Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.19 visose vietose
-
GreenSide grafikos parduotuvė
Hatice_Leo ir 2 kiti sureagavo į Ignas_Image už temą
Štai visų: Nexar su Miguel, po 4 like. Helen 5k žaidime. Dvl_Gang nebeatliekame darbų, nes neatsiskaitė už praita.3 taškai -
Serverio perspektyvos mano akimis
Mrs Nobody ir 2 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Pritariu tavo mintims, kad žaidėjų skaičius serveryje - tik butaforija. Žinoma, norisi, kad būtų daugiau - BUS, jei visuomenė mažiau verkšlens, kvies savo draugus čia žaisti kartu, savininkai dirba labai daug dėl šio serverio vardo, tad tikrai ateis laikas kada vardas pradės dirbt jiems. Gal darbuose nedaug darbuotojų, sudėtingos atrankos ir panašiai, sunku patekt į komandą, į kurią visiems rūpi ateit tam, kad būt visuomenės pripažintu ir gauti kreditų. Apie tai galiu pasakyti - reikia siekt pareigų ne tam, kad kažkuo būtum, o kad kažką nuveiktum. O veiklos čia galima daug sugalvoti.. Svarbu k3 taškai -
Gordon_Specter ir kitas sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio2 taškai -
2 taškai
-
Prisistatau Aiste_Veranyte
Dioba_Launch ir kitas sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistė_Veranytė Jūsų vardas realiame gyvenime : Audronė Kiek jums metų ? : 14 Iš kokio miesto esate? : Skuodo. Jūsų charakterio savybės : Esu bendraujanti, draugiška , gan užsispyrusi asmenybė. Kartais būna su manim sunku. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Patinka šokti, dainuoti. Patinka krepšinis. ♥ Mėgstu susitikt su draugaais,linksmai praleist laiką. Aišku patinka kartais ir prie pc pa'nolife'int . Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios : Nemėgstu stumt ant žmonių,kurių nepažįstu ir nežinau kokie jie iš tikrųjų yra. Esu labai padedan2 taškai -
Ignas_Image ir kitas sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Nu žinai tikrai labai "malonu",kai tu teamspeak'e normaliai šneki su kitais,ateina kažkokie du *cenzūra*jobai ir pradeda ant manęs stumt . Nu tikrai nėra malonu , blmb net nėra noro žaist tokiam serve,kur svarbu tik ant panelės kitiems pastumt ..2 taškai -
Jeremy_Warning laikinai užblokavo Hot_Anonymous [3]
Jeremy_Warning. ir kitas sureagavo į Edis_Kingston už temą
Šalyje, kur su sniegu ištirpta ir asfaltas aš rašau - Anketa tvarkinga.2 taškai -
Jeremy_Warning laikinai užblokavo Hot_Anonymous [3]
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Hot_Anonymous • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Bandymas papirkti direktorių/administratorių. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/25d862bf2088cd7bcb98e88f4190b02f346.png2 taškai -
Migelis_Zhebtuvelis ir kitas sureagavo į Ignas_Image už temą
Prašau 5 like2 taškai -
2 taškai
-
Prisistatau Valdas_Pucinas
Fantom_Live sureagavo į Valdas_Pucinas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Valdas_Pucinas Jūsų vardas realiame gyvenime : Valdas Kiek jums metų ? : Truputi daugiau, nei 18 Iš kokio miesto esate? : VILNIUS Jūsų charakterio savybės : Sąžiningas, ryžtingas, komunikabilus, impulsyvus nu ir šeip pats sau fainas. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Numismatika, jei taip galima sakyt, o šeip tai būtų monetų kolekcijonavimas, šeip dažnai perku senus supuvusius ir pan, daigtus ir ieškau kas man už jį gali pasiūlyt 2x daugiau nei mokėjau aš, visiškai nepelninga varkė niekam nepatariu... Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : I1 taškas -
Parduodu Savanna
Gvidas_Ham sureagavo į Fedia_Damnas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fedia_Damnas • Transporto priemonės pavadinimas : Savanna • Kilometražas (rida) : 346.06 (tačiau vis dar keliu). • Jūsų norima kaina ?: Pradėkime derėtis ties 18`000€ (įvertinkite ridą ir tai, kad jų kiek laiko rinkoje nebėra). • Nuotraukos :1 taškas -
Ignas_Image sureagavo į Matt_Inside už temą
Kaip čia baisiai čiūvai stumia, sako nesusirasi gyvenimo jaigu žaisi sampą, ne pirma ir nepaskutinė mergina kuri žaidžia kažkokius internetinius žaidimus, tas pats kaip ir bachūrai, kodėl negali ir panos žaisti? Logikos 0. Jaigu arčiau prie temos, tai Sveika, esi graži panelė, bei sėkmės tau čia gerai praleidžiant laiką.1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Labaas. Nu lyg ir neturiu Ačiū labai !1 taškas -
1 taškas
-
Aiste_Veranyte sureagavo į Pofka_Srd už temą
Labas Aiste, man net geda uz tuos bachuriukus..1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Taksistų darbui
Alvydas_Audine sureagavo į Rytis'Bit už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Rytis_Bit ✔ Koks tai pasiūlymas:Bus trys pasiūlymai taksistų darbui viskas išdėstyta bus apačioje ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymai bus keli Pirmas , kas jeigu iškviečia taksistą ir atsijunge , mums per raciją parašytu kvietimas atmestas . Toliau yra tokių žaidėjų , kurie kviečia taksi ir iškarto vyksta į kitas vietas su savo transportu , todėl galėtumėte padaryti , kad kviesti leistu kad 5 min arba pavaduotojui ir direktoriui leistu bloką padaryti už kvietimus kokiai valandai ar kažkiek laiko negalėtų /kviesti nieko. Ir toliau būna tokių atvėjų ,1 taškas -
Arma_Speed banned Gvidas_Bass (22)
Gvidas_Ham sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Bass • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidu išnaudojimsa • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/Vu0GLokWH_Q1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Namų inventoriaus vagystės.
