, jei reikia eik pažiūrėk, tema atvira..
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.