Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.16 visose vietose

1. Ai čia šiaip toks medinis prikolas apie realybę
    4 taškai
  2. 3 taškai
  3. Srr už post, bet nėra per tab jo ping, bei matosi, kad jis pakui mirė so banned bus atmesta #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas.
    2 taškai
  4. Kažkas panašaus (Kitas taxi icon) - 5LIKE.
    2 taškai
  5. Sveiki, išviso bus 5LIKE.
    2 taškai
  6. pasėmat ir važiuojat. nebandykit man čia komentuot jog šūdinas. http://www65.zippyshare.com/v/nbdCJAfN/file.html sa-mp-008 by dzenkepalistava, on Flickr sa-mp-007 by dzenkepalistava, on Flickr sa-mp-004 by dzenkepalistava, on Flickr sa-mp-006 by dzenkepalistava, on Flickr
    1 taškas
  7. Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ever_Never. Jūsų vardas realiame gyvenime : Donatas. Kiek jums metų ? : 16 metų. Iš kokio miesto esate? : Utenos. Jūsų charakterio savybės : Esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę, bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant "geros dūšios". Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnį post'ą pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabe
    1 taškas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Yuri_Samp Jūsų vardas realiame gyvenime : Arnas Kiek jums metų ? : 16 Iš kokio miesto esate? : Ludwigshafen am Rhein Jūsų charakterio savybės : Draugiškas, Linksmas Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Hookah, Video kūrimas Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Greit nervuotas Jūsų nuotrauka (būtina) : http://www.part.lt/img/bf92d5e428e57cecac3ebf5969769103947.jpg Taip pat noriu pakviesti pasižiūrėti mano bei draugo naująjį kanalą:
    1 taškas
  10. Sveiki, noriu parašyti viską nuo ko pradėjau ir kuo baigiu samp. Viskas prasidėjo 2008 metų sausio mėnesį. Dar tada kai daugelis žaidė paprastą sanandreas. Draugai pasiūlė atsisiūsti sa-mp ir pažaisti, tą ir padariau. Žaidėme freeroomuose visokiausiuose ir pnš. Labai patikdavo nueiti parašius /dm ar kažką panašaus pasišaudyt. Taip pat draguose padalyvauti. Bet po kažkiek laiko ( nepamenu kiek ) suradom GRP2 serverį. Nu ką nuėjome tenais pažaisti. Žmonių buvo labai mažai - apie 10. Aišku dabar pagalvojus buvo tikra nesąmonė ir žaisti. Serveryje buvo 4 darbai. VM, medikai, PD ir taxi.
    1 taškas
  11. Kai neturim ką veikt nusišnekam. Dalyviai Velnelis_Camel Adidas_Never Matt_Inside Pablo_Verceti Tvarkdarys_Laba (Filmavo) https://www.youtube.com/watch?v=Q3UPYsAOjZE
    1 taškas
  12. Anketos šablonas GFX pamokų kūrimui: 1. Jūsų Vardas_Pavardė - Ignas_Image 2. Čia Jūsų pamoka ar ne - Taip 3. Komentaras apie šią pamoką - Tikiuosi pamoka patiko, nes dariau ilgai ir tikiuosi viskas aišku, jei bus klausimų - kreipkitės (Like!) 4. GFX pamokos nuoroda:
    1 taškas
  13. Sabas_Brown

GreenSIDE Ralis

Čia paveluotas video iš naktį vykstančių paslapčių. HD
    1 taškas
  14. Sugalvojau sukurt kažką naujo, o ne vient DM video. ir va kas gavosi Kas anglu nemoka tai gal lievai atrodys HD 1080p
    1 taškas
  15. Tas gerulis , aš tikrai nemirsiu pirmas to nesitikėk , eisiu iki galo su tavimi .
    1 taškas
  16. NU tj mldc dabar mužykam ir lrn atidavem hoodus..
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Julius_Laukinis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čyteriugą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  18. Nežinia kodėl pradėjot Josh šaudyti, tas Vitalikas nušove, mes ataskėm tuo pačiu, ji nušaudami, tada tu mus šaudiai mes atsakėm tau tuo pačiu užviri košia ir be banu neapseini https://www.youtube.com/watch?v=MlIleujrxaM&feature=youtu.be
    1 taškas
  19. Žilvinas*

GreenSIDE Ralis

Gerai jum, gaila manęs nebuvo.
    1 taškas
  20. Palaikyčiau šią idėją visu šimtu procentų, jei serveryje žaistų daugiau žmonių. Anyway, visas žaidimas priklauso tik nuo pačių žmonių, kurie žaidžia.
    1 taškas
  21. Įdomi istorija tikrai sudomino ir perskaičiau visa, sekmės pildant toliau.
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Max_Sebar • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  23. Sveiki, išviso bus 5LIKE.
    1 taškas
  24. Sveiki, už darbą išviso 5LIKE.
    1 taškas
  25. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Auris_Gasol ✔ Koks tai pasiūlymas: Greičių matuoklių tobulinimas ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nu krč pasiūlymas būtų toks, kad tarkim greitis leistinas 100 ir viršini 1 būna greitis 101 ir iškart gauni įspėjimą ir baudą, tai yra tikrai nesamoninga, net realybėje viršinus 1 ar ten 3 greitį negausi baudos... Pasiūlymas būtų toks, kad tarkim viršiji greiti 1-9 duotų perspėjimą ir viskas.. Nes dabar tai siaubinga.. tų matuoklių ant kiekvieno kampo.. nespėji laikytis tų teisių.. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Sony_Fox • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  27. Gasol1s

Unban Auris_Gasol

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A`G • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Arma_Speed • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/9429368757863503f9d2ecede9bf87d2274.png
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.