Rafael_Nadal sureagavo į Arnas_Bulsonas už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arnas_Bulsonas ✔ Koks tai pasiūlymas: Namų inventoriaus vagystės. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viską įsivaizduoju daug maž taip: serverio žaidėjai pamiršta užsirakinti savo namus ir eilinis žaidėjas (galėtų būti darbas, išdėstysiu kitoje temoje) įeina į namus ir paprasčiausiai pasiima jam labiausiai patikusi daiktą. Tą daiktą paėmęs vagis neštųsi į transporto priemonę ir paprasčiausiai nuvežtų į savo namus ar į kokį lombardą, kurį sukurtumėt. Namo savininkas norėdamas to išvengti galėtų įsigyti signalizaciją ar kokią kitokią saugos sistemą, kuri pra1 taškas -
Rytis'Bit sureagavo į Alvydas_Audine už temą
Ši tema atsispindi ne tik geru aprašymu, bet ir pačiais žaidėjų komentarais.. kaikurie neturi akių kitokia puse, nesupraskite neteisingai... Kaikurie turi jas ir žiūri į serverio kokybę plačiau, o kaikuriems rūpi tik turtai, bei serverio žaidėjų skaičius. Kas mano bei šiuo atvėju Martyno akimis yra ne tiek ir svarbu. Manau taip kaip ir Martynas, nereikia didelio žaidėjų skaičiaus norint užsitarnauti gerą serverio vardą, reikia tik mūsų pačių sprendimų, kurie turėtų būti teisingi o ne kvaili. Dabar žinomą šiek tiek krentą mano akimis dėl čyterių, kam gadinti serverio kokybę ir su tais gaujų hoo1 taškas -
Ignas Bandito sureagavo į Martynas už temą
Kaip ir mes abu mėgome įkrėsti proto preitame serveryje, manau šis bus ne išimtis. Mano dažniausias klausimas būdavo "kodėl apskritai sėdi komandoje, jei nieko neveiki ?" For real hėbra ateina į komandą ir sėdi dėl taškų ir kitų razdivalkių, bet importo į projektą - nulis. Kažkaip net keista, jog tas dabartinis jaunimas SA:MP projektuose labai įdomiai mąsto. Logikos - nulis. Tikėkimės paeis kortą šiame serveryje sudaryti palankias sąlygas geram, įdomiam, jaukiam žaidimui.1 taškas -
Ignas_Image sureagavo į Aiste_Veranyte už temą
Na matai aš dažniausiai darau nuotraukas iškart su efektu, " fotošopo " čia gan mažai. Dažniausiai tik paryškinu patį efektą. Bet ačiū už patarimą ! Vat nuotraukytė be to "fotošopo" ! Gero fotoaparato,gera kokybė ! http://www.part.lt/img/27640ae2ecdf2504c8412d8692881c4224.jpg1 taškas -
Aiste_Veranyte sureagavo į Wall_Street'as už temą
Sveika atvykus, malonu kad prisistatai, linkiu sekmės tau šiame serveryje1 taškas -
Aiste_Veranyte sureagavo į Edgaras_Cheass už temą
Labas Aistė. Malonu, kad atvykai praleisti smagiai laiko ir linkiu tau sėkmės. Be to graži šypsenėlė1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
John_Juske (Pofka_Srd) banned Paulius_Sweet, Vitalikas_Slim
Renn_Bond sureagavo į Paulius Sweet už temą
NU tj mldc dabar mužykam ir lrn atidavem hoodus..1 taškas -
Migelis_Zhebtuvelis sureagavo į Ignas_Image už temą
Neapsiimetinėk, kad nežinai kur kreiptis. Užsisakinėjame.1 taškas -
1 taškas